E σιγά, εγώ ειμαι πεπεισμένος ότι ολοι εσεις οι καινούριοι είστε το ίδιο άτομο. Οπότε υπάρχουν και χειρότερα.Quote:
Originally Posted by xHERETICx
Printable View
E σιγά, εγώ ειμαι πεπεισμένος ότι ολοι εσεις οι καινούριοι είστε το ίδιο άτομο. Οπότε υπάρχουν και χειρότερα.Quote:
Originally Posted by xHERETICx
το χειρότερο θα ήταν να μην ήταν τελικά το ίδιο άτομο ολοι αυτοί.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
και δηλαδή όλα αυτά τώρα είναι χαρακτηριστικά δημοσιογραφίας από εμπόλεμες περιοχές. BBC, CNN, τα τοπικά κανάλια της περιοχής, όλοι αναμεταδίδουν από σκηνικά. Ναις.Quote:
Originally Posted by Candiru
Και οι φωτογράφοι στημένες φωτογραφίες στέλνουν; Προφανώς οι γιατροί που πάνε βλέπουν μόνο ασθενείς με κατάγματα και τους περιχύνουν με κετσαπ για να βγάζουνε γαμάτες φωτογραφίες.
Το ότι πολλοί Έλληνες "δημοσιογράφοι" είναι σκαρτοι και φιγουρατζήδες το ξέραμε, εσύ τώρα τι προσπαθείς να μας πεις;
οτι Αυτος ξερει. εμεις οχι.
σας καταλαβαίνω, γιούζερς αηδιασμένοι με το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των νέων. είναι στάνταρ φαινόμενο όμως, οι νέες γενιές πάντα βγαίνουν πιό ηλίθιες. το λέει κι ο παππούς μου.Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
καντιρου, ναι έτσι είναι. και την άλλη φορά καλοπερνούσαν, γιατί αντί να κάνουν ρεπορτάζ ήταν αραχτοί και ασφαλείς στο κτήριο που αποτελούσε βάση των δημοσιογράφων. μέχρι που το βομβάρδισαν κι αυτό οι αμερικάνοι καταλάθος βέβαια.
αφού ξέρετε τα πάντα, τότε όντως υπήρχε κάτι που δεν ήξερα: αυτό :lol:Quote:
Originally Posted by enitharmon
πολύ ησυχία το er τις τελευταίες μέρες
thn exoun kanei oloi gia diakopoules
auto skeftomoun kai gw,alla se sygkrish me alla kalokairia tosa liga nea post ka8e fora de 8ymamai pote
Φεύγω για Καστοριά.CU!
Τρελή πουτσόζεστη σήμερα... :dyell:
Where are you my sweet winter..? :dcry:
egw krywnw pantws,bariemai na xamhlwsw to arkoudi
Ξέρει κανείς κάθε πότε είναι οι επαναλήψης της εμπόλεμης ζώνης του Δανέζη στο mega..?Πέτυχα χθες την εκπομπή με την Sierra Leone.. :worship:
By the way..έχει κανείς εκπομπές όπως Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα (Κούλογλου),Εξάντας (Αυγερόπουλος),Εμπόλεμη ζώνη (Δανέζης),Transit (Κουβαράς)..?Ή αν ξέρει κάποιος που μπορώ να κατεβάσω τίποτα από αυτές..?Θα με ενδιέφερε πολύ.. :)
pagene bluewhitegt,an de kanw la8os ta exoun ola se avi :P