Ήταν η βραδιά του ικονοκλαστ μάλλον, κι εγω τον είδα. Δεν ήταν τόσο exciting βέβαια, δεν είχε μενουμισιοκαπνούς, ούτε τίποτα τέτοιο.
Δούλευε σε ενα γραφείο και ήταν τσαντισμένος για ενα καφέ που είχε παραγγείλει.
the end
Printable View
Ήταν η βραδιά του ικονοκλαστ μάλλον, κι εγω τον είδα. Δεν ήταν τόσο exciting βέβαια, δεν είχε μενουμισιοκαπνούς, ούτε τίποτα τέτοιο.
Δούλευε σε ενα γραφείο και ήταν τσαντισμένος για ενα καφέ που είχε παραγγείλει.
the end
δεν παίζει να πίνει καφέ.
ικόνο, υγρά μπαταρίας μόνο.
Μόνο κόκες και τζακ, γατάκια. Έχω να κοιμηθώ δύο μήνες. Γι' αυτό με βλέπετε εσείς.
αραζα με κατι φοιτητες στο εξωτερικον και τραγουδαγαμε στο αμαξι τσιτσανη με τον γιουλοτζι.. α και εψαχνα ελληνικο μαγαζι να δω το γαυρος - παοκ..
Περπατάω σε κάποια επικίνδυνη γειτονιά και μου την πέφτει συμμορία περίεργων. Ένας απ'αυτούς μου βάζει μαχαίρι στον κρόταφο. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
-Πάρε τη τσάντα, εκεί είναι τα λεφτά.
-Δε θέλω λεφτά.
-Τ..τι θες τότε??
-ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ θέλω.
-Δε.. δεν έχω πάνω μου, έχω στο σπίτι.
-Που τη βρήκες, λέγε που τη βρήκες!
-Στην Αθηνάς! Ευριπίδου συγκεκριμένα! Εκεί στο.. δε θυμάμαι πως το λένε! Με τα μπαχαρικά! Μετά το μπαχάρ!
-Πφ.. Αθηνάς. Εμείς θέλουμε το καλό πράγμα, το αληθινό.
-(με αναφιλητά) Δεν καταλαβαίνω.. εγώ όλα στην Αθηνάς τα αγοράζω, δεν έχω άλλη βαλεριάνα, ορκίζομαι!
Κάπου εκεί πείθονται και με αφήνουν και ξυπνάω.
Πριν κοιμηθώ είχα πιει βαλεριάνα, λολ.
VALERIANA STOP
τι μαχαίρι όμως στον κρόταφο ρε ...
ηταν ενα φαντασμα εξω απο το σπιτι και βαραγε την πορτα και μετα εξαφανιζοταν , στην αρχη χεστηκα πανω μου , μετα σκεφτηκα ποσες ταινιες με φαντασματα εχω δει και οτι σου κλανουν τα @@ και το διασκεδαζα στο ονειρο μου :p
Είχα πάει σε ένα φαστφουντάδικο συνδιασμό γκούντις/μακ.Παραγγέλνω 3 cheez μια πατάτες deluxe και ένα black russian.Moυ τα σερβίρουν όλα σε τρελές ποσότητες πασπαλίζοντας μάλιστα τις deluxe με λιωμένο τσένταρ.Την στιγμή που πάω να δοκιμάσω την πρώτη χτυπάει το τηλέφωνο και ξυπνάω.
εφιάλτης λοιπόν !
Όνειρα με φαγητά η χθεσινή μέρα λοιπόν. Είδα πως μάλωνα με φίλο που επέμενε πως η πίτσα σε μια πιτσαρία εδώ κοντά κοστίζει 30 ευρώ και πως σε αναγκάζουν να πάρεις και να πληρώσεις και μια μπύρα κάθε φορά, εγώ του έλεγα πως η τιμή είναι 8-9 ευρώ και δε παίζει το σκηνικό με τη μπύρα. Τί να πείς..
η νηστεία σας πειράζει
Τί είναι αυτό;
Μινμιν. Κουνιστή καρέκλα. Στη βεράντα. Να τραγουδάει αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=YsgL35RCGcc
Spoiler
eida pos imoun me thn lana del rey se ena kirile spiti kai xarientizomastan se ena terastio krevati me meta3ota aspra sentonia
alla epefte polu prokatarktiko kai den me afine na proxorisw kai 3enerosa kai thn rotisa giati kai mou arxise kati oti den 3erei pou pame kai oti den me nio8ei diko tis kai fovate oti 8a paw me allh me thn proti efkeria kai tetia
tis arxisa kati se fasi koutoutsiko tsimpies sto pigouni kai mpiri mpiri kai thn toumpara kai meta xoris polles leptomeries vre8ika na fevgw apo to spiti tis kai sto dromo ginotan tis poutanas apo kosmo giati stinane mia skini gia sinavlia kai eixe pantou texnikous tipakia me asirmata enan tupo pano se ena panipsilo podilato pou stereone to pani piso apo thn skini kai rotousa pios paizei kai den legane
kai telika 3ekinise h sinavlia exontas gia skini ena terastio iliotropio kai h mpanta htan oi Chumbawamba kai mpikan me to enough is enough pou einai kai to simerino mou mpalampou (me sixenome otan lew mpalampou nio8o pos gerontompempekizw)
kai vre8ika na kinigaw na prolavw ston kosmo auth pou agapw :oops: alla olo mou 3eglistrouse san na paizame kinigito kai me kitouse kai xamogelouse
mexri pou thn epiasa kai eida sto va8os na me kitaei me apogoitefsi h lana alla egw thn eixa xesmeni kai xeromoun thn sinavlia me to koritsi :pink:
Spoiler