Επώνυμο πινκ.
Printable View
Επώνυμο πινκ.
Κι από μένα :)
Ποιο είναι το αγαπημένο περιοδικό του παιδεραστή;
Spoiler
τέλος τριλογίας:
Τι τύποι είναι οι παιδεραστές;
Spoiler
Πάει η Έρη να ζητήσει από τον πατέρα της χαρτζηλίκι:
- Μπαμπά θέλω λεφτά να βγω σήμερα.
- Πάρε παιδί μου 5 ευρώ, λέει ο πατέρας.
- Είναι λίγα τα πέντε πατέρα, χρειάζομαι 10 να πάω για καρτ, όπως όλα τα άλλα παιδιά.
- Αποκλείεται είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά, απαντά αυτός αλλά με τα πολλά και μετά από πολύ γκρίνια της τα δίνει.
Πάει η Έρη, παίρνει το αμαξάκι, τσακίζεται στη στροφή, αίματα, μελανιές...
Γυρνάει στο σπίτι και την ρωτάει ο πατέρας:
- Τι έγινε παιδάκι μου, πώς έγινες έτσι;;;
- Τράκαρα πατέρα, μου 'φυγε το καρτ στη στροφή.
Οπότε της απαντά:
- Εμ, στα 'λεγα εγώ!
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Spoiler
Ίσως το πιο αποτυχημένο της κατηγορίας του.
Η κα Χριστίνα, η οποία έχει την Τελλάς, πεθαίνει και αφήνει όλη την εταιρία στον μονάκριβο γιος της, ο οποίος νιώθει ένα σκουπίδι μετά το χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας, αφού δε κατάφερε να της κάνει κανα εγγονάκι να χαρεί. Έτσι, αποφασίζει, για να επανορθώσει τρόπον τινά, να πουλήσει τις μετοχές σε Χριστίνες και 100% ελληνίδες -μιας και η μητέρα του ήταν εθνίκι-. Και έτσι γίνεται, όλες οι μετοχές πουλήθηκαν σε Χριστίνες και 100% ελληνίδες.
Ποιο το ηθικό δείδαγμα?
Spoiler
Ηταν ενας ο οποιος ηθελε απελπιστικα παρα πολυ να γαμησει αλλα ειχε μονο 3 ευρω. Παει σε ενα μπουρδελο, κ ζηταει να γαμησει με το τριευρω αλλα η τσατσα του αρνηθηκε κατηγορηματικα λεγοντας του οτι με 3 ευρω δεν δινω τα κοριτσια κ κατι τετοιες πιπες. Παει ο τυπας να φυγει καταστεναχωρημενος κ τελευταια στιγμη τον φωναζει η τσατσα και του λεει οτι με 3 ευρω ισως θα μπορουσε να γαμησει τον Ιγκορ. Το σκεφτεται ο τυπας, το ξανασκεφτεται, -ενιωθε αβολα σου λεει πουστης δεν ειμαι- αλλα στην τελικη λεει οκ. Δινει λοιπον τα 3 ευρα, και του λεει η τσατσα κατεβα στο 3ο υπογειο εκει ειναι ο Ιγκορ. Ξεκιναει το παιδι μας να κατεβαινει, φτανει στο πρωτο υπογειο, βλεπει πουτανες, μεσαιωνικη διακοσμηση, δεμενους ανθρωπους πανω σε σταυρους, μαστιγια, και γενικα η ανωμαλια πηγαινε συννεφο. Προχωραει στο 2ο υπογειο, βλεπει γκομενες πασαλειμενες με σκατα, εμετους στα ντουβαρια, αιματα στα πατωματα, σαλια στα ταβανια, σερβιετες πεταμενες, σκατα, σαλια, μυξες κ ολα αυτα. Προχωραει, φτανει στο 3ο υπογειο βλεπει εναν τυπα θεοχοντρο, με μακρυ μαλλι, μουσι, σκισμενη φανελα, πασαλειμενα φαγητα στα μουσια του, κατσαριδες και ποντικια στο πατωμα κ διαφορες αλλες μαλακιες.
"-Εσυ εισαι ο Ιγκορ?" λεει ο πελατης..
"-Ναι αφεντη, τι μπορω να κανω για σενα;" λεει ο Ιγκορ...
το σκεφτεται, το ξανασκεφτεται ο πελατης, λεει μεσα του θα παθω και τιποτα ρε πουστη αλλα τοσες καυλες που εχω πρεπει να γαμησω.
"-Στησου στα τεσσερα" λεει ο πελατης.
Στηνεται ο Ιγκορ, βλεπει ο πελατης τον βρωμοκωλο του Ιγκορ και ξενερωνει....
"Μπορω να σε βοηθησω αφεντη;" λεει ο Ιγκορ.
"Ναι Ιγκορ κανε κατι σε παρακαλω" λεει ο πελατης.
Και τοτε ο Ιγκορ γυριζει με βλεμματακι γλυκουλικου κουταβιου και του λεει...
Spoiler
Παίρνει ένας Πακιστανός τηλέφωνο τη μάνα του πίσω στην πατρίδα
"Μάνα, μπήκα στη νομική"
'Ηταν μια φορά δυο μπράβοι....credits: geologiko karotoSpoiler
Ήτανε μια φορά ένας πλαστικός χειρούργος...
Spoiler
πωπω! αναβάθμιση βλέπω!
βρισιές και καμάκια στα αρχαία ελληνικά
Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα
Λάβε κίναιδε = Πάρ' τα π....η
Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ.....
Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ......
Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ' τα α...... μας
Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π.....
Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ.....!
Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου;
Άλφα τράπεζα πίστεως = Πρώτο τραπέζι πίστα
Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε
Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α......!
Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α...... μου!
Άντε κάνε έρωτα παθητικά σερβιέτα = Άντε γ...... μ........!
Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ... το μ.... της μάνας σου
Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ....... το σπίτι π.....
Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ......
Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ..... το σπίτι παλιόπ.....!!!
Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίγωμα = Της π....... το κάγκελο!!!
Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά
βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους
Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε,
ρε μ.....! (μαζί με φάσκελο)
Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;
Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ...κία
Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα!
Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι
Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α...ια
Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο
Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π..... απ'την μπαράκα (πρόχειρη κατοικία)
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ' τα μωρή άρρωστη
Αναδημοσίευση από: KanePlaka - Ανέκδοτα: Βρίστε ελεύθερα στα αρχαία Ελληνικά
Savsidir
me enisxysh apo klado elaias..
εκτός από κακόγουστα είναι και λάθος...
επιχρήμασις εσύ εστί πονάνε τα μάτχια μας
ti einai 210 arxidia panw se mia gefyra???
Spoiler
Απαράδεκτο για πράκτορες
γιατι οι γοριλες εχουν μεγαλα ρουθουνια ;
Spoiler
γιατί οι γάβροι δεν παίρνουν βιάγκρα;
Spoiler
Γιατί οι Εβραίοι έχουν μεγάλες μύτες ?
Spoiler
Προς το παρόν!
καλό το σχόλιο:P τεσπα...
Ποια είναι η διαφορά ενός μαθηματικού και ενός μπάτσου;
Ο μαθηματικός θέλει να τετραγωνίσει τον κύκλο,
ενώ ο μπάτσος να κυκλώσει το τετράγωνο.
Λίγο παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο:
Τι λέει ένας άνεργος σεμφίτης σε έναν εργαζόμενο σεμφίτη;
Spoiler
πάει ένας τύπος σε έναν οίκο ανοχής (sic). λέει στην τσατσά "γεια, δεν έχω καθόλου λεφτά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γαμήσω, έχω πάνω από χρόνο να πάω με γυναίκα και μου έχει σαλέψει". "Ναι βρε παλικάρι μου", του λέει αυτή, "αλλά χωρίς λεφτά πως θα γίνει; τέλος πάντων, επειδή είσαι και ωραίο παιδί άντε να το κάνουμε με είδος, τι μπορείς να δώσεις;", "το κινητό μου" λέει αυτός, "για το κινητό σου μπορείς να πηδήξεις 10', σύμφωνοι;" "σύμφωνοι".
πηδάει ο τύπος, τελειώνει, ντύνεται, πάει να φύγει, "ώπα, περίμενε" του λέει η τσατσά, "δεν είπαμε θα έδινες το κινητό σου;"
"α ναι, οκ. γράφεις; 6937..."
Άν ο Μπερλουσκόνι ήταν Πάγκαλος,τι θα έλεγε;
Spoiler
γιατι οι σκυλοι γλυφουν τα αρχιδια τους?
γιατι μπορουν.
κοτες.
ξεσκιστηκα.
και το καλυτερο εβα:
τρωει ενας τυπος σε μια ταβερνα,τελειωνει και λεει στο γκαρσονι <<φιλε,κανε μου τον λογαριασμο>>.
και κανει το γκαρσονι <<ΕΙΜΑΙΙΙ Ο ΛΟΓΑΑΡΙΑΣΜΟΣ>>.
Ειδικά για το τελευταίο άπειρες μούτζες, ο μονος τρόπος να αξιοποιηθεί είναι να το πει κάποιος καλά και να είναι όλοι κομμάτια.