http://www.youtube.com/watch?v=LZovXQjOEp0
Printable View
νηστεύω!
περαστικά.
μια βδομάδα τώρα λέει ανα διαστήματα πως θα βρέξει και έχει λιακάδα.
σήμερα που κανόνισα να κατέβω κέντρο να πάρω χρώματα και διάφορα σκατολοίδια σχεδίου βρήκε να κάνει ο καιρός πράξεις τις προβλέψεις?!:-x
Για πείτε γιατί τόσο χάλι το Erp admin. Τι παίζει;
Weiss βάλε λίγο ΘΡΑΣ να παίξει και όλα θα πάνε καλά!
αυτή ειναι η ελπίδα μας για να διοριστούμε δημόσιο?
Ο πατέρας μου με αυτό τον προϊστάμενο λογιστηρίου έχουν ανοίξει εδώ και κανα μισάωρο συζήτηση για τη θρησκεία και από τη στιγμή που ο φάδερ είπε πως πιστεύει ότι οι 10 εντολές είναι ανθρώπινο δημιούργημα με σκοπό να μη σηκώνουν κεφάλι οι αδύναμοι, έχει γίνει πανικός εδώ μέσα. Σε λίγο θα πάει στην κουζίνα να ετοιμάσει αγιασμό ο άλλος.
Πράξη 2η : ο πατέρας μου προσπαθεί να ζεστάνει λίγο την παγωμένη ατμόσφαιρα και μιλώντας για ψαλμωδίες του λέει "οταν ακούω αυτή την ψαλμωδία αισθάνομαι τόσο υπέροχα όσο όταν έβαζε γκολ ο Τζιοβάννι" και ο ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΣ προϊστάμενος λογιστηρίου μαζεύει τα πράγματα του και αποχωρεί.
Όλα αυτά συμβαίνουν και ναι είναι η καλύτερη μέσα στη δουλειά έβερ.
χαχα
μπορείς να πεις στον πατέρα σου να έρθει και από εδώ λίγο μπας και καταφέρει να διώξει το αφεντικό μου;;;
3000 ΘΡΑΣΑΡΙΣΤΑ ΠΟΣΤ :touched:
παω επαρχεια να κανω πασχα με εναν κολητο , το προβλημα ειναι οτι θα κανω πασχα και με την ξαδερφη του , την γυναικα που μου χει ριξει δεκαδες χυλοπιτες... και σαν να μην εφτανε αυτο .. θα κοιμαμαι και στο σπιτι της οικογενειας.. ελπιζω να μην τα κανω πουτανα ολα...:roll: