Πέρασε ο ανιψιός μου Μαθηματικό Ηράκλειο κρήτης
Όσοι είστε εκεί (Ηράκλειο) να μου τον προσέχετε , θα περάσω και βόλτα να ελέγξω :)
:maikl::maikl::maikl:
Printable View
Πέρασε ο ανιψιός μου Μαθηματικό Ηράκλειο κρήτης
Όσοι είστε εκεί (Ηράκλειο) να μου τον προσέχετε , θα περάσω και βόλτα να ελέγξω :)
:maikl::maikl::maikl:
Έχουμε κόσμο στην κατάληψη και τα καφενεία. Μια χαρά θα τα περάσει.
κατάληψη και καφενεία είναι δύο λέξεις που μπορείς να πεις σε πιτσιρικά μετά τις πανελλήνιες για να είσαι σίγουρος ότι θα βγαίνει κάθε βράδυ στο venue.
Eν τέλει, it all went better than expected. Δε μου χώσαν σωλήνα στη μύτη αλλά με έβαλαν να πιω 4 ποτήρια μιας ακόμα αηδίας, και σε 2 ωρίτσες είχα τελειώσει.
ΛEΠΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ!! :maikl:
Μπόνους, προς το τέλος της εξέτασης, άρχισε να παίζει αυτό από το γραφείο των γιατρών :dfinger:
Spoiler
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:teddy:
Τόση χαρά είχα να νιώσω καιρό. Πάω να ρίξω μια με τό κεφάλι μου στον τοίχο μπας και ανοίξει και χωρέσει όλη η χαρά μέσα του.
δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. απλά δεν μπορω να κοιμηθω απο χαρα και καπου ηθελα να το πω και γω.
ναι, χαιρομαι για την πρωην.
την απέλυσαν? :P
όχι όλα είναι τέλεια στην ζωή της. Γι αυτό χαίρομαι. Σκεφτομαι πόσο τυχερός ήμουν να είμαι με έναν τέτοιο άνθρωπο για σχεδόν 8 χρόνια...που λέω να μην το ξαναδοκιμασω γιατί αποκλείεται να ναι τοσο καλό οτιδηποτε αλλο.
ελπίζω να τρολάρεις :|
Μην δίνεις σημασία, μιλάει η πίκρα, τα χθεσινά σκωτσέζικα ουίσκια, η αυπνία και κάποια ανούσια νεύρα. Θα μου περάσει. όλα περνάνε στο τέλος. κι αν δεν περάσουν δεν είναι το τέλος, έτσι;
πρήχτης ρε φίλε μέχρι και στο MLR, ΠΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ