χρονια τον εβλεπα στο γηπεδο
Printable View
χρονια τον εβλεπα στο γηπεδο
O Xiwths apo thn AEK kai thn E8nikh Ellados (gia ena feggari) katelhkse sthn Kerkura kai efage kai 3 shmera. :(
ti mou les
Ρε Παύλε, έλα να ανοίξουμε ένα thread για Β' Εθνική.
Να γράφω εγώ για κάτι μήνες ακόμα και εσύ για άλλο ένα χρόνο. :D
:pink:Quote:
Originally Posted by Magellan
alla maiden re poust?
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=48916
Ρε ηλεβενθ, γιατι ρε αθρωπα???? πανω που στρωνετε???
Και ακομα,αυτος ο Ντελουρα ποτε θα εμφανιστει επιτελους?
kai dwro mpampa Xoutou!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Κοίτα, δεν ξέρω τι άποψη μπορεί να έχετε για τον Χούτο, σίγουρα όμως μπορεί να προσφέρει λύσεις και μάλλον είναι ιδανικός για μπακ απ του Τζιμπούρ, από τη στιγμή που την πατήσαμε με τον Ντελούρα (ο οποίος μάλλον δεν φεύγει, αλλά ουδείς ξέρει πότε θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση θα είναι) και η αποθεραπεία του Λουρένσο αργεί.
Μην ξεχνάτε ακόμα ότι ο Τζιμπούρ παίζει εδώ και ένα μήνα με πρόβλημα στον τένοντα, πρέπει να κάνει επέμβαση την οποία τρενάρει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και της έλλειψης εναλλακτικής λύσης (μόνο ο Σιαλμάς υπάρχει από πίσω). Δεν γίνεται να βγάλει τη χρονιά μόνος του.
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
χο, χο, χο λενε γνωστες φιγουρες του λιμανιου.
Den uparxei.Den uphrxe pote.Tou vrikan provlima sto gonato Septemvri,arnithike na xeirourgithei edw,pige germany kai tou ekane diakopi sumvolaiou.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Twra me Xouto tha gelasei polus kosmo!
To Tzimpour ti pairnei?
O fanouris pote tha paiksei ethniki? :rofl:
Yparxei to malli tou Konti?
Trelane mas ki'allo...
Αν δεν υπαρξει κανενα απροοπτο (κυνηγι κλπ), εγω εχω ηδη ανεβει.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Εχω το καλυτερο υλικο στην κατηγορια και μονο λογω κακων
προπονητων εχουν χαθει 4-5 αστειοι βαθμοι, θα χα ξεφυγει ηδη.
Ακομα και με Βαζακα ομως, θα ανεβουμε.
Το θεμα ειναι τι κανεις στην Α' που εχει πολυ καλυτερες ομαδες πια
(Πανιωνιος, Ατρομητος, Αστερας κλπ)
Λογικα κι εσυ με ακολουθεις, αν και το κομπλεξ του εκτος εδρας σε στοιχειωνει ακομα :?
(3 απο την Καλλιθεα ρε πουστηδες?)
gamisteros paparazzi
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/175621.html
kalyterh fwto, h 5h..... :D
:!: :!: :!:Quote:
Originally Posted by regularpaul
Nα σου δώσω και ένα μπόνους +5 βαθμούς; Και πάλι 2ος θα είσαι. :D :D
Α και όχι και 3 γκολ ρε. :|
2-0 χάσαμε, με τη χειρότερη εμφάνισή μας για φέτος.
Ήδη έχω μια νίκη εκτός στην Κομοτηνή όμως. :wink:
Και ένα Χ με Εθνικό Αστέρα.:)
ναι, η κερκυρα εφαγε τα 3
ολα ειναι πιθανα με αυτον τον ιωνικο (ακομα και να μην βγει 1ος)
αλλα η λογικη λεει οτι εχει το καλυτερο υλικο
θες να τους βαλουμε κατω να τους μετρησουμε? :P
εσυ εχεις πολυ καλους παιχτες αλλα β' εθνικης (σαιτιωτης, σολακης)
ενω εγω εχω υλικο α΄εθνικης (μακορ, βουρε, ξενιδης, ζωγραφακης)
και βαλε (ονοουατσι)
στον προπονητη με εχεις βεβαια
Oύτε Σολάκη, ούτε Σαΐτα θα σου ανέφερα.
Μπουφ.
Έχεις Δρουγα; Ζαπρόπουλο; Ζαφειροπουλο τέρμα; Σιντιμπε; Σιλά; Κοντογουλίδη;;;
Και δεν αναφέρω άλλους, γιατί πιθανότατα να μην ξέρεις την αξία τους. Καλά, άντε ας αναφέρω. :D
Ντάσιο, Καζναφέρη; (τους ήθελε ο Ντέμης πακέτο πέρυσι, αλλά έφαγε χυλόπιτα)
Μιχαήλ; (φήμες λένε, ότι το θέλει ο Βάζελος. Παιχταράς από τους λίγους. Μεγάλη ελπίδα για Εθνική αν συνεχίσει έτσι.)
Αντάντο/Μπέι; (τα 2 καλύτερα αμυντικά χαφ της κατηγορίας. Ειδικά πέρυσι ο Μπέι στην Καλλιθέα έβγαζε μάτια)
Σαρμιέντο;; (Η παιχτούρα. Αλλά ο κολλημένος ο Χατζάρας δεν το βάζει μέσα, γιατί υστερεί σε ταχύτητα λίγο).
Και γενικότερα αν δεις την ομάδα του ΠΑΣ, δεν υπάρχει εκτός από Σολάκη παίχτης πάνω από 30.
Για κόουτς δεν κάνω λόγο, με κουράζει ενοχλητικά το κολλημένο 4-4-2 του Χατζάρα και το θεωρώ σχετικά υπερεκτιμημένο προπονητή. Βέβαια και συ με Βαζάκα δεν ΠΑΣ μπροστά.:)
Ένιγουέηζ.
καλα αμα αρχισουμε να αραδιαζουμε ονοματα, δεν θα βγει ακρη
κι εγω αφησα απεξω γκουτμαν, ουκαρ πχ, που δεν εχεις δει τετοιους
παιχτες απο την εποχη του σειταριδη
αντε ας πουμε οτι εχουμε μαζι τα 2 καλυτερα υλικα της κατηγοριας
σας εχουμε στον κοσμο ομως!
και τωρα θα αρχισεις να μου λες ποσοι περισσοτεροι ειστε
κι εγω θα σου απαντησω οτι 1 ranger = 10 παγουραδες
και ακρη δεν θα βγαλουμε :D
ελπιζω να κανονιστει εκδρομη φετος γιατι δεν εχω ερθει ποτε στο δικο σας
Χαχα, με το που διάβασα αυτό:
Ήμουν έτοιμος να πω αυτό:Quote:
Aλλά με πρόλαβες. :DQuote:
Να μας έρθετε, να μας έρθετε.:)
Γιατί εμείς 1000 άτομα στο νερό θα είμαστε στη Νεάπολη.:)
eida TAKARO me to paidaki sto videoclub :D 8) alla ntraphka na tou pw poso ampalos einai o Serits kai oti einai terastia paiktoura kai tetoia e :P
Aπό www.olympiacos.org
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκλήθηκε να συμμετάσχει στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνεται για πέμπτη φορά και θα διεξαχθεί στο στάδιο Ροζαλέδα στη Μάλαγα της Ισπανίας στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, μεταξύ των φίλων του Ρονάλντο και φίλων του Ζιντάν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που προσκλήθηκαν να αγωνιστούν στο παιχνίδι κατά της φτώχιας είναι οι Πάντος, Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λούα Λούα, Κωνσταντίνου, Άντζας και Τοροσίδης.
ripanto :D
Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάνε λόγω Εθνικής και έτσι θα παίξουν μόνο ο Τάσαρος και ο Λούα Λούα. :D
αχαχαχαχ ο ΠΑΝΤΟΣ ειναι φιλος ΖΙΝΤΑΝ η φιλος ΡΟΝΑΛΝΤΟ?
πιο πιθανο δεν ειναι να ειναι ΦΙΛΟΣ ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ?
η δελλα?
1 Διαγόρας 21 9
2 Κόρινθος 18 9
3 Αίας Σαλαμίνας 17 9
4 Παναιτωλικός 16 9
5 Φωστήρας 15 9
6 Ρόδος 15 9
7 Ηλιούπολη 13 9
8 Παναχαϊκή 13 9
9 Παναιγιάλειος 12 9
10 Νέος Αστέρας Ρεθύμνου 11 9
11 Ατσαλένιος 11 9
12 Κορωπί 10 9
13 Θύελλα Πατρών 10 9
14 Μεσσηνιακός 10 9
15 Αιολικός 10 9
16 Αχαρναϊκός 8 9
17 Βύζας Μεγάρων 7 9
18 Θήβα 4 9
9η αγ.
Διαγόρας-Νέο Αστέρα 1-0
Παναιγιάλε-Παναιτωλικ 1-0
Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 4-0
Φωστήρας-Βύζας Μεγάρων 2-1
Μεσσηνιακός-Κόρινθος 1-1
Αιολικός-Ρόδος 0-1
Θήβα-Αχαρναϊκός 2-2
Θύε Πατρών-Αία Σαλαμί 0-0
Κορωπί-Ατσαλένιος 1-1
αποτι εμαθα παλι καλα που πηραμε το χ,3 δοκαρια η πατρα
Καλος κι ο βαθμουλακος, ρε, παμε καλα ρε!
ανέλπιστα καλα
xtes kata tis 11 phgaina sto spiti ths kopelas mou , h opoia menei apenanti apo ton gewrgato , ton opoio ton vlepw syxna pykna. tespa.
pernaw loipon exw apo to spiti tou kai mesa sthn yshxia akouga kapoion na fwnazei sto thlefwno.
"egw thelw h omada na paizei opws thelw egw akous?" kai gyrnaw kai vlepw ton gewrgato gymno apo thn mesh kai panw na exei vgei apto parathyro tou mpaniou kai na fwnazei lol. me to pou me vlepei na pernaw . stamathse na fwnazei.
e kai shmera eida auto.
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=109054
Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Γεωργάτος
16/11/2007, 12:53 | Διαβάστηκε 2962 φορές Σχόλια (2)
(Photo: Action Images).
Την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα της Παναχαϊκής πήρε ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος άσος διαπίστωσε πως δεν υπήρχε σημείο επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κώστα Μακρή για μια σειρά ζητημάτων, με τελευταίο αυτό του προπονητή και αργά χθες βράδυ αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια… διάσωσης της αγαπημένης του ομάδας. «Διαπίστωσα ότι με τον κ. Μακρή δεν υπήρχε δυνατότητα επαφής, συνεννόησης και συνεργασίας για την πρόοδο της Παναχαϊκής και για την επίτευξη των στόχων και έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω στην ομάδα», ανέφερε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.
Την ίδια ώρα, στον «αέρα» παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιώργου Στράντζαλη στον πάγκο του αχαϊκού συλλόγου, παρά την έγγραφη στήριξη της διοίκησης. Ο νεαρός τεχνικός ενδέχεται να μην συνεχίσει στη θέση του, αφού το κλίμα για αυτόν είναι βαρύ.
καιρο ψηνοταν
Sugxronikia empeiria :!:
Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο τερματοφύλακας του Α.Ο Περιστερίου, Βαγγέλης Γκιουζέλης, ο οποίος έπεσε αναίσθητος όταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο έπεσε κεραυνός.
Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης Θεμιστοκλής - Α.Ο Περιστερίου, κοντά στον αγωνιστικό χώρο έπεσε κεραυνός. Ο Βαγγέλης Γκιουζέλης, βρέθηκε στο έδαφος και αμέσως οι γιατροί των ομάδων έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.
Ο παίκτης διεκομίστει άμεσα στο νοσοκομείο και για καλή του τύχη απέφυγε τα χειρότερα. Μάλιστα ο παίκτης λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο.
Το παιχνίδι διεκόπη, αλλά λίγο πριν το περιστατικό, ο Γκιουζέλης είχε αποκρούσει πέναλτι στο 3ο λεπτό του Καρβούνη!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
μα οχι δειτε, αληθεια δειτε πως λενε τον επιθετικο το πεναλντι του οποιου απεκρουσε ο τερματοφυλακας! συνδυαστε τα με το φυσικο φαινομενο, επακολουθα, πασπαλιστε και μ΄ενα "σουτ κεραυνος" και στειλτε το στη Βαβελ ως Κωστακης Αναν
θαναηλάκης στο ματς των ελπίδων :"το τρέξιμο του Μήτρογλου μου θυμίζει αλπικό σκιέρ και μαραθωνοδρόμο"
τι άλλο θα πούνε για τον ατάλαντο.
:bang:
δε ξερει τιποτα απο μπαλα φιλος, εγω τα λεγα του τακη και του ιλια αλλα πηγανε οι μαλακες και δωσανε 200.000 στην Γκλαντμπαχ και τον πηρανε και ετσι χανονται τα λεφτα και γαμησε τα που παμε γενικα.
Timi kai doksa sto George Thanailakis..Kaneis allos dhmosiografos den tha (auto)sarkazotan toso polu me to genikotero ampaliki (tou).Quote:
Originally Posted by statheretic
Oi ekpompes to prwi sto Radio me Tsamo exiun polu gelio pantws.
Timi kai perissoteri doksa sto Mitroglou. Anuparksia-ampaliki kai psuchedeleia stin timi tou enos. Isws o paiktis pou tha kanei akomi kai ton theouli Alves tou gaurou na ksexastei grhgora...
Που μαζευτηκατε ολοι μαζι ρε ΓΝΩΣΤΕΣ της μπαλας?
παιδιά!!!
έχει ακουστεί τπτ για το ράφα μάρκες, θα τον διώξουν επειδή είναι κρέας ή θα συνεχίσει να παίζει στην μπαρτσελόνα κανονικά;;;;
Προς το παρον και προφανως μεχρι το καλοκαιρι, δε προκειται να αλλαξει κατι. απο κει και περα δεν ξερω. αλλου πασχει η ομαδα παντως.
εγώ βασικώς με τη ρεάλ είμαι μπρο, απλά ήθελα να ξέρω αν έχει ακουστεί τίποτα, γιατί άμα είναι να παίζει στην μπαρτσελόνα μέχρι το μάιο τότε να πάω να δω τον αλεχάντρο στη βαρκελώνη να τους δω να τραγουδάνε σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια όπως την προηγούμενη φορα.:!:
[προσπάθεια διατήρησης της αξιοπρέπειας] επιπλέον έχω ακούσει πως η βαρκελώνη είναι πολύ όμορφη!! [/πδτα]