Τι του λες του ανθρωπου. ΠΑΙΞΕ ΜΠΛΑΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. :dfinger: Ερχεται η σπλιταρα με Black Cilice, το αισθανομαι!!! :dfinger:
Spoiler
Printable View
Τι του λες του ανθρωπου. ΠΑΙΞΕ ΜΠΛΑΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. :dfinger: Ερχεται η σπλιταρα με Black Cilice, το αισθανομαι!!! :dfinger:
Spoiler
Αν πριν δεκαπέντε χρόνια κάποιος μου λεγε πως θα μαι στο ίδιο φόρουμ με κάποιον από μπλακμεταλ μπάντα την οποία γουστάρω και θα διαβάζω για τα γκομενικά του και για το πως τον φερμάρανε και άλλα τέτοια όχι-πολύ-μπλακ, θα αμφισβητούσα σφόδρα τη νοητική του επάρκεια, τη μεταλλικότητα του και τη σοβαρότητα του.
Που να μου λεγε αυτός ο κάποιος πως ταυτόχρονα θα χουμε και σύριζα κυβέρνηση.
φθόγγε, κουράγιο! :pink:
γι'αυτό υπάρχει το ακόλουθο θρεντ: http://www.electricrequiem.com/forum...83%CF%84%CE%B5
ό,τι χρειαστεί εδώ είμαστε
Eyxaristw estw kai ka8ysterhmena (diannohtika) gia tis euxes.
Kai emena me ekneurise auto pou leei o Fixxxer. Xwrismos 3e xwrismos as parameinoume an8rwpoi k oxi kannibaloi. Nta3 xwrises kai de 8es na blepeis th mourh tou allou. Logiko. Ta pragmata tou ti diaolo se enoxloune? 8a ta parei, teik e tsil pil.
Λολζ, μπράβο ρε 'ΙΑΡ, σε είχα παρεξηγήσει, έτσι μαζί και στις χαρές και στις μιζέριες και όλα. :touched: (επίσης μην τα κάνουμε και βούκινο αυτά εεε, είπαμε μία οικογένεια αλλά εντάξει φτάνει φτάνει). Καλά είμαι μωρε γενικά μην ανησυχείτε! Γκόνζο κραιπάλες δεν κάνω έτσι κι αλλιώς, δεν είναι το στυλ μου =P αλλά ναι είναι καιρός για γενικό reset, να ξανα-ανακαλύψουμε τα καλά της εργένικης ζωής, τους παλιούς φίλους, καινούργιοι στόχοι, πολλά ποστ στο ίαρ (λολ) και τέτοια κλισέ. Ταξιτζή τι Black Chalice μου λες, τώρα μόνο Xasthur και κλαψομουνίαση
Οχι και Chalice. Cilice. Καλυτερη μουσικη για χωρισμο, να παιζει και να φωναζεις απο πισω ΚΑΡΓΙΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ :dfinger: Αν και γενικα ειμεθα τζεντλεμαν, οσο το επιτρεπει το επαγγελμα δηλαδη.
https://www.youtube.com/watch?v=vp6qui7_fgA
LOL
το ξέρουμε ακριβώς γιατί είναι η αναπόφευκτη οδός, εντάξει δε θα φάμε κι ένα μήνα στο bar "ο τερτίπης" αλλά δυο-τρία ξεφτιλίκια από τα παλιά εμένα με ανανεώνουν, δεν ξέρω.
κατά τ' άλλα αρκουδάκια, ας ελπίσουμε να μη στείλει ο ονιμπότσο το θρεντ στο metal sucks και γίνει αφιέρωμα στα black metal κουτσομπολιά.
εεε βασικά είναι η φάση που όσο έχεις γκόμενα λες "καλά άμα ήμουν free θα ήσασταν τώρα όλες εδώ μέσα γκαστρωμένες" και όταν ξαναβγαίνεις στην ίδια φάση δεν έχεις πια δικαιολογία που πίνεις το ποτό σου κουλουριασμένος στον πάγκο δίπλα στις τουαλέτες και αρχίζει και σου λείπει οπότε πίνεις κι άλλο.
το β' ενικό για το ξεχού!
φθόγγε κουράγιο, ό,τι και να σου πουν δίκιο έχουν γενικά, αλλά στη φάση αυτή οι συμβουλές δεν κάνουν και πολύ δουλειά
θέλει παρέες, μπόλικη τρόμπα, και να συζητάς το θέμα με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς, προσωπικά με βοηθούσε πολύ να ανοίγομαι (και στο ΕΡ προφανώς <3 <4 <5 )
προσοχή γενικά internet is a bitch, η πρώην μου ανακάλυψε ένα χρόνο μετά αυτά που λέγαμε εδώ πέρα
Spoiler
Περαστικά φθόγγε. Αν χρειαστείς παρέα για ξύδια και κραιπάλες [ που θα χρειαστείς] δηλώνω διαθέσιμος ανα πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και κυρίως της νύχτας.
Περαστικά, metal doesn't suck και όποτε ψήνεσαι έλα να αράξεις στο περιπτέρι να κάνεις ωραιότατο οφθαλμόλουτρο, να στανιάρεις όπως αρμόζει.
Εντάξει, ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά δες τη φάση με τα πράγματά σου στην αποθήκη ως ενδεικτική και ξεκίνα να γελάς. Θα βοηθήσει!
Φθόγγε, πόσα χρόνια σχέση, αν επιτρέπεται;
Κουτσομπόλες
ευτυχώς δεν έγραψε κανείς "πες την ιστορια"
περιμένουμε να φιλοτιμηθεί και να το κάνει από μόνος του.
Προφανώς, ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί μετά το: "Welcome to our newest member, πρώην_γκόμενα_φθόγγου"
Ρήξη εμπρόσθιου χιαστού, το χειρουργείο μονόδρομος αν θέλω να έχω φυσιολογικό γόνατο
Γαμημένο 5x5
FML
για εμπρόσθιο δεν είναι μονόδρομος το χειρουργείο. Αν είσαι οκ από κιλά (που θυμάμαι είσαι) και έχεις δυναμώσει τετρακέφαλο παίζει και μπάλα.
Μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά δες και έναν γιατρό που να μην χειρουργεί σε ιδιωτικό .
έτσι και αλλιώς περαστικούλια λατρεία <3
αααααχ... τα λέω εγώ. βάρη στα πόδια μονόδρομος για να αποφεύγουμε κακοτοπιές.
περαστικά και ταχεία ανάρρωση εύχομαι.
Ο γιατρός χειρουργεί σε ιδιωτικό όντως, αλλά ως φίλος του πατέρα μου δε νομίζω να το χειρίστηκε το θέμα έτσι. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, θα ρωτήσω και για άλλες γνώμες.
Όντας άσχετος, αυτό που καταλαβαίνω είναι το εξής. Ότι δεν έχει κάποιο θέμα να καθυστερήσει το χειρουργείο, ακόμα και να μη γίνει και καθόλου. Όμως το γόνατο θα πηγαίνει σα "συρτάρι" από κάτω, και κάποια στιγμή θα προκύψει πρόβλημα μεγαλύτερο. Από εμπειρίες άλλων οι συμβουλές που ακούω είναι "κάνε το χειρουργείο όσο πιο γρήγορα γίνεται, και πάρτο όσο πιο σοβαρά μπορείς". Και γενικά έχω καταλάβει ότι οι χιαστοί είναι ύπουλο πράμα. Κατά τα άλλα αν δεις το γόνατό μου αυτή τι στιγμή είναι λίγο πρισμένο, η εμφάνισή του δεν προδίδει τέτοια ζημιά σε καμία περίπτωση (ίσως να οφείλεται και στο ότι το πλάκωσα στους πάγους για κάνα τρίωρο σερί μετά το χτύπημα). Δε μπορώ να το τεντώσω και ως εκ τούτου περπατάω σαν τον κουασιμόδο. Περιμένουμε αύριο και τη μαγνητική να μας πει ακριβώς τι συμβαίνει.
Όπως και να'χει, ευχαριστώ σαμπρελίνο και λόρδε <3
Γενικά η κάθε περίπτωση διαφέρει. Παρότι υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν μέχρι και combat sports χωρίς χειρουργείο, μετά από ολική ρήξη ο κανόνας είναι νυστέρι. Εμένα πριν ένα 8μηνό για μερική ρήξη χιαστού ορθοπεδικοί και αθλίατροι με σπρώχναν για χειρουργείο,λέγοντας πως είναι το ασφαλέστερο μακροπρόθεσμα (αν και πολύ απλά μπορεί να θέλανε τα φράγκα,οπότε το κρατάμε με αστερίσκο).
Καλή δύναμη Υπερσυντέλικε και όταν με το καλό επανέλθεις δουλεψέ το μεθοδικά και μη το βιαστείς.
Υπερσυντέλικε περαστικά γρήγορα ρε
Θεοπάλαβε. :pink:
Κουρεύτηκα γιατί έχω λεπτή τρίχα (έτσι λέει ο χοντρός ντράμερ/κουρέας) και προσπαθώντας να μακρύνω πάλι μαλλί στα γεράματα ήμουν σαν την γριά Φουρχάλα, σαν την ξερακιανή ξαδέρφη της Ελένης Λουκά που γαμιέται στα πουρνάρια, οπότε είπα να πάει να γαμηθεί, το λυσσασμένο μέταλ είναι στα αιμοφόρα αγγεία, όχι στις τρίχες και τα' κοψα. (και έγινα τρέντη παίδαρος κλαρινογαμπρός και άρεσε και της πρώην τι μου τα θυμίζεις τώρα μωρέ Μπέρνη, άσε με και δεν σου έχω πει και τίποτα που κράζεις το κακόμοιρο το παιδί στο Whiplash - μέτρια ταινία και πάνω απ' όλα δραματική, κοινωνική, όχι μουσικό ντοκυμαντέρ οπότε ναι είχε πατατάρες και ξεχιλώματα αλλά νταξ ρε ανθρώπινη πώρωση δεν μας πείραξε και δεν έπαιξε ποτέ ρυθμό στα 400bmp, ο Σουγκλάκος είναι...) /offtopic
Περαστικα Υπερσυντελικε, μακαρι να γλιτωσεις χειρουργια και παρεμφερη. Προσωπικα αρρωσταινω μονο στη σκεψη της διαδικασιας του χειρουργιου.
Περαστικά υπερσυντέλικε, μάστιγα αυτά τα 5χ5. Κι εγώ κουβαλάω μονίμως φιλοπρησμένο αριστερό αστράγαλο έναντι του δεξιού, τέλειωσε η μεγάλη καριέρα μου πριν καν αρχίσει.
Ευχαριστώ όλους
Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Ολική ρήξη εμπρόσθιου χιαστού. Θα πάω καλού κακού για μια δεύτερη γνώμη, αλλά δε με βλέπω να γλυτώνω και πολλά. Δε γαμιέται. Ντάξει θα την παλέψω
Spoiler
Περαστικά ρε Υπερσυντέλικε... Stay focused στην αποθεραπεία και κάνε ό,τι φυσιοθεραπείες χρειαστούν (και μπορείς φυσικά) για να πετύχεις το maximum αποτέλεσμα.
Αυτά τα 5x5 ρε πούστη μου, είναι η χαρά του ορθοπεδικού...
1. Αρραβωνιαστηκε η Lady Gaga http://www.sherv.net/cm/emo/heartbro...oken-heart.gif
2. Χαλασε η οθονη μου και αναγκαστηκα να παραγγειλω καινουρια aka $150 απροβλεπτο εξοδο απο το πουθενα :|
Όχι άμεσα σχετικό, αλλά ορμώμενος από το παραπάνω:
Τέλη κυκλοφορίας πριν ένα μήνα, αλλαγή αμορτισέρ προχθές 150€, ασφάλεια τον άλλο μήνα 140€, σέρβις τον παράλλο μήνα κανένα 150άρι κι αυτό. Γαμώ τα "απρόβλεπτα" έξοδά μου και μένα γαμώ το μπελά μου.
Α το καλύτερο, έσκασε καθυστερημένο ΕΕΤΗΔΕ 315€ από το 2012 από το παλιό μου σπίτι στην Αθήνα στο οποίο είχα κόψει το ρεύμα όταν έφυγα και νόμιζα ότι το είχα γλιτώσει. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Πες την ιστορια, εχω εμπειρια στο θεμα. Για να μη σωζεται το δοντι πρεπει να παιζει κατι υπερβολικα χοντρο.
Δεν ξερω που βρισκεσαι και τετοια, αλλα ψαξε τη φαση με arnica χαπακια για πριν το χειρουργειο, μειωνει το πρηξιμο αισθητα
Μια που πιάσαμε το 4. Τρεις αποτυχημένες αγώγες με αντικαταθλιπτικά και πάμε για 4η :lsd::lsd:
Σφηνοτουβλακι περαστικα :teddy:
Για το δοντι ρωταω μηπως υπαρχει περιπτωση να σωθει, εχω περασει ακραια σκηνικα με τα δοντια μου και ξερω. Πρεπει να εχει σαπισει η ριζα για να το βγαλει, αλλιως δε χρειαζεται.
Ε τοτε τι το λες ετσι, σιγα. Πρεπει να σκισει το ουλο, ή εχουν βγει; Στη πολυ χειροτερη να ανεβασεις πυρετο τη πρωτη μερα, αμα ξεκινησεις αντιβιωση με το που το βγαλεις απ τη δευτερη θα εισαι περδικι και θα νοιωθεις μια ενοχληση μονο.
Οχι καλα εκανες που το ποσταρες, απλα ετσι που το γραψες νομιζα πως παιζει κατι χοντρο. Για να καταλαβεις, ενα απο τα χοντρα που μου εχουν τυχει ειναι απονευρωση με αναισθησια να με εχει πιασει ελαχιστα, οταν λεμε ελαχιστα, ελαχιστα. Δε με πιαναν ενεσεις και δεν υπηρχε επιλογη, το δοντι με πεθαινε οσο δεν παει. Δεν μπορεις να διανοηθεις τη συνεχεια, δε περιγραφεται βασικα.