Epeidh den exei douleia sto periptero den xreiazetai na mas ta prhzeis edw
Printable View
Epeidh den exei douleia sto periptero den xreiazetai na mas ta prhzeis edw
Ας ηρεμήσουμε.
Έγραφα τις υποθέσεις μου περί θύτη και δολοφονίας και, on a side note, τη γνώμη μου για τη Σάνσα. Πώς ακριβώς "γαμάω το θρεντ"; Αγνόησε τα περί Σάνσα. Δεν είναι δύσκολο.
Επίσης, το γαμάω ή όχι, γνώμη μου ή όχι, ξέρω ή δεν ξέρω από που θα μου'ρθει, ο συλλογισμός μου ήταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ σωστός (και για τη Σάνσα), εφόσον επαληθεύτηκα.
Ρε ονιμπότσο σταμάτα να τα πετάς έτσι.
Spoiler
@Ονιμπότσε: Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο όνομά σου, απλά διασκέδαζα με τη φάση σου, αλλά θα το κάνω τώρα. Κατ'αρχάς έχεις κάνει μαλακία και το ξέρεις. Οι μισοί εδώ μέσα (οι βιβλιοπερίεργοι δε μετράνε) δεν έχουν καν ιδέα ποιο είναι το πιτσιρίκι στη φωτό. Ή ο Tommen.
2ον γενικά σε τρώει ο κώλος σου. ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις. Αλλά, από την άλλη, είσαι και λίγο μπερδεμένος. Κοίτα πώς λειτουργεί. Είτε τρολλάρεις, κάνεις το χαβαλέ σου, αγνοώντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ τι θα ακούσεις. Είτε δικαιολογείσαι μετά από κάθε μαλακία που έγραψες και προσπαθείς να μην το ξανακάνεις. Το να πετάς κάτι που ΞΕΡΕΙΣ ότι θα προκαλέσει κάθε 5 ποστς και μετά να προσπαθείς να δείξεις πόσο καλός και αγαθός και αθώος είσαι, εχμ, δε δουλεύει.
εχω την εντυπωση οτι ενα ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ, θα σας εσωζε απο ανουσια πληκτρολογηση.
A δεν την αντιπαθώ (πρώτη φορά ακούω ότι είναι αντιπαθητική σε κάποιους, για να είμαι ειλικρινής). Απλά μου είναι αδιάφορη. Ίσως παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο σύμπαν αργότερα (ίσως και εδώ), αλλά προς το παρόν μου φαίνεται απλά αδιάφορη. Τη γνώμη μου είπα. Δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει λάβει μέρος σε οποιαδήποτε συνωμοσία. Απλά. Μπορεί να κάνω λάθος. Όσο για το "ανίκανη", νταξ, υπερέβαλα για έμφαση, πόσο καιρό βλέπτεις γραπτά μου; :P
Τονίζω ότι ΔΕΝ έχω διαβάσει τα βιβλία, οπότε κρίνω απ'ό,τι βλέπω στη σειρά μόνο. Τα έχω όλα, ωστόσο και σκοπεύω κάποια στιγμή. Είμαι κάπου στα μισά του πρώτου.
Τι χαζη λογικη ρε μλκ, ουτε ο Τζειμι Λανιστερ εκανε τιποτα κακο στο γαμο ή πριν το γαμο παρολο που προκληθηκε αρκετα απο το αρχιδι τον Τζοφρι, αρα με τον ιδιο συλλογισμο ειναι κι αυτος ανικανος?
Δηλαδη οσοι ηταν ικανοι να σκοτωσουν τον Τζοφρι επρεπε να τρεξουν να προλαβουν ποιος θα τον σκοτωσει πρωτος για να μην τους πεις φλωρους και ανικανους? :thumbsup:
Onibocho, κι εγω ειχα υποθεσει σωστα τι θα παιξει μετα τα τελευταια γεγονοτα, αλλα εχει διαφορα το να το υποθετεις και το να το βλεπεις.
Δε μπορουσες να περιμενεις ενα επεισοδιο να γραψεις δηλαδη το αστειακι σου (που δεν ηταν καν καλο)? Σορρυ αλλα δικαια τρως τις μουτζες εν προκειμενω.
Μαλάκα πλήρωσες για να σε πάρουν στο πανεπιστήμιο;
Δεν έχω ιδέα γιατί το συζητάμε ακόμα, αλλά οκ, πάμε πάλι. Η γνώμη που έχω σχηματίσει για τη Σάνσα ως άτομο, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ, είναι ότι δε θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιου είδους συνωμοσία. Δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά με την πορεία της στη σειρά ως τώρα. Οπότε, βασικά, τι μαλακίες λες; .
:skase:
Δεν υποστήριξα ποτέ ότι δεν έχει φανεί ή ότι δεν έχει αναφερθεί το όνομά του. Είπα απλά ότι οι μισοί εδώ μέσα βλέπουν τη σειρά όπως κάθε άλλη σειρά κι όχι σαν καυλωμένοι φανμπόιδες και σίγουρα δε θυμούνται μια φάτσα και ένα όνομα που εμφανίστηκε για 4 δευτερόλεπτα στην πρώτη σεζόν (τυχαίος αριθμός, γιατί θα βγει ο Φιξξξερ να πει "άντε ρε μαλάκα, 6 δευτερόλεπτα ήταν στο τάδε επεισόδιο"). Και, όπως και να χει, ήξερες πολύ καλά ότι ήταν σπόιλερ, έστω και μικρό, όταν έγραψες αυτό που έγραψες και έβαλες και το βλακοχαμογελάκι δίπλα.
Αυτό που ήθελα να πω ήταν πες τη μαλακία σου και take it like a man, όπως κάνουμε όλοι ή γίνε λίγο πιο μετρημένος, αφού, όπως φαίνεται, ΔΕΝ την παλεύεις να σε κράζουν όλοι και να μαζεύεις μούτζες. Δεν το'χεις, ρε παιδί μου, πώς το λένε... Ας λήξει εδώ αυτό ε.
όλα αυτά για μια μουτσούνα που δεν λέει ατάκα και εμφανίζεται πρώτη φορά στη σειρά, αφού ο ηθοποιός έχει αλλάξει.