οταν σε διαβαζω σκεφτομαι ΠΑΝΤΑ αυτον...
http://www.youtube.com/watch?v=kpgY6-hOI8Q
Printable View
οταν σε διαβαζω σκεφτομαι ΠΑΝΤΑ αυτον...
http://www.youtube.com/watch?v=kpgY6-hOI8Q
το βιντεο ειναι τραγικο αλλα καποια πραγματα ισχυουν
ο τροπος που τα λεει βεβαια προκαλουν γελιο!
οχι δεν ειμαι ΤΟΣΟ ρομαντικος!
Επειδή κανείς μας δεν ξέρει, αυτό είναι και μόνο μια γερή μυρουδιά για χρέη.
παει κι ο μιχαλητσος...εφαγε τσορτσοπ
παμε για λαμπριακο τωρα...ολοι λεσχη
Κλοκγουορκ πανω σε αυτο που ειπε ο δάφφυς: Τον Σκόρδα ποιος τον έφερε εξ'αρχής; Ακόμα καλύτερα, τι θέση είχε στον κουπερ-3; Μου αρέσει που τους βλέπετε και σαν τα άτομα που τον έδιωξαν. Αυτοί τον έφεραν και γενικά δικά τους άτομα βάζουν και κάνουν κουμάντο απο πίσω, δεν σου φταίνε ούτε Κόντηδες ούτε δενξερωκιεγωποιος. Ψάξου.
o super 3 τον εφερε και ο super 3 τον εδιωξε οταν νομιζε οτι η ομαδα ηταν δικη του!
οταν ολοι παρατησαν την ομαδα μονο ο σουπερ 3 ετρεχε ομως! με εχετε βαλει στην γωνια και προσπαθητε να με πεισετε ποσο κακος ειναι ο σουπερ 3
λες και δεν ξερουμε τον ρολο που βαρανε ολοι οι συνδεσμοι σε καθε ομαδα! εγω πιστευω απλως οτι ο σουπερ 3 ειναι ενα σκαλι καλυτερος απο τους αλλους
γιατι δεν παρατησε ποτε μα ποτε την ομαδα! τωρα τα παραγοντικα "καλα" τα λετε για τον σουπερ 3 και οτι ειναι χωμενος στην ομαδα αλλα πριν 5 χρονια
λεγαμε παλι καλα που υπηρχε και αυτος και σωθηκε η ομαδα απο αφανισμο!
ante na telionei i xronia,na arxisei to panigiri me ton tontora k to pareaki tou :!:
Ναι παπάρια, μια γενική "αποχή" για κάποια βία που υπάρχει σε κάποια γήπεδα. Μη χαλάσουμε και τα κέφια των αφεντικών. Όταν πυροβολούσαν τον Τζόρβα όμως, ούτε ανακοίνωση. Τρομερό σωματείο.
Για την κασέτα επιφυλάσσομαι, έχει ψωμί ακόμα.
Quote:
"Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52 - 48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.
Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;
Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ#$@# και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.
Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ"££$% του Δαλούκα.
Ότι είσαι μουν&$%"£! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;
Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά".