to phra me thn prwth aladoto.
roswell tipp\ota den apagorevetai. shadowkings ti to thes to diploma?
Printable View
to phra me thn prwth aladoto.
roswell tipp\ota den apagorevetai. shadowkings ti to thes to diploma?
για να ρίχνω γκόμενες.
Πάρε καραμπίνα καλύτερα, σημαδεύεις ευκολότερα.
Ήταν να κάνω εγχείρηση στο διάφραγμα + κόγχες αύριο πρωί. Ξυπνάω χτες όμως με πονεμένο λαιμό, βήχα, φλέματα και μπουκωμένη μύτη. (Κλασικό κρύωμα του γκαντέμη, υποπτεύομαι πως πρέπει να κουρευτώ επιτέλους γιατί το μαλλί μου με πιστολάκι ή χωρίς, θέλει ΠΟΛΛΗ ώρα να στεγνώσει καλά). Πάω σήμερα νοσοκομείο να κάνω εισαγωγή, εξετάσεις κτλ...Μου ρίχνει άκυρο ο γιατρός γιατί λέει πως αφού θα είναι 48 ώρες φραγμένη η μυτόγκα μου, μπορεί να γίνει καμιά μόλυνση με τόση μύξα. Συνεπώς θα κάνω εγχείρηση σε μία βδομάδα από τώρα...FML
σταθερά ψηλά η πιεσάρα και ταχυπαλμίες. Δεν το βγάζω το καλοκαίρι.
κόψε ξύδια και φαΐ όπως είσαι ρε :(
ναι και ναι.
Γενικά τα χω περιορίσει όλα στο ελάχιστο αλλά επιμένει η μαλακία, μάλλον μόλις γυρίσω Θεσσαλονίκη θα τραβιέμαι στους γιατρούς, στην φρίκη των χεριών τους.
Από τότε που έκοψα φραπέ, οι ταχυκαρδίες/έκτακτες περιοριστικαν αρκετά.
Με το στριφτό έχω παρατηρήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Υποθέτω ότι είναι θέμα το ότι βάζεις περισσότερη δύναμη για να τραβήξεις αντίστοιχη τζούρα με τα εργοστασιακά. Το επόμενο βήμα είναι το κόψιμο του τσιγάρου, άντε να δούμε.
Τεσπά, αν και είναι αρκετά τρομακτικό για όποιον το χει, μην το παίρνεις και βαριά, είναι κάτι συνηθες. Το τσεκ απ σου το χρειάζεσαι πάντως, κυρίως για να ξέρεις τι σου γίνεται και να ησυχάσεις.
Από άγχος πώς πας;
Ξέρεις, επίσης, ότι όσο το σκέφτεσαι και κολλάει ο εγκέφαλος δε πρόκειται να ηρεμήσεις. Γενικά, είναι συνηθισμένο φαινόμενο για πολύ κόσμο, οπότε μην αγχώνεσαι και τρελαίνεσαι τσάμπα. Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν, γυμναστικούλα, περπάτημα και πήγαινε και σε ένα γιατρό, απλά για να σου φύγει η ιδέα.
Γω νόμιζα ότι πέθαινα (σα μαλάκας), λόγω ταχυκαρδίας, αδυναμίας και λοιπες μαλακίες, και όταν πήγα σε γιατρό και μου είπε ότι δεν έχω τπτ μόλις βγήκα από το ιατρείο αισθανόμουν σα να μη μου χε συμβεί τπτ. Τρελός ψυχαναγκασμός, οπότε χαλάρωσε...
α)Μείωσε -έως και κόψε- καφέ και κάπνισμα.
β)Περπάτα (κατά προτίμηση αφού πέσει ο ήλιος, όχι με τη ζέστη).
γ)Μην το σκέφτεσαι.
δ)Δες ένα γιατρό για να είσαι σίγουρος.