Το έχω ξαναδεί, αλλά δεν μπορώ παρά να σχολιάσω για άλλη μια φορά το πόσο μουνόπανα είναι. Και οι ειδικοί φρουροί έχουν γίνει οι νέοι χωροφύλακες (ίδιο επίπεδο μόρφωσης).
Printable View
Το έχω ξαναδεί, αλλά δεν μπορώ παρά να σχολιάσω για άλλη μια φορά το πόσο μουνόπανα είναι. Και οι ειδικοί φρουροί έχουν γίνει οι νέοι χωροφύλακες (ίδιο επίπεδο μόρφωσης).
το θυμάμαι αυτο.Quote:
Originally Posted by carheart
ο μπάτσος το επόμενο βραδυ έβγαινε σε ολα τα κανάλια και κλαιγόταν και ζήταγε συγνώμη και κατι τετοια
Λοιπόν. Ξεκινάω με την παραδοχή πως όλοι οι μπάτσοι είναι μουνόπανα.
Συνεχίζω με την παραδοχή πως όλοι οι άστεγοι είναι παράσιτα. Δυστυχώς, και κρίμα και τα συναφή, αλλά το ψυχρό γεγονός είναι πως.
Στην προκειμένη, έχουμε έναν άστεγο που κοιμάται σε πυλωτές και εισόδους πολυκατοικίας (από τις οποίες βγαίνουν από γιαγιάδες μέχρι 5χρονα κοριτσάκια) και έναν μπάτσο που τον έχει προειδοποιήσει άπειρες φορές "σάλτα κοιμήσου αλλού, εδώ εμποδίζεις".
Και πάλι κρίμα και άδικο που ο τύπος δεν έχει μέρος να μείνει και είναι όπως είναι, αλλά ναι, ούτε εσείς θα γουστάρατε κάποιον να μένει στην εξώπορτά σας.
Όπως και να 'χει, ο μπάτσος θα μπορούσε να κάνει πολύ χειρότερα. Τρίτη παραδοχή, ναι, το "μη χειρότερα" είναι για το μπούτσο σκεπτικό, αλλά είναι η αναγκαστική αφετηρία με την αστυνομία όπως είναι στην Ελλάδα ατ ληστ. Οπότε ο τύπος οκ, έβρεξε τον άστεγο -θα μπορούσε να τον έχει απομακρύνει βίαια, να τον τρέχει σε τμήματα, να, να, να- και μετά καθόταν και του έλεγε κι όλας "στο είπα τόσες φορές", κάτι σαν εξήγηση 4000 χρόνια ανθρώπινης ιστορίας πίσω.
Δηλαδή, οκ. Είναι μπάτσος και είναι άστεγος, ναι -αλλά δεν είναι από ζάχαρη γαμώ το χριστό μου, σιγά τι του 'κανε πια.
Ικόνοκλαστ, νομίζω ξέρουμε όλοι.
Συμφωνω οτι δεν ειναι και οτι του γαμησε το σπιτι ξερω γω, αλλα τι λες ρε μλκ τωρα.....??? Παει το αρχιδι ο μπατσος για να κανει την πλακα του και να τον πει ΛΑΜΟΓΙΟ και να γελασει μετα στην καμερα (ποιος ο λογος χρησης της καμερας περα απο κοροιδια?) και ο κακομοιρος ο αστεγος, δε πα να ειναι και παρασιτο οπως λες, ειναι ενας ανθρωπος που δεν εχει την πολυτελεια να ποσταρει απο τον καναπεδακο του. Δηλαδη, δεν υπαρχει θεμα υπερασπισης του αστυνομικου ουτε σε χιλια χρονια. Πραγματικα ο ανθρωπος δεν πειραζει ΚΑΝΕΝΑΝ, ειναι στον κοσμο του, ποιος ξερει τι σκεφτεται, απο την αντιδραση του καταλαβαινεις οτι απλα απορει για το ποσο για τον μπουτσο ανθρωποι υπαρχουν ντυμενοι με τις μπλε στολες τους και κανουν τον χαβαλε τους με καταστασεις σαν κι αυτες.
Πραγματικα, αν καποιος υπερασπιζοταν τον μπατσο που ειχε γαμησει στο ξυλο τους αλβανους, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ αυτοι οι δυο ειχαν κλεψει και ριξει στο εδαφος μια γυναικα ειναι πολυ πιο φυσιολογικο απο το να γραφεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προς υπερασπιση του χοντρομαλακα που καποιος πρεπει να του ριξει κανα γερο βρωμοξυλο (να μην πω χειροτερα) μπας και γινει λιγο πιο ανθρωπος απο ζωον που ειναι τωρα.
ούτε για φτύσιμο.Quote:
Originally Posted by Atheist
Εγώ 8α έριχνα λίγο φτύσιμο, μιας και αναφέρομαι, αλλά βαριέμαι και ούτε γι' αυτό όντως.
atheist μη λες βλακειες
αν η αστυνομια θελει να βοηθησει τη γιαγια και τα 5χρονα, δεν του λέει "πανε αλλου" (σιγα μην παει), αν ειναι μεθυσμενος τον παει τμημα και τον κραταει μεχρι να ξεμεθυσει, το πρωι τον αφηνει και το βραδυ παλι τα ιδια. Δεν είναι λυση, γιατί οι αστεγοι ουτε στα ιδρυματα μενουνε (αν υπηρχαν), αλλα να σπας πλακα με ενα μεθυσμενο, ουτε για φτυσιμο. Και ναι, δεν ειναι ζαχαρη να λιωσει, θα το θυμαμαι αν σε βρεξω ποτε.
καταλαβαίνω ότι ο καθένας μας έχει πλάσει στο μυαλουδάκι του μια εικόνα για τη διαδικτυακή του περσόνα, όπως επίσης κατανοώ ότι με κάποιο τρόπο θέλει να τη διαφυλάξει. πχ, εγώ για παράδειγμα δε μιλώ στον κανονικό τον κόσμο, αυτόν χωρίς τα πληκτρολόγια δλδ, όπως γράφω στο ΕΡ, και ενδεχομένως (είπαμε ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ) να μην το πολυπιστεύω όταν λέω ξερωγω ότι έχω στοιχεία πως η μάνα του Μπάγεβιτς υπήρξε πουτάνα ολκής. λέμε καμιά υπερβολή, γελούμε, κλαίμε, εκνευριζόμαστε, όλα αυτά με δεδομένη θεωρώ την παραδοχή πως σε σημεία ο username να μην είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος με τον Βαφτιστικό_όνομα.
με αυτές τις σκέψεις λοιπόν θα ήθελα με τη σειρά μου να πω στον Άθεϊστ πως δε χρειάζεται να το συνεχίσει, καταλαβαίνουμε ότι γουστάρει να τον θεωρούμε άνετο και γαμάτο και ubercool κακό αλλά από την άλλη δε χρειάζεται να το προσπαθεί να το αποδείξει με κάθε δυνατή ευκαιρία γιατί έτσι κινδυνεύει να πέσει σε ΜΑΛΑΚΙΕΣ οπως το προηγούμενο ποστ. σημειώνω ότι πιστεύω πως δεν εννοεί στην πραγματικότητα τις παπαριές δίπλα από το άβατάρ του λίγο πιο πάνω, είναι φίλος του Παππά για τον οποίο όλοι ξέρουμε ότι κάτω από το αγέρωχο βλέμμα κρύβει μια μαλαματένια καρδιά. δε γίνεται δλδ αλλιώς.
αυτά, πάω πίσω στη φωλιά μου.
proton: auta ta video pou kikloforoun den ka8ome pote na ta dw oloklira, mias ke iparxei akoma mesa mou -mallon- ena komati eves8isias.Quote:
Originally Posted by Atheist
defteron: afou diavasa ti grafeis ekatsa ke to ida na dw an perase kamia giagia ke tis sikose o tipos to foustanaki mpla mpla
triton: kai ola auta xoris na exw piei kafe ke exontas mousiki ipokrousi "mpastardokratia".
ke pou 8elw na katali3w.
o,ti les malakies, to 3ereis, fantazome.
ine poli aplo gia na to analisw se perissoteres le3eis, alla re filos poios sou ipe esena pos:
a/ o,ti ine ektos tou sistimatos [vlepe spiti, doulitsa, gkomena, fragkakia] ine parasito?
a1/ oti o astegos ine eglimatias?
astegos 8a mporouse na ine opoiosdipote apo mas edw pou kati tou pige strava ke emine xoris spiti/lefta/kapoios na ton stiri3ei. ;i kapoios pou frikarise ke efige to mialo tou [vl. psixika as8eneis], ;i kapoios pou egine prezaki ke paei legontas....
b/ to proanafer8en sistima, vevea, mas exei xosei mesa se ena spiti to opoio to exoume ftia3ei poli omorfo me poli omorfa epipla ke profanos den exei tixei pote na 3emineis ston dromo mes stin nixta na deis tin glika.
b1/ episeis ekei pou 8a meneis/kikloforeis den epitreponte oi astegoi giati opos les ine parasita ke fisika 8a exeis akousei ke istories gia astegous pou tin peftoun se giagiades ke eggonia ke afou pidi3oun tin giagia klevoun ke apo to pedaki -3erw gw, to glifitzouri.
profanos den vre8ike kaneis na sou e3igisei pos oi astegoi den ine egklimaties ..... ektos ki an to egklima pou kanoun stin es8itiki sou, to 8eoreis pia TOSO megalo kako.
....telos pantwn i8ele ke kati allo na pros8esw alla opos ipa den ime se 8esi pros to paron, gia auto epifilasome an xriastei 3erw gw.
xm xoris na thelo na ypostirikso ton atheist se kamia periptosi, mporo apla na ypotheso oti ennoouse pos i sygkekrimeni epideiksi kompleksismou kai kathysterisis apo merias ton mpatson einai apo tis pio "akindynes" i kati tetoio. dld nai men einai o,ti pio sixameno (kathoti to palikari arazei isyxa isyxa xoris na enoxlei kanenan kai i epithesi ginetai kathara kai mono gia na ikanopoiisei to apythmeno kompleks tou o mpatsos, den exei KAMIA dikaiologia), alla to apotelesma einai apla enas vregmenos astegos, oxi kapoios me spasmena pleura. vevaia ola auta de dikaiologoun se kamia periptosi to post tou atheist, alla na xoume na leme.
μα πως γίνεται να κάθεται ήσυχα-ήσυχα χωρίς να ενοχλεί κανέναν το παράσιτο;
τες πα, τώρα όλοι εμείς καθόμαστε και αναλύουμε ένα ποστ του Άθειστ. πάω να δω τη βρύση να στάζει. μετά το γρασίδι να μεγαλώνει. πιο μετά ιταλικό ποδόσφαιρο.
Argotera ti kamneis file? Pame kana residents?
Ιχ, αυτό τι είναι, παράδειγμα αντιστοίχισης αυτού που θεωρείς σιχαμένου; Από 'σενα τουλάχιστον περίμενα μια κριτική της άποψής μου, όχι της υποτιθέμενης "περσόνας" μου. Ένηγουεη, καλή συνέχεια και σε σένα και στα χολκς.Quote:
Originally Posted by nothingman
λέηντηκίλερ το δικό σου δε το διάβασα και δε σκοπεύω.
σωτ, ίσκρα: από τη μια δε θεωρώ πως έγινε και κάτι, ναι. δλδ οκ, νερό. ναι, φανερώνει άπειρα πράγματα τόσο για το γαμάτο κοινωνικό κράτος μας και επιβεβαιώνει όλα όσα ξέρουμε για τους μπάτσους, αλλά το να λες "τι κομπλεξικός μπάτσος" με το να αγιοποιείς τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που στέκεται απέναντί του, διαφέρει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ο μπάτσος είναι μαλακάκος, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έκανε κάτι στο ελάχιστο σωστό (και απορώ πως διαφαίνεται κάτι άλλο από το πρώτο ποστ μου) αλλά οκ, νερό ήταν, δεν ήταν βιτριόλι. Μια ακίνδυνη μαλακία που φανερώνει/επιβεβαιώνει τη φάρα των μπάτσων.
Και εσείς κολλάτε στο ότι αποκάλεσα έναν άνεργο αλκοολικό άστεγο "παράσιτο". Νταξ, καταλαβαίνω πως μερικοί το χρησιμοποιείτε μόνο ως βρισιά μετά από χρόνια χαμένης ετυμολογίας εδώ μέσα και προφανώς και από την άλλη έχουμε άτομα σαν τον χολκ που κάνουν τον άστεγο να φαντάζει καπετάνιος πλοίου της γκρήνπης -αλλά σόρρυ παιδιά, ο τύπος ΔΕΝ προσφέρει τίποτα. ΌΧΙ, δεν θα τον μπουγελώσουμε γι' αυτό, αλλά όσο να 'ναι, εγώ προσωπικά, δεν ξέρω για 'σας δε θα 'θελα να χέζει κάποιος τέτοιος στην πόρτα μου επειδή τα πράγματα δεν πήγαν καλά γι' αυτόν και να ρισκάρω να μου σκάσει κάνα μπουκάλι στη μάπα μεθυσμένος.
Τι θα πρέπε να γίνει; Στην Ελλάδα, αυτό που λέει η Σωτηρία. Ατελέσφορο μεν, αλλά το μόνο σωστό.
Σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα υποθέτω πως υπάρχουν υποδομές, κάτι σαν οργανωμένα κρατικά κοινόβια; καταλήψεις στυλ Tacheles για τέτοιους ανθρώπους; γενικά κάποια βοήθεια παλινόρθωσης.
Αυτή είναι η άποψή μου, για την άποψη της ΠΕΡΣΟΝΑΣ μου, στείλτε μέηλ.
Γιατί εσύ τι προσφέρεις ρε μούλικο;
tha ithela na e3igisw -giati mallon den katalaveneis- ti simenei na ri3eis nero se enan astego [pou mporei na min katalaveneis tin epikindinotita epidi ise xazouli mallon] alla afou den 8a to diavaseis...
ke afou OLOI oi alloi fantazome gnorizoun pos den ine o,ti kalitero -gia mia idi epivarimeni igia- na trigirnas vregmenos stous dromous............