:rainbow: :lsd: :mrgreen:
Printable View
:rainbow: :lsd: :mrgreen:
Quote:
Originally Posted by shora
Που το βρηκες ρε κωλοπαιδο αυτο το λινκ? :P
to katevazw kai egw twr afto.to giant squid tha gamhsei standard.kai exei theiko exwfullo!
lab, εψαχνα που λες για μερες στο μπλε πουλι, αλλα δε βρηκα τιποτα.
ξαφνικα με πετυχαινει χτες ο βλακοτνι στο αηαρσι και με το δινει, εκει τα πινκς σας :P
Και γω ψαχνοντας δεν βρηκα τιποτα! Βρεθηκε ομως στο τσατ του στονερ ροκ ενα καλο παιδι και το χε!
Σε ρωτησα ρε γιατι εγω το ανεβασα το συγκεκριμενο στο ραπιδσερ απλα δεν το ποσταρα γιατι ακομα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να ποσταρουμε και τι οχι απο λινκς στο ερ! :P
ουπς :oops:
Τι ουπς ρε?
Παρε κοσμε πρεπει να γινετε με αυτα τα πραγματα απλα οταν ειχε δημιουργηθει το θεμα με τα λινκς δεν ειχα πολυ ασχοληθει και ειπα να μην προκαλω σαν καλο παιδι! :P
ποιο λινκ; τι λέτε, δε καταλαβαίνω!
prohgmoumenh selida colourhaze
πω ακούω odes of ecstasy
τι αστείοι που ειναι ρε...
τσάμπα το κατεβασα
λαμπ :D
ειναι μερικα πραματα που δεν τα βρισκεις ευκολα, καλο ειναι αυτα να ανεβαινουν/ποσταρονται αμα τα ζηταει καποιος, σε κρυμμενο ουρλ παντα.
edit: btw, thnx και για το ανεβασμα.
ντροπή σας, είμαι μοντ κιε θα λάβω τα μέτρα μου!
to ennoeis twra afto?
Τιποτα ρε!Quote:
Originally Posted by shora
Χθες το πρωι το βρηκα κατεβασμενο απο το μπλε πουλι και το ανεβασα κατ ευθειαν αλλα μετα αρχισα να το μοιραζω μεσω μσν στους γνωστους! Τοσες συζητησεις ειχαν γινει και με φοβισαν!
Nai alla to psaxnei kosmos to colourhaze.Kai afou de to xoun oi rosoi kati prepei na ginei.Orexi gia install tora?Lipi8ite to lao :D