Μουνάρες. Βαρεμάρα και κούραση. Αργκ.
Printable View
Μουνάρες. Βαρεμάρα και κούραση. Αργκ.
τρέχα προς Αγγλία μεριάQuote:
Originally Posted by Kuolema
Τι ακριβώς θέλεις να πεις με τα 2 παραπάνω ποστ φίλη χρήστρια;Quote:
Originally Posted by HAVOC
Γεια σου Κουολέμα. Ε ναι, πρέπει να είναι πολύ βαρετό το να είσαι δημοσιογράφος απεσταλμένος σε εμπόλεμη περιοχή...Τι λες μωρέ;
Δεν μπορώ. Έχω υγρά!Quote:
Originally Posted by Candiru
...
Δε_Φουλ, εδώ είναι ψιλοβαρετά αν εξαιρέσεις τους πυραύλους. Λίβανο είναι οι μπόμπες.
http://www.youtube.com/watch?v=dH_LfXT9wyg
Είναι λίγο μεγάλο αλλά αξίζει.
auto me ta ygra mourxete na to kanw sign eQuote:
έχεις αραβικό user titlle, έχεις και περίοδο, χλωμο κι εγω το βλέπω, ξέρεις τι φονικά όπλα μπορείς να κατασκευάσεις με μια σερβιέτα;Quote:
Σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί κάποιο μπέρδεμα. Όχι, αυτό που διαθέτεις δεν μπορεί να ονομαστεί χιουμορ. Θα χρειαστεί να ανακαλύψουμε κάποια νέα ορολογια. Αλλά μας έχω εμπιστοσύνη.
μετα-χιούμορQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Όχι, αλλά αν ισχύει αυτό που λες και λαμβάνοντας υπόψη τι είσαι, υποθέτω ότι έχω την τιμή να ανταλλάσσω ποστς με επίδοξο καμικάζι.Quote:
Originally Posted by Candiru
:lol: :lol: :lol:Quote:
αυτό θα πει μέθεξη στο μετα-χιούμορ
Πως αναφερθηκε απο το bbc οτι στη Σουηδια απετραπη καταστροφη αλα Τσερνομπιλ σε αντιδραστηρα την τελευταια στιγμη, και αυτο απο τυχη.Quote:
Originally Posted by The_Fool
Κατι που δεν ακουσα απο ΜΜΕ εδω.
ean sto 2006 synebene tsernobil n.2 tote kalytera na rixname ena ala zalogkos dance all together
Ετσι λέγαν και στη Σοβιετία, Το κόμμα δε κάνει ποτέ λάθη και μπορούμε να παίζουμε άφοβα με τις ράβδους ουρανίου του αντιδραστήρα, και φυσικά στο πρωτοποριακό 1986, στην καμπή του 20υ αιώνα δεν συμβαίνουν αυτά και μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα.Quote:
Originally Posted by Bullet
Nα ρωτήσω κάτι.
Πόσο δύσκολο είναι να μην απαντάτε ποτέ απο'δω και πέρα σε τίποτα που λέει ο αγαπητός χρήστης Candiru?