χμ, τώρα το 'δα αυτό. τη θες ακόμη ή τη βρήκες; πες, αν είναι να στην ανεβάσω.Quote:
Originally Posted by Swollen
Printable View
χμ, τώρα το 'δα αυτό. τη θες ακόμη ή τη βρήκες; πες, αν είναι να στην ανεβάσω.Quote:
Originally Posted by Swollen
αν μπορείς κάνε την καλή
αιλ μπι γιορ σέρβαντ :)
ΑΑΑΑΑΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!!!!!!
ΤΙ ΦΚΙΑΝΕΤΕ ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ: ΘΑ ΚΑΝΩ Ο.ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΑ FM. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!!
άντε άντε, αναμένουμε :headbang2:
btw, αν πετύχεις κάποιον φώτη μανδάκη εκεί που 'σαι, δώσε χαιρετίσματα.
υγ: λοστ εδώ :D
σε ποιο λόχο είναι;εγώ είμαι 29 ΛΔΒ στο 29 ΤΑΞΠΖQuote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
α, ιδέα δεν έχω. απλά απ' ό,τι θυμάμαι μου πε ότι είναι κομοτηνή... ή μήπως αλεξ/λη; ένιγουέη, δεν έχει σημασία =ρ
καλό αραλίκι ρεεε.
:P το nickname τι σ'έπιασε και το άλλαξες;
ήθελα να δω αν μπορώ να βρω κάτι πιο άθλιο για νικ =ρ
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής:
Διοικητή θέλοντος θα έχω άδεια από την Πέμπτη που μας έρχεται και για περίπου 5-6 μέρες. Οπότε θα φέρω τα πάνω κάτω για να κανονίσω εκπομπή το Σάββατο τη γνωστή ώρα, αρκεί να με ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ρεμάλια και να βοηθήσουν όλοι να έρθει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο μιας 7ωρης εκπομπής!!
ΑΜΗΝ
ζουζουνελε οπως εισαι πας και βοηθας
αμην
Αχ ρε Σώτο... να έρθω αλλα έχω κοπανήσει το πόδι μου.... στο γονατο, το εγχειρισμενο.... Και εχω τρεξίματα... Θα προσπαθήσω και θα παρω κανα μαξιλάρι μαζι μου....
ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΡΕ?
(το ξέρω δεν είσαι φαντάρος αλλά δεν έχει σημασία)
έλα μπίλια δεν έχει τέτοια...
θα πιεις τις μπυριτσες δεν θα νιώθεις τίποτα
πάρτε κ μήτσο κ μεις εδώ είμαστε
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
χαχα Ελπίζω μεχρι το άλλο Σάββατο να είμαι καλύτερα :P ΠΟΝΑΑΑΑΩΩΩ. Μουνακια... Μόλις μίλησα με Σώτο... Από τώρα σκεφτομαι κομμάτια, καθώς και την καταστροφή που θα εκολουθήσει. ΦΛΑΚΙΑ ΠΟΥΛΛΑ!
αν εννοείς μουσική είσαι φώλς... δε θέλουμε προκαθορισμένα πράγματα στο ρέιντιο αντεργκράου! αν εννοείς τα δικά σου κομμάτια, είσαι οκ 8)Quote:
Originally Posted by distortionofperception