Εγώ παιδιά στο στρατό πήρα 13 κιλά τα οποία έχω ακόμα αν και το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 300 γραμμάρια ελαφρύτερος αλλά μπορεί να συνέβη αυτό επειδή κατουρούσα πολύ ώρα δε γκζέρω.
Printable View
Εγώ παιδιά στο στρατό πήρα 13 κιλά τα οποία έχω ακόμα αν και το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 300 γραμμάρια ελαφρύτερος αλλά μπορεί να συνέβη αυτό επειδή κατουρούσα πολύ ώρα δε γκζέρω.
Μπήκα 59 κιλά, βγήκα 75.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
(Μετά κατάφερα να φτάσω μέχρι και 87, αλλά τώρα είμαι 66 και χαίρομαι) :pingpong:
569 TΠ Ροδόποή Σερρών, 12 Αυγούστου.
Σε γνωστά φλωροσάιτ διαβάζω τα χειρότερα, αλλά θα δούμε
εκεί παρουσιάστηκα εγώ, τότε δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, τώρα δεν ξέρω. :|
μπορείς να αρχίσεις από τώρα τις προσευχές όμως για να μην πας στο 567 στο Πετρίτσι όταν σου έρθει η 2η μετάθεση.
Χεχ, μακρυά από το Πετρίτσι, και γω τα χειρότερα άκουγα γι'αυτό.
κοίτα. μπορεί να σου κάτσει να πας στον 3ο λόχο, και μετά να σου κάτσει να σε στείλουν Ρούπελ, όπου θα περάσεις τους καλύτερους 6 μήνες της θητείας σου.
αν όμως δεν κάτσει, την έκατσες. :)
Apla 8a anaferw gia kapoion pou anefere stis proanaferomenes selides gia ldb sto Soufli.. Phge filaraki mou alla phge xeimwna.. H empeiria htan tragikh, polu tragikh omws...
Htan kata meso oro 15-18 - 1, problepe uphresies, polu kruo, shkhnakia poutsa, nuxterines boles kai poreies 10ares, genika asxhma, polu asxhma+to Soufli einai gia ton karapeo & h Alexandroupolh dn einai kai dipla..
Oso gia ta kila.. Mphka 98 efuga apo Kalamata 95, Xio apolu8hka 122!!! Twra 93 kai peftw..
Pantws gia DB nhsakia kai Xan8h kai Ηλ.Π. akomh kalytera..
Ή καλύτερα σε κάποια μονάδα του Α' ΣΣ. Τι λετε και σεις.. μάλλον καλύτερα σ'εκείνη την περιοχή.
Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
axaxaxaaxaxxaaxxaaxxaxaxa!
Stefo se xunw kai s'aresei.. :pingpong: :gun:
Στα περί ΤΠ της 10ης, 563 > 569 > 567, χωρίς κανένα να θεωρείται καλή μετάθεση. Χοντρές εμπλοκές(και 30 μέσα), διπλοϋπηρεσίες, θα κάνεις πάρτυ όταν θα παίρνεις κανά υπηρεσιακό κι έτσι. Βέβαια τα κέντρα είναι παντού κέντρα, άρα κυρίως τις μεταθέσεις εκεί να φοβάσαι.
Ποτέ μην εύχεσαι να πας Ξάνθη ως ΔΒ. Εκτός αν είσαι ΧΜΗΠ(και πάρεις και ειδικότητα εκεί), την γάμησες. ΟΚ, υπάρχει και το 473 που είναι κυριλέ, αλλά κατά 90% έχεις φύγει καρφί για 479 στο σώμα ή για τον ΛΔΒ στους τέθωρες παραδίπλα. Και τα δύο είναι τρελή πίκρα, προβλεπέ σαν ΚΕΔΒ(ή και χειρότερα), πολύ τρέξιμο καθημερινά για αγγαρείες ή ασκήσεις και εκτός αν είσαι πολύ τυχερός και την βγάλεις σε φυλάκια, θα μαρτυρήσεις εκεί πέρα.Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Φυσικά γνωστό κωλόβυσμα του φόρουμ θα διαφωνήσει, αλλά που ακούστηκε ΔΒ να είναι σε ΛΨΕ; :shock:
Ruthless ρε δικε μου τοσο καιρο εχει που απολυθηκες , που θυμασαι ολες αυτες τις λεπτομερειες? εγω 2 μηνες εχει που τελειωσα και τα εκανα ολα ντιλιτ απο τη μνημη μου
Esu eisai traser re, mh masas..
ξερεις σαν τι πεταχτηκες
San auto pou den exeis re karagiozaka..suflhtike