Επρεπε να κανεις ΠΙΒΟΤ
Printable View
απεφυγε το να κοιμασαι μπρουμυτα. σετετοιες φασεις υπνος σε εμβρυακη σταση βοηθα. θα σου περασει τελειως αμα λιωσεςι στα κολυμπια καλοκαιρι. αμα μπορεις και σε ψηνει παγενε κολυμβητηριο και θα γινεις περδικι. το κολυμπι ειναι οτι καλυτερο για τη μεση. για να μη σου πω πως ειναι το μονο σωστο που πρεπει να κανεις
Δεν ξερω που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα, αλλα εγω οταν εχω πονο στη μεση, το χειροτερο ειναι να λυγιζει η μεση και να κοιμαμαι στραβα ή σε εμβρυακη σταση. Μου κανει πολυ καλο αντιθετα να κοιμαμαι μπρουμυτα ή ανασκελα (αν και δυσκολα μπορω ανασκελα) ωστε να μενει ισια η μεση.
εισαι ο τερμινειτορ. η εμβρυακη σταση ισα ισα βοηθα ρε συ, αλλωστε στο λουμπαγκι ξερω γω εσυ μπορεις να εισαι ισιος? οχι στην εμβρυακη σταση κλειδωνει ο μυς για να προστατευσει τη μεση. εκει ανακουφιζεσαι. μην το παιζω και ξερολας γιατρος ολα αυτα απο δικια μου εμπειρια και τρελο θεμα το ξερω οποτε...
H αλήθεια είναι ότι όταν κουραζόμουν/πονούσα χθες βράδυ είτε μπρούμυτα, είτε ανάσκελα, σε εμβρυακή στάση ανακουφιζόμουν πολύ. Επίσης, χθες που μίλησα με φίλη φυσιοθεραπεύτρια με είπε πως μπρούμυτα είναι που είναι καλύτερα να κάθεσαι, και φυσικά να κάνεις "σηκώματα" του κορμού με τον κώλο κάτω.
παιδιά ότι και να λέτε, αν ο αράπης είναι κοντός θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα
Προχθες καποιος εσπασε κατι γυαλια εξω απο το σπιτι μου. Σημερα το πρωι -υποθετω πως ειναι ο ιδιος- μου κατουρησε τη πορτα. Ποσο πρεπει να τον δειρω αμα τον βρω; Αποφασιστε και πεσ'τε μου εσεις. Η τυχη του ειναι στα χερια σας.
το ρολοι το βρηκες;
Πατας πληγες που πονανε, μη παιζεις βρωμικα.
μιλάτε με γρίφους γέροντες...
ωχ σορρυ, δεν ηταν απο προθεση (στον αποαποπανω)
1πμ και χανω το νυχτερινο λεωφορειο(78Ν) για 2 λεπτα(χριστοπαναγιες γνκ)
μετα απο 25 λεπτα αναμονης παιρνω το επομενο
υστερα απο 5 στασεις συνειδητοποιω οτι εχω ξεχασει το κινητο στα todaylicious που βρισκονται κολλητα στη σταση και καθομασταν για να περιμενουμε
κατεβαινω, περπαταω 15' για να παω πισω στη σταση, παιρνω το κινητο
περιμενω αλλα 20 λεπτα για το επομενο λεωφορειο
οχι τοσο τρατζικ αλλα μεν ημουν πτωμα ηδη και ολο αυτο εγινε για τα 2 γαμημενα λεπτα που δε προλαβα το πρωτο λεωφορειο...
καλα οχι τοσο τρατζικ
φακμαιλάιφ με μέτριο ζόρι.
Βασικα μλρ γιατι βρηκε το κινητο.
eimaste kakomathimenoi edw panw
Α και στο άλλο τόπικ ρωτάω αν ήσουν στο λάιβ. Περαστικά :p
to pragmatiko fml itan pou de ta katafera :redwink:
paw na katurhsw
sto orthio ourodexth
svhnoun ta fwta
giati einai me xronometrhth
pitsilieme xwris na to katalavw
mpainw mesa sthn kouzina ths douleias
exei 30 gynaikes pou gyrnan me koitan
xwris na xw parei xampari
..........FML
30 σε μια κουζίνα; Πρέπει να την έχετε μεγάλη.
αφου σε εταιρια με γυναικεια ρουχα δουλευω :P
Ρέστα 20ε από το σουπερμάρκετ χθες, άφαντα όταν έφτασα σπίτι. Έφαγα τον τόπο, πουθενά. Ωραίο μεσημεριάτικο ξενερωματάκι :-?
να σκεφτεσαι οτι το βρηκε κανας αστεγος και hlr για μερικες ωρες
αιωρείται ένα επικών διαστάσεων ΦΜΛ πάνω από το κεφάλι μου κάνα μήνα σχεδόν.
ποιος λέει τον καφέ;
Εξαρταται τι καφε θες. Αρμενικο, ή καραβισιο;
κοιλιά λες τον καφέ;
να κλείσω ραντεβού για την επομένη βδομάδα;!
Τούμπανο μάγουλο απο Κυριακή, αντιβίωση και απονεύρωση ... Ωραία.
α, δεν πίνω γάλα.
Εγω παιδια λεω καταπληκτικα τον φραπε. Μη σας ξενιζει, τρια ταξι εβγαλα απ αυτη την ιστορια.
δεν θέλω να φανώ γκρινιάρα και περίεργη αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτα με:
1/ τις προάλλες γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου. όταν είπα να κάνω κίνηση (επιτέλους) είδα μια πρώην μου. Την πήρε και έφυγε.
2/ τις τελευταίες μέρες, σφίγγες (και σφήκες) έχουν αποφασίσει να φτιάξουν τα σπίτια τους στο σπίτι μου.
Spoiler
αντιλαμβάνεσαι την ταραχή μου.
Πολυ σκατενια βδομαδα.. σκεφτειτε οτι ξεχασα πως αυριο εχει King Dude (και το αστειο ειναι πως εχω παρει εισιτηριο, αν δε μου το θυμιζε ενας φιλος δε θα πηγαινα). Ας ελπιζουμε πως οι επομενες μερες θα ναι καλυτερες.