Άπειρες ώρες ζαλάδας, έπειτα από ακατάσχετη άναρθρη φλυαρία :PQuote:
Originally Posted by ikonoklast
Printable View
Άπειρες ώρες ζαλάδας, έπειτα από ακατάσχετη άναρθρη φλυαρία :PQuote:
Απόψεις σαν τις παραπάνω, που πηγάζουν καθαρά από το "πως θα βρω λαβή να τα χώσω στους μπάτσους για το παραμικρό" είναι εν μέρει μέρος αυτού που λέω για την αγιοποίηση. Αν και οκ, η παραπάνω είναι η ακραία έκφανση της ηλίθιας αυτής συμπεριφοράς.
εντιτ, όχι της χαβαλετζούς ληθάρτζικας.
@λέηντηκίλερ, κάτι ξέρω -δεν είναι τόσο τρομερό.
@ικόνοκλαστ, αρχικά προσδιόρισέ μου σε ποιο επίπεδο προσφοράς αναφέρεσαι, αν εννοείς αν προσφέρω κάποιο λιθαράκι για τη θεμελίωση κάποιου ιδανικού (προσπαθώ να το εκφράσω χωρίς να φανώ εμπαθής προς τον προσανατολισμό σου) όχι. Γενικότερα, προσφέρω μοναδοκεντρικά και συλλογικά στο επίπεδο που μου επιτρέπει η ηλικία μου συναρτήσει της γαμωχώρας -αλλά μιας και θα απαξίωνες κάθε προσφορά σε ένα κοινωνικό σύστημα με το οποίο διαφωνείς, γιατί ρωτάς;
Δε ρωτάω τι κάνεις εσύ.
Δεν σε ξέρω προσωπικά, οπότε θα απαντήσω στην άποψη της ιντερνετική σου περσόνας, πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του ερ δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι στην κοινωνία, αφού δεν δουλεύουν και κυρίως σπουδάζουν (όχι όλοι, αλλά ας πάρουμε σαν δείγμα αυτούς που δεν δουλεύουν και κυρίως σπουδάζουν). Οπότε είμαστε παράσιτα σαν και αυτόν. Δεν ξέρουμε πως κατέληξε εκεί που κατέληξε, αλλά αυτό πιστεύω ότι δε μας δίνει το δικαίωμα να τον λέμε παράσιτο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Τώρα βέβαια υπάρχει στις απαντήσεις του ποστ σου, μία διάχυτη υποκρισία γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι που απαντήσανε υπερασπιζόμενοι τον άστεγο δεν νομίζω ότι θα τον ήθελαν να αράζει στην πολυκατοικία τους κακά τα ψέμματα και επίσης δεν θα έκαναν και τίποτα για να τον βοηθήσουν.
Τώρα για την ελληνική αστυνομία τι να πούμε, οι τύποι είναι τραγικοί, γεμάτοι κόμπλεξ και η απόκτηση αυτής της εξουσίας που έχουν τους κάνει να τα βγάζουν πολύ εύκολα. Αυτός ο κρετίνος ήθελε να σπάσει πλάκα και να το βάλει και στο ίντερνετ για να δείξει τι γαμάτος που είναι, αν δεν φόραγε στολή και τον άρπαζε ο άλλος αντί για λαμόγιο στο τέλος του βίντεο θα βλέπαμε τον πόλιτσμαν να κλαίει
Αυτό το ποστ δεν έγινε υπό τους ήχους της μπασταρδοκρατίας
χαχ, οτινανισμοί.
κοίταξε να δεις τώρα τι έγινε: δικαιολόγησες έναν μπάτσο που θεώρησε
-μέρος της υπηρεσίας του ή/και
-αντικείμενο πλάκας ή/και
-απόδειξη μαγκιάς
να πετάξει έναν κουβά νερό σε έναν τυπά (πρεζόνι, άστεγο, δεμενοιάζει τι ακριβώς) ενώ ο συνάδελφός του τον τραβάει με το κινητό με το επιχείρημα "έλα μωρέ τώρα, νερό του πέταξε". αυτό που έκανα εγώ ήταν απλά να εκφράσω την ελπίδα να μην το εννοούσες αλλά να ήταν στα πλαίσια της πλάκας "χαχα, είμαι ο Άθεϊστ, δεν καταλαβαίνω μία, γαμιέστε όλοι, Υπεράνθρωπος, εμείς και οι άλλοι".
μάλλον άκυρο.
θα σε παρακαλούσα τέλος να προσέχεις πολύ με ποιους με ταυτίζεις, αν μη τι άλλο είναι δείγμα πανικού.
καλή πατρίδα σύντροφε.
Μαδερφάκ γαμώ την πουτάνα μου, τραβάει σε γαμημένο βίντεο το ότι ξεσκίζουν τη μέρα ενός τυπά που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, νιώσε λίγο το "kick him while he's down" της υπόθεσης. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για τους μπάτσους, τα χειρότερα που λες τα χει φάει ήδη στη μάπα σίγουρα, τέτοιους τυπάδες ούτε στο τμήμα δεν τους τραβάνε μετά από ένα σημείο. Το θέμα είναι ότι ξύπνησε ο άλλος καυλωμένος να σπάσει πλάκα επειδή "θα μου κλάσουν τ' αρχίδια, κρατάω κλομπ" και την έπεσε στον πιο εύκολο στόχο, δεν είχε καμμία πρόθεση να εξυπηρετήσει την πολυκατοικία- αν είχαν σκάσει δέκα μπράβοι της νύχτας να σπάσουν τα μισά διαμερίσματα θα φύλαγε και τσίλιες για την πάρτη τους. Είναι απλά τα σκατά στο κεφάλι που συγκεντρώνονται μετά από όλες τις φάπες στο σχολείο και οδηγούν σε τέτοιους τυπάδες.
Ας πάνε και σε κανά ίδρυμα αποκατάστασης αναπήρων να κάνουν ποδαράκια στο τμήμα με τους τετραπληγικούς, "νταξ δεν τους χτύπησαν κιόλας".
αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι, μετά από μια δύσκολη ημέρα στη σχολή που θα με βοηθήσει να γίνω χρήσιμος, την οποία θα με βοηθήσει να ξεπεράσω ένα ωραίο πχιώμα, δεν πρέπει να ξανακάτσω σε είσοδο πολυκατοικίας και ενδεχομένως να ξεράσω στη γωνιά της, γιατί μπορεί να βρεθώ μπουγελωμένος.
τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είναι ευεργετικό το μπουγέλωμα, οπότε θα πω κι ευχαριστώ.
Η ερώτηση δεν ήταν για να κατα8έσει ο κα8ένας τις περγαμηνές του, ήταν για να υπεν8υμίσω οτι ιστορικά ουδείς σπαρακτικός reviewer και σαχλαμαράκος με την βιβλιο8ήκη του μπαμπά του δεν έφτασε στο ύψος να πει έναν άν8ρωπο παράσιτο. Το video δεν προκαλεί σοκ σε όποιον δε γεννή8ηκε χ8ες, όλοι έχουμε δει/ξέρουμε/βιώσει χειρότερα πράγματα απο αυτό. Το ενδιαφέρον στα μάτια μου είναι η αλυσίδα συμβάντων που το ακολου8εί, η βιντεοσκόπηση, η έκ8εση, ο Atheist που αποφάσισε να παύσει την σιωπή για να βάλει τα πράγματα στη 8έση τους. Αυτός εκεί ο Atheist. Άντε μωρέ μαλάκα.
ρε πάτε καλά; πότε δικαιολόγησα το μπάτσο; το μόνο που είπα ήταν πως ο άλλος απλώς βράχηκε, δεν είπα ποτέ πως ο άλλος "τουλάχιστον απλώς τον έβρεξε". συνέλεθετε έτσι; προφανώς και δεν δικαιολογείται ο μπάτσος, αυτό αντλείτε από τα ποστ μου;
γουάηνο, το συζητούσα τώρα με τον κάρχαρτ αυτό, καταλήξαμε στο ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που δε θα γούσταρα έναν άστεγο κάτω απ'το σπίτι μου είναι η δυνητική επικινδυνότητά του και όχι κάποιο αισθητικό κριτήριο. αν αυτή μπορεί να αποκλειστεί (με ένα πιάτο φαΐ και στέγη;;;) ας κοιμάται και στην αυλή μου αν του 'χει μείνει συνήθεια.
επίσης το "παράσιτο" δεν το λέω με κακία και εγώ παράσιτο είμαι σε μεγάλο βαθμό και ο καραμανλής και και και.
Ο μπαμπάς μου δεν είχε βιβλιοθήκη. Εγώ έκοβα από το χαρτζιλίκι μου να παίρνω βιβλιαράκια. Και γενικά, νομίζω σαν κάποιος που σνομπάρει την λογοτεχνία, ξέρω γω, δε σε πολυπαίρνει να μιλάς. Αυτά χωρίς κανένα λόγο να ειπωθούν και συνεχίζοντας:Quote:
! τα υπόλοιπα είναι ασυναρτησίες προκύπτουσες από την ανάγκη σου να πεις την άποψή σου; να καταρρίψεις τον φανταστικό "ήρθα να βάλω πράγματα θέση τους" πόστερ; επικαλούμενος το ότι γράφει ρηβιούζ; βάζοντας τον ίδιο στη θέση του; ως κάποιος κάπου καλύτερος; επειδή μπλε;
Σοβαρέψου ρε αγόρι μου, γίνεσαι η αγάμητη αδερφή του γκάμπριελ.
Μεγάλες στιγμές.Quote:
Originally Posted by Atheist
έτσι μπράβο. :)
Και εγώ λόγω του όποιου κινδύνου το εννοούσα, αισθητικά-εικαστικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να συζητήσουμε
Λοιπόν, αυτή η δημοσίευση έχει απενεργοποιημένα smilies και επιπροσθέτως γίνεται από εταιρικό πισί οπότε μπορεί να σταματήσω απότομ..
ουφ ήρθα, το γεγονός δεν είναι να μελετήσουμε γιατί ένας άστεγος κάθεται σε εισόδους πολυκατοικιών, αυτό γίνεται και στις πιο εξελιγμένες χώρες του γαλαξία, άσε που έχω αρχίσει να πιστεύω πως αρκετός κόσμος μένει άστεγος από επιλογή, πράγμα που δεν είναι απαραιτήτως αναποδιά της ζωής, αλλά επιλογή.
Πέρα από αυτό, ο κρετινισμός του βλακαμπάτσου που είχε και θα έχει πάντα τη δυνατότητα να ξεσπάει εκεί που τον παίρνει, είναι ΑΠΈΙΡΩΣ πιο επικίνδυνο και αναξιοπρεπές και αντιαισθητικό και από την πιο μοβόρα συμμορία αστέγων που βιάζει δεκάχρονα κοριτσάκια, όπως ακούμε κάθε μέρα στις ειδήσεις.
Δεν είναι απλά θέμα του να κοροιδεύεις και να καταβρέχεις ένα μεθυσμένο. Αυτό είναι απλώς κρετινισμός. Το θέμα είναι βαθύτερο, εμπλέκονται οι καθημερινοί τρόποι ζωής του οποιουδήποτε κρίνει κάτι ως "αντιαισθητικό" και "επικίνδυνο", καθώς και το κλασικό σύνδρομο της αντιμετώπισης κάποιου πράγματος που *εμείς* δεν αντέχουμε ως κάτι απαραίτητα κακό, μίασμα.
Ο τύπος μπορεί κάλλιστα να βρέχεται από την βροχή, έχει η ζωή γυρίσματα και βρέθηκε εκεί, αλλά φτάνει η βροχή. Γιατί δεν είναι απλά νεράκι αυτό που έριξε ο μπάτσος, είναι προσβολή αξιοπρέπειας. Και πιστεύω πως το τελευταίο που χρειάζεται ένας άστεγος, είναι μια γουρουνιάρικη έλλειψη ανθρωπιάς, απλά για τη μαγκιά του πράγματος. Είναι εμετικό.
Και φυσικά δεν πρόκειται να το μελετήσω με γνώμονα την ασφάλεια των κατοίκων της πολυκατοικίας, γιατί αυτή είναι μόνο η μια πλευρά του ζητήματος, και επειδή προσωπικά ζω ανάμεσα σε Αιγαιες, dead in magazines, ladykillers και εκατομμύρια ακόμα τέτοιους, μπορούμε κάλλιστα να κάτσουμε να συζητήσουμε τις απόψεις μας στο ποιός είναι στα αλήθεια αντιαισθητικός και επικίνδυνος.
Αν θέλετε να μιλήσουμε για το φαινόμενο/κοινωνική κατάσταση "άστεγος", μιας και δε θυμάμαι να το έχουμε κάνει, μπορούμε όλοι να κάτσουμε στους αφράτους καναπέδες μας, να συνδεθεί και ο Deggial, και να ορίσουμε και αυτών τη μοίρα!
Τσάμπα μπάνια και φάπες; Εγκλεισμός σε ιδρύματα κατα τους ολυμπιακούς; Πυρπολήσεις και μπουνίδι απο πλουσιόπαιδα; Κράτος πρόνοιας; Αν το επέλεξαν τότε είναι και παράσιτα, είναι και βλάκες λολ!Quote:
Originally Posted by carheart