βασικά ρε sod καλό είναι το ανεκδοτάκι αυτό αλλά α) λέγεται από κοντά β) οσο πιο γελοία φάτσα και σπασμωδικές κινήσεις κάνεις, τοσο πιο καλα
μην περιμενεις να γελασει κανεις ετσι εκτος απο τον καντιρου
Printable View
βασικά ρε sod καλό είναι το ανεκδοτάκι αυτό αλλά α) λέγεται από κοντά β) οσο πιο γελοία φάτσα και σπασμωδικές κινήσεις κάνεις, τοσο πιο καλα
μην περιμενεις να γελασει κανεις ετσι εκτος απο τον καντιρου
basika re sod kopse thn preza kai th founta re file se exoun kanei zampon
ναι οντοσ ειναι για απο κοντα.πρωτα μου ειχαν πει το:μπαινει ενας σε ενα μαγαζι κ λεει στον υπαλληλο να χαζεψω λιγο?του λεει ναι και---χαζευει---.το μονο ανεκδοτο που ειχα γελασει.Α και το αλλο.λεει η γυναικα στον αντρα.<<ρε αντρα ειμαστε 5χρονια παντρεμενοι και δεν μου εχεις κανει ενα γιο>> και κανει ο αντρας<<γιο>>.για τν καντυ.χα.
<< skase pia gamw to spiti sou >>
Ήτανε ένας τύπος που τραβούσε μία τρίχα πούχε στα χέρια του. Ένας τύπος τον ρωτά:
-Απτά νεύρα;
Spoiler
Ne re sod<3
fyge pisw sth kypro re arxidi
What is the difference between a physicist, an engineer, and a mathematician?
If an engineer walks into a room and sees a fire in the middle and a bucket of water in the corner, he takes the bucket of water and pours it on the fire and puts it out.
If a physicist walks into a room and sees a fire in the middle and a bucket of water in the corner, he takes the bucket of water and pours it eloquently around the fire and lets the fire put itself out.
If a mathematician walks into a room and sees a fire in the middle and a bucket of water in the corner, he convinces himself there is a solution and leaves.
Ανεβαίνει μια αρκούδα πάνω σε ένα Πεύκο... Ο σκίουρος αναστατώνεται...
[Σκίουρος] Μωρή αρκούδα...τι κάνεις εδώ;
[Ακρούδα] Τίποτα ρε...Ανέβηκα να φάω 5-6 μήλα...
[Σκίουρος] Μήλα; Τι μήλα ρε; Εδώ δεν έχει μήλα, πεύκο είναι...
...[Αρκούδα] Δε πειράζει, έχω δικά μου.
ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ
πάει ενας μοναχός σ'ένα γιατρό.
τον βλέπει ο γιατρός κ είχε ένα βάτραχο πάνω στο κεφάλι.
Γυρνάει κ ρωτάει ο γιατρός το μοναχό τι συμβαίνει κ απαντάει
ο βάτραχος, "Γιατρέ μου βοήθεια, έβγαλα καλόγερο στ'αρχίδια"
Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς:*
-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp ...
- Εάν είσαι ένα από τα παιδιά μας πίεσε 1 ή 2 (ανάλογα ποιο παιδί είσαι) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις επόμενες επιλογές :
-εάν θέλεις να κρατήσω τα παιδιά πίεσε 2
-εάν θέλεις να σου πλύνω τα ρούχα και να σιδερώσω πίεσε το 3
-εάν θέλεις να κοιμηθούν τα παιδιά εδώ πίεσε 4
-εάν θέλεις να πάρω τα παιδιά από το σχολείο πίεσε 5
-εάν θέλεις φαγητό να στείλω στο σπίτι πίεσε 6
-εάν θέλεις να έρθεις να φας εδώ πίεσε 7
-εάν χρειάζεσαι λεφτά πίεσε 8
-Εάν θέλεις να μας καλέσεις για δείπνο ή να μας πας στο θέατρο απλά άρχισε να μιλάς ! ! !
Μπαίνει σ'ένα μπαρ ένας πίθηκος και πάει στον μπάρμαν και του λέει:
- "Πιάσε μια μπύρα."
Τα παίζει ο μπάρμαν, που δεν είχε ξαναδεί πίθηκο να μιλάει, αλλά τι να κάνει, συμφωνεί:
- "Έφτασεεεεεε...."
- "Τι σου χρωστάω ρε μπάρμαν;"
- "20 ευρώ."
- "20 ευρώ;; Λίγο ακριβός δεν είσαι ρε φίλε, λέει ο πίθηκος. Τέλος πάντων ας σε πληρώσουμε..."
Και βγάζει 20 ευρώ και του τα δίνει. Ο μπάρμαν, όλος περιέργεια για τον πίθηκο ακόμα, του λέει:
- "Ξέρεις, δεν έρχονται συχνά πίθηκοι στο μπαρ..."
Spoiler
πήρες πινκ. :pink:
commisar, η μουτζα ηταν δικια μου για να μην παρουν τα μυαλα σου αερα. Καλο ηταν ομως.
Περπατάει ένας μπάτσος στο δρόμο και κρατάει στο χέρι του την "Ιλιάδα". Ξάφνου, απ' το πουθενά, σκάει μύτη ένας κουκουλοφόρος, του αρπάζει το βιβλίο κι εξαφανίζεται αστραπιαία, προτού προλάβει ο άλλος να βγάλει "κιχ"!
Ηθικό δίδαγμα:
Spoiler
Ναι αλλα ο μπατσος ειχε και την Οδυσσεια στο αλλο χερι και τον ξεγελασε, χααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
βουλωστε.
βουλώσαμε αλλά μπορούμε ακόμα να γράφουμε
αχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
http://www.captainbook.gr/shop/images/b69587.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f2...nt/candiru.jpg
(c) Amnesiac.
edit: ε και σκεφτείτε να μετονομάσετε και το τόπικ, κρίμα είναι.
ποια είναι η χειρότερη σως σε όλη την ελλάδα;
Spoiler
edit. καλά σας γάμησε
Mπαίνει ένας μαύρος σε ένα μπαρ.
Μετά απο λίγο κόβεται το ρεύμα οπότε και φωνάζει ο μπάρμαν: Blackout
Μαύρος: Why?
Όχι μόνο.
ασε που εχει ειπωθει και στο ραδιο αρβυλα..
:|
τώρα εξηγούνται πολλά
1.Είναι ένας τύπος,εμφανίσιμος σκάει μετά την δουλειά στο μπαρ για ένα ποτό πρίν γυρίσει σπιτι στην γυναίκα. ΈΤσι όπως παραγγέλνει στο μπάρ, κοιτάει δεξιά του και κάθεται μια γκομενάρα. Κάνει νόημα στον μπαρ μαν του λέει "τι παίζει με αυτήν και είναι μόνη της"? του λέει ο μπαρμαν, ωραία γκόμενα αλλα είναι τυφλή. Το σκέφτεται ο τύπος αλλά τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί και την κερνάει ποτό. Πιάνουν κουβέντα,μετά από λίγο του λέει αυτή΅"θες να πάμε σπίτι μου να...συνεχίσουμε?" ψημένος ο τύπος της λέει εννοείται, αλλα πρέπει να σου πω κατι,εγω τα λέω όλα στην γυναίκα μου,δεν της κρύβω τίποτα.δεν έχεις πρόβλημα να.. "όχι εντάξει" του λέει αυτή και καπάκια ο τύπος παίρνει την γυναίκα του τηλ.
-'έλα μωρό μου,μου κατσε μια στραβή και θα αργήσω να γυρίσω..
2.Μπαίνει ένας άγριος τύπος σε ένα μπαρ. Τεράστιος και επιθετικός, παραγγέλνει μία μπύρα, την κοπανάει στο μπαρ και
Δείχνει μία γωνία του μπαρ και λέει:
- Όλοι οι άνδρες που κάθονται σε εκείνη την γωνία είναι πούστηδες. Έχει κανένας πρόβλημα με αυτό;
Φυσικά κανείς δεν απαντά!
Ξαναπαραγγέλνει μπύρα, την ξανακοπανάει κάτω, και λέει:
- Όλοι οι άνδρες που κάθονται σε εκείνην την γωνία, πη..νε τις μάνες τους! Έχει κανείς πρόβλημα με αυτό;
Φυσικά όλοι μένουν πάλι σιωπηλοί...
Μετά ένας τύπος σηκώνεται από το σκαμπώ του, και προχωράει προς τον άγριο τύπο.
Τον κοιτά αυτός:
- Έχεις κανένα προβλημα, φίλε;
- Όχι. Απλώς κάθομουνα στην λάθος γωνία του μπαρ...
3. Ήτανε μία φορά σε ένα μπαρ ένας νταλικέρης και τα έπινε.
Λέει μια στον μπάρμαν.
-Βάλε ένα ποτήρι ουίσκι.
-Σκέτο;
-Σκέτο.
-Το παίρνει στο στόμα αλλά κάνει γαργάρες και το φτύνει στο πάτωμα.
-Και ξαναλέει μια στον μπάρμαν.
-Βάλε ένα ποτήρι ουίσκι.
-Σκέτο;
-Σκέτο.
-Το παίρνει στο στόμα αλλά κάνει γαργάρες και το ξαναφτύνει στο πάτωμα.
Πετάγεται ο μπάρμαν εκνευρισμένος
-Τι κάνεις ρε φίλε μ..νι μας το έχεις κάνει το μαγαζί, τουλάχιστον πες τι έχεις.
-Ασε ρε φίλε, έτσι όπως έμπαινα σε ένα στενό με την νταλίκα έρχεται ένας άλλος νταλικέρης από την άλλη πλευρά. Και του λέω:
-Φιλαράκι δεν χωράμε κάνε πίσω.
-Χωράμε, λέει αυτός.
-Βρε δεν χωράμε σου λέω.
-Εκεί αυτός, ΧΩΡΑΜΕ.
-ΡΕ άμα χωρέσουμε θα σου κάνω ΠΙΠΑ!!!!
-Ε και τι έγινε ρωτάει ο μπάρμαν;
-ΟΔΗΓΑΡΑ Ο ΠΟΥ..ΗΣ!!!!!!!!
4.Σκαει μια γκομενα ξανθια σε ενα μαπρ 2 μετρα με μεγαλα βυζια και θεογυμνη,δεν ειχε επανω της ουτε ενα κομματο υφασμα ουτε καν παπουτσια.
Γυριζουν ολοι προς το μερος της εκπληκτοι και την κοιτουσαν,παει στο μπαρ:
-Μια βοτκα
την κοιταει ο μπαρμαν απο πανω μεχρι κατω με υφος γεματο απορια.Πινει την βοτκα η τυπισσα.
-Αλλη μια...λεει
Της την βαζει ο μπαρμαν και συνεχιζε να την κοιταει με απορια και εξονυχιστικα.
-Δεν εχεις ξαναδει γυναικα γυμνη?λεει η τυπισσα.
-Δεν ειναι αυτο......απλα.....
απορω απο που θα βγαλεις λεφτα να με πληρωσεις