μαλακια εκανες φιλε , αν πηρες αναβολη. κατσε φαε το σκατο οσο και ναναι , θα περασει ρε.
Printable View
μαλακια εκανες φιλε , αν πηρες αναβολη. κατσε φαε το σκατο οσο και ναναι , θα περασει ρε.
θυμαται κανεις, αν η στρατολογια εξυπηρετει (χαχαχ) απ τις 9 το πρωι, η απ τις 10 ???
Ήρθε σ'ένα φιλαράκι σήμερα το χαρτί για το Παρανέστη Δράμας, πυροβολικό. Επειδή δε θυμάμαι τι μου λέγαν πέρυσι για αυτό το κέντρο, θυμάται κανείς;
kanoniko ksenodoxeio,ntrepesai na patiseis sta mpania(aposo thimamai prin 2 xronia)
kata talla mikro kentro giro sta 600 atoma xoraei.to klima ekei einai ligo periergo alla ok tora avgousto den tha xei provlima
Thanks for the intel.
Πηγα λοιπον στη στρατολογια και αφου επεισα τον καραβανα ταγματαρχη οτι η σαλαμινα ειναι πραγματικα μακρυα (σ.σ. 40 λεπτα απ το Ρουφ με αμαξι) και οτι τη Δευτερα ειναι λιγο κοπος να ερθω (βασικα πειστηκε απο μονος του, ειναι και ταγματαρχης στρατου, γαμω την γεωγραφια που δεν ξερεις) αποφασισε να μου εκδοσει σημερα το πιστοποιητικο και οχι τη Δευτερα (σ.σ.2 το πιστοποιητικο Α, για οσους ξερουν, απαιτει χρονο εκδοσης γυρω στα 8μιση λεπτα)
υ.γ. Μετα απο 10 χρονια δυνητικης καριερας (απ το πρωτο χαρτι καπου το 98) στο Πυροβολικο, απο σημερα ο ΣΤΡΑΤΟΣ μας με εχει επιλεξει για ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ.
Θα φανε γλαρο, ελπιζω, αλλα λεμε τι θα γινει αν δεν.
χου.
pote parousiazesai?
vasika 3erei kaneis poies einai oi periodoi stis opoies mpainei kapoios?
Epishs 3erete poso kairo prin prepei na kopei h anavolh?
φεβρουαριος, μαιος, αυγουστος και νοεμβριος
τωρα για ποτε να κοψεις την αναβολη
εγω για να μπω φεβρουαριο την ειχα κοψει τον προηγουμενο οκτωβρη
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Δικός μας.
Που υπηρετησες? Τοσο μαυριλα εκει που σουν filoc ?Quote:
Originally Posted by The_Fool
Εδω στην 156 Εβρο, σηψη απο υπηρεσιες. 10-1. 15-1. Ουτε η καινουρια σειρα
μας εσωσε. Αντε να βγουν οι μεταθεσεις των 302!!
Γαμωσειρης Neue regel :twisted:
222 Κ.Σ.
Έκανα δήλωση αναβολής τον Νοέμβριο. Ακόμα δεν έχει περαστεί.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Τα κουμπιούτερς ακόμα δε τα μάθανε;
Έχεις να φας καλά την πούτσα της καλαμάτας μικρέ μου διαβιβαστή. Εγώ ο μαλάκας έχω μείνει και για ειδικότητα και σε δυο βδομαδούλες την κοπανάω για 50ΛΔΒ στο σουφλί. Αν ξέρει κανένας κανένα info για σουφλί και λόχο διαβιβάσεων ας ρίξει. Α και κάτι άλλο! Mitsmann αν παρουσιαστείς ΚΕΔΒ να πας 3ο Λόχο. Αυτά.
Μιτς , μην ερθεις Μυτιληνη για διαβιβαστης... 10-1 τους παει.
Αυτο το θρεντ ειναι το πλεον καταλληλο αν θελει κανεις να μαθει μια εξτρα γλωσσα για το βιογραφικο του.
Απ'το κακό στο χειρότερο ε; :PQuote:
Originally Posted by Coil
Σοβαρά τώρα, η 50στή είναι από τις πλέον μάχιμες ταξιαρχίες. Σειρούλα μου πήγε εκεί για να απολυθεί(προβλεπόμενο 5μηνο δηλαδή, τι να απολυθεί) και μόλις τέλειωσε η βδομάδα προσαρμογής ανακάλυψε τι εστί στρατός. Πράγματα που είχε να τα κάνει από το κέντρο(ως κέντρο το ΚΕΔΒ, όχι ως ΕΚΕ). Το πρόγραμμα πάει κάπως έτσι: 2 βδομαδούλες σκηνάκια, ΣΚ πίσω, βδομάδα βολών, ΣΚ πίσω, βδομάδα πλωτά, ΣΚ πίσω, όλα αυτά σκέψου τα με repeat. Εκτός αν άλλαξε ο μάχιμος ταξίαρχος και ηρέμησαν τα πράγματα, που πολύ το αμφιβάλλω. Έπαιζαν βαρβάτες άδειες βέβαια, αλλά και πάλι προτιμώ εμπλοκή και ξύσιμο παρά μάχιμα πράγματα και 1-1 με αβέρτα άγραφες.
Το θέμα είναι ότι κλασσικά μπορείς να καβατζωθείς λόγω ειδικότητας κάπου και να είσαι σερί κωλυόμενος για αυτά τα μάχιμα(κανά ΚΕΠΙΚ, κανά ερμή αν έχουν στην ταξιαρχία και χρειάζεται επίβλεψη κλπ κλπ). Βέβαια ως ψαρούλης μην περιμένεις να τα κάνεις αυτά τώρα. Επ'ώμου σκοπέτο εντός και τρέξιμο σε όλες τις ασκήσεις. Εκτός αν είσαι τόσο βύσμα και πέσει τηλέφωνο σε κανά δίκα και σε καβατζώσει. Από την άλλη, αν ήσουν βύσμα, δε θα πήγαινες Σουφλί. 1000 φορές τίποτα Φέρρες ή κυρίως στις ταξιαρχίες της Αλεξ/πολης(πόσο μάλλον της Κομοτηνής) παρά Σουφλί. Από τα της γκάτζας είναι μάλλον το 2ο χειρότερο για ΔΒ μετά το τιμημένο 479 του σώματος.
ΥΓ: Τι ειδικότητα πήρες; Αν είσαι ΧΑΜ ή τίποτα ΧΑΤΟΑ δε θα είναι καλά πάντως. :P
ΥΥΓ: Ε μη μου λες πούτσα την Καλαμάτα σαν ΕΚΕ πάντως. Ότι ήταν ήταν μέχρι να φύγουν οι πολλοί.
ΕΝΤΙΤ: Βασικά μαλακία, είχε κρίσεις το Μάρτη νομίζω άρα παίζει να έχουν αλλάξει πολλά, παίζει βέβαια να μην έχει αλλάξει και τίποτα. Προς το καλύτερο ή το χειρότερο δεν ξέρω, θα πας και θα δεις.