Γαμώ τις Κυριακές στη δουλειά. :(
Printable View
Γαμώ τις Κυριακές στη δουλειά. :(
Κοίτα δεν ξέρω για τις υπόλοιπες που γαμάς, αλλά η κική που ξέρω εγω είναι πράγματι καλό μουνί.
Παραείναι πρωί και νυστάζω υπερβολικά για να το θεωρήσω έστω και ενοχλητικά ηλίθιο.
σωστά, υπάρχουν και χειρότερα.
φαντάσου να δούλευες κυριακάτικα.
Καταγγέλω τον άνωθεν χρήστη για τηλεφωνική παρενόχληση και προσβολή του Αθηναϊκού ήθους μου.
Υπάρχει νευτώνιος νόμος για την συγκέντρωση καθυστέρησης ή είναι απλά παρακλάδι της Αγέλης του Δαρβίνου?
Meheheh, φεύγω για Ισραήλ απόψε (ευχόμενη να ηρεμήσουν σύντομα τα πράγματα μήπως πάμε καμια βόλτα κι από Γάζα :pink: ). Μια εβδομάδα διακοπές εκεί κάτω έλεγα να κάνω - τελικά μπορεί να μην έκανα διακοπές, αλλά έτσι όπως πάει, πάνω από το μισό καλοκαίρι εκεί θα το έχουμε περάσει (ο τετελεσμένος μέλλοντας πάει στην... αποτίμηση).
Κανένα περιοδικό σημάδι ζωής δεν βλάπτει ε.
Have fun και πρόσεχε.
EISAI TRELi????????????Quote:
Originally Posted by Kuolema
Άμυνα και Διπλωματία σου κάνει; :p Cheers.Quote:
Originally Posted by Atheist
@Third_EyE, τα καλύτερα είναι εκεί κάτω τώρα. Είναι high season αλλά δεν έχει τουρίστες και βλέπεις μόνος σου τα αξιοθέατα.
Quote:
Originally Posted by Kuolema
take care kai blepe kai to myspace kammia fora :P
έλα μην ανησυχείς! Οι εποχές των κασκαντέρ δημοσιογράφων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!Quote:
Originally Posted by Bullet
Με όλο το θάρρος, μου φαίνεται λίγο καθυστερημένο να λέει κάποιος κάτι τέτοιο απο την μαλακή, βολική καρέκλα του pc του. Επιφυλάσσομαι σχετικά με την παρουσία φραπέ δίπλα στο πληκτρολόγιο.
τα λέω γιατί ξέρω, μου τάχουν πει τι κάναν στην Βοσνία. Ε, κανένα μπαράκι να προσέχει μη σκάσει τίποτε και όλα πάνε πολύ καλά. Λες να κινδύνεψε και ο Γωργάκης;Quote:
Originally Posted by Queen of the Hi-Ace
Με κάλυψες.Quote:
Originally Posted by Candiru