Quote:
Originally Posted by WrittenInWaters
πού ήσασταν όλοι εσείς στην κομο τον προηγούμενο χειμώνα? :?
Printable View
Quote:
Originally Posted by WrittenInWaters
πού ήσασταν όλοι εσείς στην κομο τον προηγούμενο χειμώνα? :?
χαχ, γαμήθηκε και το off-topic και φτάσαμε σε σημείο να "τα πάρει" ο Πάνος... :lol: :pink:
πάντα χάνω τα καλύτερα :|
χμ. έχουμε πρόβλημα.
το κλιματιστικό είναι ανοιχτό και οι μπαταρίες στο τηλεχειρηστήριο τελειώσανε. Τί να κάνω;
κοιμάσαι και το κλείνεις?είσαι πόντιος?with τέτοια ζεστη?
by the way ανέβα πάνω,άνοιξε το καπάκι (κάπου θα έχει) και κανε δουλειά
σε περίπτωση που δεν έχει καπάκι (που μέσα θα έχει κουμπάκια) θα έχει μια τρυπούλα που με μια οδοντογλυφίδα μπορείς να πειράξεις το on/off έστω
αυτά
edit:εναλλακτικά μπορείς απλά να πάρεις μπαταρίες από άλλο τηλεχειριστήριο/συσκευή whatever
btw kalo mhna mounares
τότε να ψηφίσουμε και Μάχιμο και Μπαρουτοκαπνισμένο Γιωργάκη, που με κίνδυνο της ζωής του πήγε στο Λίβανο για την υπόθεση της Ειρήνης. Λέγεται ότι έγινε και ανθρώπινη ασπίδαQuote:
Originally Posted by Atheist
Καλημέρες. Ιερουσαλήμ είμαι. Τελείως ξενέρα γαμώτο. Νόμιζα ότι τουλάχιστον θα είχε πλάκα, αλλά παραείναι ήσυχα.
καλημέρα και no offence.Quote:
Originally Posted by Kuolema
Γιώργο! :pink: :DQuote:
Originally Posted by Raven Lord
Τι να κάνω ρε συ, μ' αυτά που διαβάζω κάθε μέρα...
Επίσης:
Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
:shock:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
ΕΙΣΘΕ ΠΑΛΑΒΟΙ;;;
Καλοκαιράκι, μπανάκια, παραλίες, αραλίκι, αντηλιακά (προϋποθέτουν βεβαίως βεβαίως άδεια από τη δουλειά όλα αυτά), φραπεδάκι, μπυρίτσες (μπόλικες) και λιώσιμο.
8) 8) 8)
Και:
Καλημέρα! :)Quote:
Έχε χάρη που σε συμπαθώ εσένα από πάνω και θα αγνοήσω την έλλειψη γούστου σου στις εποχές =ρ (κάτω η χούντα του καλοκαιριού, λευτεριά στο χιόνι κλπ)
:pink:
Έχω την φοβερή υποψία πως το "παραείναι ήσυχα" της kuu θα μου θύμιζε εκπτώσεις στου Zara με επιτρεπόμενη χρήση paintball guns.Quote:
Βγάλε μια pic στον λόφο και άλλη μια στον ναό!
μπερδεύω τον βάιρους με τον κάρχαρτ
exexexexe...Quote:
Originally Posted by Bullet