εσπεριδοειδή είναι πορτοκάλια μανταρίνια κλημεντίνια λεμόνια κλπ
Printable View
εσπεριδοειδή είναι πορτοκάλια μανταρίνια κλημεντίνια λεμόνια κλπ
βασικα δεν τρωμε φρουτα γιατι κανουν καλο στην υγεια αλλα εχω ενα ροδακινο στο δωματιο εδω και δυο βδομαδες και σημερα το δαγκασα και το ζλιτς που πεταχτηκε μπηκε μες στο ματι...και τα βλεπω καπως ροδακινε τωρα
ti 2 bdomades re tha bgalei plokami
μήλα-ροδάκινα-μπανάνες ΜΟΝΟ βράχους.
και από καρπούζι το γύρω γύρω το άσπρο που 'ναι για τα γουρούνια.
http://img30.imageshack.us/img30/4637/r163734603811.jpg
επισης στηριζουμε πεπονι τιλλ ντεθ
Σήμερα στο νικοτατου μια γκόμενα κανονίζει πότε θα κλείσει ραντεβού
-Αύριο?
-Όχι αύριο, είμαι φουλ ραντεβού. Θες την Πέμπτη?
-Όχι, την Πέμπτη έχει πανσέληνο.
----
Πρέπει να έκλεισε για Παρασκευή τελικά. Αν γράφεις εδώ μέσα και μόλις τώρα είδες το ποστ αυτό, να ξες είμαι εκείνος ο υπεργαμάτος τύπος. Στείλε πμ και πάμε για καφέ. Όχι τη Πέμπτη όμως.
LEAVE BRITNEY ALONE :(
μετά από 2 εβδομάδες διακοπών, ο γείτονας επέστρεψε επιτέλους. έχω πάλι ίντερνετ. άντε τον μαλάκα να πούμε, το παραγάμησε. έλεος πια.
πας Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλικιλκιδικης!! ρωτας - Ποτε εχει λεωφορειο στα κοντα για την Παραλια Διονυσιου!! απανταει - Στις 11, λες - ωραια ! ενα!!
και μετα απο μια ωρα διαδρομη σε αφηνει στα βουνα και στα χωραφια 6-7km μακρια απο την Παραλια Διονυσιου (ααααα αυτο ειναι αλλο δρομολογιο δεν περναει απο κατω)
η Παραλια εγινε Βουνο!!
επιστρεφεις χωρις χιλιομετρικα απροοπτα και βλεπεις το απεναντι διαμερισμα απο το δικο σου στο διαδρομο, με μια πορτα σπασμενη λες και την διερρηξαν ο Θορ ο Σουγιας και ο Βικινγκ Τζιν ιζνατμαιλαβερ, με τα προχειρα τσεκουρια πεταλουδες τους!
Ηταν μια ενδιαφερουσα μερα! παω να τσουξω 2 μπουκαλια Βοτκα σε καμια ωρα μ'ενα φιλο, να δω αν ειμαι καλα!
:maikl:
varethika na douleuw dwdekawra den einai kan nomimo
Πούτσο και ξύλο στους εργοδότες.
hipp, hargasser, mielke k sinergates
Διαβάζω λογοτεχνία, τρέχει η μύτη μου και παράλληλα ένας μάγκας απ' το Tennesse μου κλείνει το μάτι.
Μήπως τον λένε Jack;
Nαι, είναι φίλος απ' τα παλιά. Τον ξέρεις κιεσυ;
Νε. Παλιός γνωστός.
Καλά το υποπτεύθηκα.
μόλις κατάλαβα ότι ο Κάπτεν στο Ντετέκτιβ Μόνκ
http://www.nbc.com/Monk/images/cast/ted.jpg
έπαιζε τονSpoiler
http://www.movievillains.com/images/jamegumb.jpg
:shock:
OXI RE MALAKA OXI ZOMG
εχει παιξει και τον μπουστη στο ''Ψωνιστηρι''...1980 με τον Αλ Πατσινο
η funishment να μας πει τι αβαταρ ειναι αυτο
Μα καλά, κανείς δεν έχει δει IT crowd; Κι όλοι εξυμνείτε κάτι Big Bang Theories; :roll:
το έχω κατεβάσει εδώ και μία βδομάδα αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.
καλό;
Γαμάει.
Το big bang theory είναι καλύτερο όμως ιμο.
nah.
Από πότε η γιαγιάκα στο λεωφορείο κλαίγεται και για το έηρκοντίσιον? Σταδιάλα δλδ. Μαλώνανε 5 γιαγιάδες και ένας αλβανός.
-κλείστοοοο με ζάααλισε
-Αζντην να λέει
-καλέεε οδηγέεεε με ζάααλισε σου λέω
-τι λες καλέ. αν θες να κατέβεις. και γω γριά γυναίκα είμαι και δεν αντέχω τη ζέστη
μιξτέηπ από 3η ηλικία και αλβανία μεριά.
από τα πρώτα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση όταν ήρθα στην Αθήνα ήταν το πόσο εύκολα μαλώνουν στα λεωφορεία. σαν να βλέπεις κάθε μέρα και δύο καινούργια επεισόδια από το "Ρετιρέ" :puke:
Στην Αθήνα τουλάχιστον έχεις και μετρό κ ηλεκτρικό κτλ κτλ. Εδώ πάνω, πρέπει να ανεχτείς τον κάθε αργόσχολο μαλαπερδίτο.
σίγουρα στα λεωφορεία είναι χειρότερα αλλά έχω δει και στο μετρό-ηλεκτρικό αρκετές σκηνές απείρου κάλους..