Δεν είναι η σύνδεση, από τοτε που έκανα update στην τελευταία έκδοση του firefox έχει γαμηθεί να κρασάρει συνέχεια. =/
Printable View
Δεν είναι η σύνδεση, από τοτε που έκανα update στην τελευταία έκδοση του firefox έχει γαμηθεί να κρασάρει συνέχεια. =/
Έχεις καταντήσει αηδιαστικός πλέον... μεγάλο κρίμα, είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Πρέπει να στεναχωρεί το γεγονός ότι πολλοί μέσα σ'αυτό το forum έχουν πολύ λιγότερα χρόνια από σένα αλλά έχουν πολύ περισσότερη κριτική και ώριμη σκέψη και μπορούν να κάνουν μια κουβέντα σαν άνθρωποι σε αντίθεση με σένα που κάνεις τόπικ "για να αποκαταστήσω την υπόληψή μου στο ER". Μου θυμίζει χρόνια πριν, που είχαμε άλλα φρούτα όταν εσύ ακόμα δεν είχες ανακαλύψει το ER, τα αντίστοιχα κομπλεξικά τόπιξ μερικών του στυλ "Γεια σας, αποχωρώ από το ER" και γινόταν ολόκληρο event εδώ πέρα... Τέσπα, ψιλά γράμματα όλα αυτά, το θέμα είναι ότι στα τελευταία 50 posts που έχεις κάνει καταφέρνεις συνεχώς να θέτεις νέα όρια στην έννοια του πάτου. Νιώθω, και αυτό το λέω χωρίς υπερβολή, ότι πραγματικά έχεις κάνει πολύ κακό στο forum...
ηταν να κανω ντελητ το ενα απ τα δυο ποστ του Κβελντ, αλλα τελικα το αφηνω να υπαρχει οπως ειναι. Κατα τ αλλα βασει των κανονων 3 και 17 καποιος επρεπε να εχει γινει μπαν εδω και μηνες.
για να μην υποτροπιάζεις κάθε τόσο:Quote:
Originally Posted by Phoebus
http://media.bestprices.com/content/...1556433905.jpg
only when i'm killed by deathQuote:
Originally Posted by Bullet
mou leipsate :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.eruditiononline.com/arts/...s/nuke_1st.jpg
βόμβες απεμπλουτισμένων βιοφωτονίων.
trelo hangover :dsleep:
Δημοκρατια τελικα ειναι να θετεις νεα ορια στην αντοχη και ανοχη του κοσμου γυρω σου παλευοντας να φτασεις το υπερτατο οριο μαλακιας σε οτι εχει να κανει με την υπαρξη σου.
τσοπανη βγαλε τα κομπλεξ σου και ολων των προγονων σου πανω στο πληκτρολογιο..μπορεις και καλυτερα ..ειμαι σιγουρος.
Μετα πιες και μια κομπουτσα να ρθεις στα ισα σου.
πς: εχω πειστει πλεον πως το γιουζερνειμ καντιρου χρησιμοποιειτε απο πολλαπλους χρηστες που βγαζουν οτι κομπλεξ εχουν για τον κοσμο και την κοινωνια γυρω τους.Δε γινεται να υπαρχει τοση βλακεια σε εναν ανθρωπο.Μαλλον ειναι πολλοι.
ένα craniosacral μασάζ θα σου αποκαταστήσει την ελεύθερη ροή των βιοφωτονίων στο σωμα σου.Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Μαριανθη???? εσυ εισαι?Quote:
Originally Posted by Candiru
Na mai pali kai gw!!! Gamw thn Barcelona mou gamw! Oute ena Rock Club den exei!
Διαβάζω τις τελευταίες 2 σελίδες και νιώθω την ανάγκη να κοπανήσω το κεφάλι μου στην οθόνη του υπολογιστή.
Καντιρού μιλάς με άνθρωπο που καλύπτει ρεπορτάζ στη Γάζα και λες αρλούμπες. Φυσικά, εσύ έχεις δίκιο, το λέει και το ιντυμήντια. Μιλάς με φοιτητή ιατρικής κι όχι μόνο δε δέχεσαι αυτά που σου λέει και είναι πάνω στο αντικείμενό του, αλλά επιμένεις ότι έχεις δίκιο και του λες να διευρύνει και τους ορίζοντές του, γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα. Έχεις το υφάκι του μεγαλύτερου, του ανθρώπου που μιλάει με πολύ μικρότερούς του και προσπαθεί να τους πείσει για τα πιστεύω του, χωρίς να τον ενδιαφέρει η γνώμη τους. Αν είναι αλήθεια ότι είσαι 32 όπως είχες πει κάτι μήνες νωρίτερα, ούτε ο μεγαλύτερος εδώ μέσα είσαι, (και ‘γω μεγαλύτερος είμαι και κανά δυο άλλοι που ήδη μου ‘ρχονται στο μυαλό, αλλά δε νομίζω ότι ποτέ είχαμε το δασκαλίστικο στυλ του ανθρώπου που ξέρει τα πάντα καλύτερα), ούτε φυσικά ο σοφότερος. Που και να ‘σουνα δηλαδή ο μεγαλύτερος, αυτό δε θα σου ‘δινε αυτόματα και το δικαίωμα να μιλάς με τέτοια έπαρση. Το «σοφότερος» το απορρίπτουμε a priori.
Απορώ με την Κουολέμα που ‘κατσε να σου απαντήσει σοβαρά χθες. Όπως επίσης απορώ πολλές φορές με την Ένι, το Φοίβο, το Γιατρό και μερικούς άλλους που ακόμα σου μιλάνε σοβαρά και προσπαθούν να σου δείξουν ότι υπάρχει και άλλη άποψη απ' αυτή που -τυφλά ουσιαστικά- υποστηρίζεις. Τα παιδιά αυτά είναι άξια θαυμασμού, για την υπομονή τους κυρίως, δυστυχώς εμένα εξαντλείται εύκολα.
Κατώριμε, θυμάσαι πριν από κάτι μήνες που του χα ρίξει 2-3 μούτζες και μου χες πει "γιατί; επειδή δε συμφωνεί με την άποψή σου;".. Ένι, όταν είχαμε μιλήσει εκείνη την περίοδο, μου χες πει πάνω - κάτω τα ίδια, ότι δεν είναι σωστό να μοιράζεις μούτζες δεξιά κι αριστερά χωρίς να τεκμηριώνεις την άποψή σου, γιατί χάνεις το δίκιο σου.
Ε, χαλάλι του! Όταν βλέπω ένα σωρό ανοησίες γραμμένες από τον ίδιο άνθρωπο, ας το χάσω, η χαρά της μούτζας είναι μεγαλύτερη :P . Και δεν είναι θέμα συμφωνίας / διαφωνίας, είναι θέμα εκνευρισμού της στιγμής, όταν βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο να έχει γνώμη επί παντός επιστητού, στηριζόμενος πολλές φορές σε μπακαλίστικους τρόπους και συγγράμματα προκειμένου να σου δείξει ότι έχει δίκιο.
Καντιρού παρά τις μούτζες και τον εκνευρισμό μου, δε μπορώ να πω ότι σε αντιπαθώ, ούτε έχω σκοπό να σε βρίσω χυδαία όπως έχει κάνει στο παρελθόν –κακώς κατά τη γνώμη μου, αν και μπορείς ίσως να τον δικαιολογήσεις- ο Φοίβος. Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, σίγουρα σ’ έχω πει μαλάκα στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι μάλλον αμελητέα βρισιά, τουλάχιστον σύμφωνα με τον σημερινό τρόπο ομιλίας. Θεωρώ όμως το υφάκι του ξερόλα που πουλάς μέσα στο φόρουμ, το λιγότερο άθλιο.
Επίσης πρέπει να βαριέμαι πολύ για να κάνω τέτοιο ποστ στο οφφτόπικ.
Καλημέρα σας.
:spin:
kalimera latreia :pink: