Geia sou kai sena.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Printable View
Geia sou kai sena.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Για τα θαυμαστικά οκ αλλά τα εμότικονς είναι απαραίτητα για να μην παρεξηγούνται όσα λέμε επειδή δεν τα λέμε face-to-face. :D
eidika auto: :rofl: giati standard s'ekeinh th fash gelouses dunata, eklaiges ap thn polu entash tou gelwta k kopanages to grafeio me to xeri sou.Quote:
Originally Posted by Brain-pain
Αν τα εμότικα αγαπητή Χ τα βάζαμε ακριβώς όταν νιώθαμε αυτό που δείχνουν (χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε ακριβώς αυτό!!!!!11~) θα υπήρχε πολύ καλύτερη επικοινωνία.
Nomizw pws h apanthsh mou aforouse ksekathara to quote ki oxi th gnwmh mou gia th xrhsh twn emoticons agaphte odonian kai htan eirwnikh k asteieutikh.
Στο ειρωνική εστιάζω γιατί είναι άδεια ειρωνεία, καθώς δε νομίζω να υπονοείται από κανέναν όταν βάζει το :rofl: ότι κάνει όντως αυτό που δείχνει το εμότικο. Η ειρωνεία είναι όμορφο πράμα όταν το χρησιμοποιούμε εκεί που πρέπει. Αγαπητή Χ.
Zw gia th mera pou den tha mou zalisete t'arxidia gia ena opoiodhpote,adiaforo post mou. Filtate odonian k loipoi akolouthoi.
Δε σας έχω απευθύνει ξανά το λόγο. Ούτε κάνω οτιδήποτε επειδή είναι μόδα. Αν αντιμετωπίζεις έτσι κάθε ποστ αρνητικό προς εσένα, κάνε ποστ σαμπατακ.
Otan dexomai MONO arnhtika posts (asxeta an esu sugekrimena mporei na mh mou exeis apeuthunei ksana ton logo) logiko einai na ta antimetwpizw kapws nomizw. Kourasthka ligo e.
Δεκτό, αλλά έτσι είναι το ι αρ, φτιάχνει χαρακτήρες. Γενικά καλό είναι να θυμάσαι ποιοι στη λένε για να στην πουν και ποιοι θένε να πουν κάτι.
Εγώ συγκεκριμένα απλά σπαμάρω τώρα γιατί έχω να γράψω τα κέρατά μου.
Εγώ θυμάμαι ότι είχα ποστάρει θετικά σχόλια για μια φωτογραφία σου (χωρίς πρόσωπο) που είχες ανεβάσει.Quote:
Originally Posted by X
:?
εγω σε ειχα λουσει με αρνητικα σχολια (στην υπερασπιση μου ομως θα χρησιμοποιησω οτι μαλλον δικαιο ειχα) τα οποια μετα τα βομβαρδισα με ειλικρινη αγαπημενα θετικα σχολια, και ετσι μπαλατζαρισε το θεμα, Χ, και τωρα μπορουμε να μιλαμε με κανονικη βαση.
πινκ.
έκανε, αλλά επέστρεψε σε δυο μέρες, αν θυμάμαι καλά, μετά από έντονο και πιεστικό σύνδρομο στERησηςQuote:
Originally Posted by Odonian
Faskeis k antifaskeis.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Γεια σας. :P