Τα χουμε ξαναπει πολλές φορες. Να ψοφησει το καλοκαιρι κλπ.
Printable View
Τα χουμε ξαναπει πολλές φορες. Να ψοφησει το καλοκαιρι κλπ.
:baaa:
plus anatrixiazw mono pou skeftomai ton komothnio xeimwna pou me perimenei :cold:
mpa oxi,mia xara einai to kalokairi,o xeimwnas kala 8a kanei na argisei
μαζί σου,Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξεκινήσω και τα μπάνια μου
Apo shmera adeia mounares. Paw gia kafe. Ta leme.
exei faei kaneis sas kitrino karpouzi?
γαμώ το χριστό που δεν πιστεύεις εQuote:
Originally Posted by Candiru
η μαχητικότητα σου περιορίζεται στο να βοηθάς στη σοδειά πορτοκαλιών στην Κούβα (και αν). Α, γαμήσου που θα μας πεις και για μαχητικότητα αριστερέ του κώλου
όσο για τα ρεπορταζ, τρου, δεν κάνουν αναμεταδόσεις ανάμεσα σε καταιγισμό από σφαίρες, αλλά απέχει πολύ από αυτό που σου χουν πει εσένανε (Έλληνες δημοσιογράφοι φιλοξενούμενοι των Σέρβων μήπως;)
Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
:pink:
κίτρινη ντομάτα ώριμη και βιολογική ναι, για καρπούζι δεν ξέρωQuote:
Originally Posted by Bullet
όχι μόνο μου τα είπαν, αλλά και κάποιοι (Τελλίδης) τα κατείγγειλαν και σε εκπομπή και θυμάμαι και πόσες τρικλοποδιές και διακοπές του κάνανε. Οσα θυμάμαι: βάζαν μία με φόντο ένα γκρεμισμένο σπίτι να λέει τις πίπες της, βάζαν δυο τρεις σέρβους να ρίχνουν μερικές σφαίρες για εφέ και να τρέχουν από τοίχο σε τοίχο και αυτά συχνά ούτε καν στο Σεράγεβο. Σε μια πόλη τελείως έξω από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Τα ίδια και στην Αλβανία τότε που είχαν εξεγερθεί.Quote:
Originally Posted by enitharmon
edixne sthn et1 ena reportaz gia to kitrino karpouzi xwris koukoutsia kai exei leei thn idia geush apla einai pio tragano
Βάκεν ρε μουνιά. Τα λέμε σε ένα μήνα.
Καντήρου. Θα ήθελα πολύ να σε ταΐζω κομμάτια του γιού σου.
Ελπίζω μέχρι να γυρίσω να έχει ψοφήσει ό,τι αγαπάς.
Καληνύχτα.
xontro
Θα μου αρκούσε και να πεθάνει η αλήθεια είναι, αλλά όταν έχεις την kuu στη γάζα και τον κάντηρο στην θεσσαλονίκη που λέει ό,τι λέει, το εννοώ πλήρως.
Και με βιντεοσκόπηση.
Σήμερα γύρισα απο Αντίπαρο.Καλή φάση.Ζήτημα είναι να άκουσα ένα beat-άκι!