tou 14xronou einai gamato
Printable View
tou 14xronou einai gamato
Γεπ. Το 3 είναι το πιο ωραίο, με διαφορά. Και είναι αυτό με τα λιγότερα likes, μετά το 11. :lol:
πολύ φυλακή ρε παιδιά :(
μπραβο στη διοικηση που εβαλε επιτελους ενα favicon.
Δεν μου είπατε όμως, ποιός κατάφερε να διώξει τον Καντίρου? Ή έφυγε μόνος του?
Η κλιματική αλλαγή.
Γιατί, πόσους βαθμούς ανέβηκε το Η-Αρ?
Το ξεκαρδιστικό γέλιο ενός μωρού... τι χαρούμενος ήχος!
Εκτός κι αν 4 το πρωί και μένεις μόνος σου.
Spoiler
έχει φτιάξει κανείς fake ID για το facebook? μου κλεισε το προφίλ και ζητάει κανονικό όνομα και δεθέλο.
αν δε διαχειριζόμουν το προφίλ της μπάντας μου στ'αρχίδια μου θα το'γραφα και θα το'κλεινα αλλά δε γίνεται :(
Spoiler
κοίτα το έχει κάνει ο ιωάννης τσιλιγγίρης οπότε γίνεται, αρκεί να μην είσαι ο darth vader που έξεδωσε το δελτίο ταυτότητας στο Α.Τ. Πολίχνης
clone tool
κλωνοποίησε πάνω στα γράμματα το μπαγκράου σε κάποιο σημείο που δεν έχει γράμματα
γουάτ?!
Δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ! Μήπως έχωσες τη μύτη σου κάπου που δεν έπρεπε?!
Το disable πάει πολύ!
Αν είναι προ των πυλών τέτοιο καυλί, συνεχίστε την κουβέντα για το πως χακάρουμε τη φάση.
σε εσάς που ανησυχείτε μήπως και βάλετε το πραγματικό σας όνομα στα σόσαλ μύδια
το ξέρουν ήδη παιδιά το όνομά σας μη σκάτε. που και να μην το 'ξεραν δηλαδή τι σημασία έχει γι' αυτούς όταν αυτό που τους νοιάζει είναι πόσα κλικ έκανες πού, πόσα δευτερόλεπτα έμεινε ο κέρσορας πάνω από το λάικ του γκομενακίου που έσκασε στο ταϊμλάιν σου και άλλες τέτοιες παρόμοιες μετρικές. ότι δηλαδή έχει σημασία άμα ξέρουν ότι σε λένε Γιάννη Παπαγιάννη κι όχι Τζιμπρίλ Σαλιχάμιτζιτς την ώρα που έχουν καταλάβει το πλήρες δημογραφικό σου προφίλ καλύτερα απ' ό,τι εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σου.
αν τώρα αισθάνεστε ευάλωτοι στις μυστικές υπηρεσίες που μας παρακολουθούν, τότε το ψεύτικο όνομά σας στα φέισμπουξ δε θα ξεγελάσει κανέναν. "κοίτα, αυτό το ακκάουντ έχει τους φίλους αυτού που ψάχνουμε, το IP του ανήκει στο σπίτι/τηλέφωνο αυτού που ψάχνουμε, το geolocation είναι στην πόλη που μένει αυτός που ψάχνουμε, αλλά δεν τον λένε όπως λέει ότι τον λένε. χμμμμ άλλος θα είναι..., μαζεύτε τα και ψάχτε αλλού"
μάλλον όχι ε;
ο λόγος που πιέζουν για αληθινά ονόματα είναι η προστασία από phishing και identity theft.
Hi,
Your account has been temporarily suspended because it looks like it doesn’t list your authentic name. To get back into your account, log into Facebook and follow the on-screen instructions to update your authentic name.
και πολύ άντεξε, σε φίλους μου το έκανε από πέρσι
ρατ πόιζο, κανείς δεν έχει τέτοιες αυταπάτες
ε τότε ποιο το άγχος; give in to the dark side να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και αν θες τρολλογαριασμό, κάνε ένα facebook page ως persona - comedian και δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά!
αν θες πάλι να κάνεις φωτοσοπιά, δεν ξέρω αν είδες πιο πάνω, αλλά clone tool
και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο site όπως αυτό https://www.fontspring.com/matcherator για να αναγνωρίσεις τη γραμματοσειρά.
Εγώ προσωπικά, δεν έχω καμία όρεξη να αλληλεπιδράσω με παλιούς συμμαθητές και διάφορους παρόμοιους που δεν είμαστε φίλοι στη ζωή.
ίσως υπερεκτιμάς το πόσοι από αυτούς έχουν όρεξη να ασχοληθούν μαζί σου!
με τις σωστές ρυθμίσεις και λίγη προσοχή δε θα σε ενοχλήσει κανείς
και υπάρχει πάντα το decline/delete/block
Supermachoman προσπάθησα να τις σκαπουλάρω όταν έπαθα το ίδιο πράμα και η φωτοσοπαρισμένη ταυτότητα δεν έπιασε.
Κάνε εκ νέου κάποιο προφίλ με όνομα που να είναι περισσότερο πειστικό ότι μπορεί να είναι αληθινό.
Εν ανάγκη, βάλε το κανονικό σου όνομα και κάνε σούπερ μυστικό το προφίλ. Ταυτόχρονα λειτούργησε με ένα καινούριο ψεύτικο. Αυτή η λύση για μένα είναι πολύ κουραστική, οπότε έκαμα το πρώτο.
Δυστυχώς, θαρρώ ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε όλοι να βάλουμε τα κανονικά.
έχω γελοίο νικ που τους βρίζει στη μούρη κ δε με έχει ενοχλήσει κανείς. πιο πολύ το νικ είναι για επαγγελματικούς λόγους. έχω "σοβαρό" προφιλ με το πραγματικό όνομα αν θέλει να με στοκάρει κάποιος πελάτης ή συνάδελφος.
νομίζω ότι έγραψα ό,τι ήτανε δυνατόν να γράψω για το πώς να εφαρμόσει κανείς τη λύση που ζήτησες και αφιέρωσα και δύο ποστ κιόλας. θεωρώ όμως αυτή τη λύση αναποτελεσματική και είπα να προτείνω κάτι που πιστεύω πως είναι πιο αποδοτικό.
θα έλεγα ότι η συμπεριφορά που θίγεις είναι αξίσου διαδεδομένη με την αχαριστία
Spoiler
Ο Σώτος μου είχε πει ότι πλαστογράφησε κάρτα βιβλιοθήκης ή κάτι τέτοιο και το fb τη δέχτηκε και όλα καλά. Ρώτα τον μία.
Κι ο Γκιουλ δεν το είχε ποστάρει κάποια στιγμή;
Πείτε αν ξέρετε κανέναν γαμάτο οδοντίατρο Αθήνα κέντρο, που να ασχολείται και με τεχνητές οδοντοστοιχίες κτλ.
και για πείτε, αν ένα δέμα μου βρίσκεται στο τελωνείο, πώς το μαθαίνω? Στέλνουν ειδοποίηση? Με παίρνουν τηλέφωνο? Το μαντεύω?
Περιμένω πράματα από Κίνα εδώ και πολλές βδομάδες, αλλά στο tracking έχει μείνει στο "item sent abroad"
Θα περιμένεις, συνήθως το τράκιν δουλεύει σωστά αλλά από Κίνα συνήθως περιμένω βδομάδες. Μπορεί να κάνει και 2-3 βδομάδες να σταλεί από κει.
Να σταλεί, αλλά και μετά από αυτό πάλι παίρνει καιρό. Τσέκαρα τώρα το τελευταίο που μου είχε έρθει από Κίνα, πήρε 'ενα μήνα να έρθει, 2μιση βδομάδες από το sent abroad και μετά.
εχετε παραγγείλει κανα ρούχο ποτέ από Ασία;
Ναι, don't.
Και μιας και το θίξατε, έχω παραγγείλει κάτι πράματα από Gearbest και έκανα τη μαλακία να ΜΗΝ επιλέξω συστημένο (όλα τα συστημένα έχουν έρθει κομπλέ απο κει σε ~20 μέρες).
Δεν έχει tracking number αλλά reference number με το οποίο μπορώ να κάνω ένα τρακ της πλάκας μόνο σε ένα σάιτ (http://www.sky56.cn/english/track/index), το οποίο λέει ότι το δέμα μου είναι Ελλάδα από 7 Δεκεμβρίου και δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση.
Γενικά διάβασα τα χειρότερα στο ίντερνετ για τα απλά δέματα από Κίνα, ότι πρέπει να είσαι κωλόφαρδος για να σου ρθει, ότι κάνει 2-3 μήνες και τέτοια.
Είχατε παρόμοια εμπειρία;
Έχω πάρει σύνολο 25- 30 μικροδέματα από Κίνα τα τελευταία χρόνια. Όλα με απλή αποστολή κάναν γύρω στο 3βδόμαδο να έρθουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνη εξαίρεση κάτι βίδες που είχα παραγγείλει για το pickguard, όπου αφού πέρασαν 4-5 βδομάδες έστειλα μήνυμα στον πωλητή. Tις ξαναέστειλε -συστημένες-, ευγενέστατος κιόλας σε φάση μη νευριάσω και δώσω αρνητικό feedback. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν οι πρώτες και μετά από λίγο καιρό ήρθαν και οι συστημένες ;p
σουπερμάτσο αν το track number είναι της στάνταρ μορφής xx-αριθμός-xx τσέκαρε και στο site των ελτα
δεματακια ερχονται ολα αλλα σε μηνα+