εδώ αναφερόμουν, εσύ θα προτιμούσες να μην βάζεις σπόηλερ ταγκ κι εγώ θα προτιμούσα κλπ
Printable View
Παντα βαζω (και θα βαζω) σποιλερ, δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου για κατι υποθετικο που εγραψα :P
Οσον αφορα το αλλο, συγγνωμη, δεν ειμαστε ολοι τοσο ευφυεις.
Την επομενη φορα θα προσπαθησω να καταλαβω ποιος σκοτωσε ποιον απο δυομιση frames που δε φαινεται καν τι παιζεται ακομα κι αν το βαλεις στο ρηπλεη.
Κατοπιν εορτης ολοι Στηβεν Χοκινς ειμαστε εδω μεσα.
αυτό το τελευταίο μεγάλη αλήθεια και επίσης στο ρηπλέη μη γελιόμαστε, δε χρειάζεται να είσαι μεγαλυφυΐα για να το δεις, πιο νιανιά δεν μπορούσαν να το κάνουν
το πόηντ μου ήταν ότι ακούστηκε σαν να κάνεις χάρη στο φόρο που βάζεις σπόηλερ, τι να πω, μπορεί να το πήρα πολύ προσωπικά και να ήθελα να πω κι εγώ τη μαλακία μου!
Οχι, ηταν πιο πολυ σαν "ειναι πιο ομορφο χωρις σποιλερ ρε γαμωτο αλλα σεβομαι οποιον δεν το εχει δει" αλλα οκ, γραπτος λογος κτλ ;)
Κατα τα αλλα στηριζουμε μαλακιες γενικα, καλο ειναι να λεει ο καθενας τη μαλακια του!
Σωτηρια οκ το δεχομαι, απλα ετσι γενικα τωρα δε μπορω να σου απαντησω για συγκεκριμενες σκηνες. Υπηρχαν και σκηνες που η γυμνια εξυπηρετουσε καποιον σκοπο και δεν ηταν καθολου περιττη.
Γενικα μιλαμε για σειρα κορυφαιου επιπεδου σε ολα τα σημεια, σκηνοθεσια, καστινγκ, σεναριο, μουσικη, κοστουμια, δρακους κτλ. Λιγο παραπανω βυζακι δεν πειραζει (!)
(κι εμενα με χαλαει λιγο το επιτηδευμενο γυμνο, αλλα ακομα περισσοτερο η ανουσια απεικονιση του καθενος ως εκφυλο/ανωμαλο/νυμφομανη. Τον Ρεντ Βαημπερ ρε παιδια? Γιατι?)
ο ρεντ βεημπερ ειναι εκφυλος/ανωμαλος/νυμφομανης
http://i.imgur.com/WNKCWGn.png
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Δεν ξερω γιατι μπηκε εκει το μ, μη ρωτας :touched:
Blitzer γαμάς το thread, η Sansa είναι ένας χαρακτήρας που εξελίσσεται, δεν είναι το ζητούμενο τι είναι ικανή να κάνει και τι όχι, ούτε η γνώμη σου για εκείνη, γιατί αν κάτι είναι στάνταρ για τη σειρά είναι πως δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει. Συνεχίστε με τα έξυπνα gifs, καλά ήταν.
Αυτός με τις αντάυγιες στ'αριστερα ο Tommen είναι; Έχει λιγότερο screentime και απο τον Rickon Stark μέχρι τώρα.
http://photos.toofab.com/gallery-ima...956_1__src.jpg
Onibocho ffs man
Mias kai sthn prohgoumenh periptwsh mas egrapse ston onibocho tou (den ekane edit), einai profanes oti to kanei epitides. Ignore ton ka8ystera.
Στο παραπάνω σου post τι έκανες ακριβώς;
edit:Θέλει μυαλό ρε γκαουμπιου γιατί όσοι δεν ασχολούμαστε με τα βιβλία δεν έχουμε σχεδιάγραμμα με το Λανιστερικό γεναλογικό δέντρο, ούτε ξέρουμε τι σκατά κανόνες αποφασίζει να ακολουθήσει ο Martin για τη διαδοχή ή για οτιδήποτε άλλο. Δλδ θες να μου πεις ότι ο διάδοχος θα σου ήταν προφανέστατος αν δεν το είχες διαβάσει και δεν ήξερες από το βιβλίο ποιος είναι. Ασιαπέρα ρε
Διάβασε το edit μου παραπάνω.