10 μέρες είπα να φύγω κ εγώ όλες κ όλες και τα γαμημένα φορτηγά ΤΩΡΑ βρήκαν να κάνουν τα δικά τους. :evil:
Printable View
10 μέρες είπα να φύγω κ εγώ όλες κ όλες και τα γαμημένα φορτηγά ΤΩΡΑ βρήκαν να κάνουν τα δικά τους. :evil:
αύριο κατά τις 3 θα γράψω εδώ να σας πω πως κόπηκα στο δίπλωμα.
Εγώ όταν είχα δώσει με είχαν πρήξει ότι παραβίασα την προτεραιότητα από δεξιά. Ερχόταν ένας μαλάκας με μηχανή από δεξιά ο οποίος είδε το αυτοκίνητο της σχολής οδηγών και προφανώς νόμιζε ότι θα τον χτυπούσα ή κάτι οπότε σταμάτησε. Του κάνω νόημα να περάσει, τίποτα αυτός. Του ξανακάνω νόημα, μου κάνει κι εκείνος. Ε τελικά φεύγω γιατί σκέφτηκα ότι θα μου την πουν επειδή "θα παρακώλυα την κυκλοφορία αν είχε κίνηση" και στα καπάκια μου λέει ο εξεταστής "χμ παραβίαση προτεραιότητας". Ε, του λέω "όχι δεν την παραβίασα, είδατε ότι του έκανα νόημα ότι αυτός προηγείται αλλά δεν μπορούσα να παρακωλύω την κυκλοφορία" και είπε άλλο ένα "χμ χμ".
Τελικά δε με κόψανε όμως.
Μαλάκες.
Εγώ το πήρα με την μία. Γαμάω γενικά όμως, δεν είμαι και ο μέσος όρος δα.
εδωσα 100 ευρω και το πηρα
έδωσα 2 φορές και το πήρα.
δηλαδή έδωσα παραπάνω λεφτά από τον jack the ripper (τότε 10 υποχρεωτικά μαθήματα αν κοβόσουν, δεν ξερω τι ισχύει σήμερα). είναι να μην μουτζώνεις τον εαυτό σου;
edit: ούτως ή άλλως δεν έχει καμμία σχέση το τί έκανες στις εξετάσεις με το πως θα εξελιχθείς σαν οδηγός. Καμμία όμως! οπότε χίλιες φορές μαύρα στους καριόληδες παρά νόμιμα 10πλάσια
το πηρα με την 1η, αλλα δεν εχει σημασια, το μιτσμομπιλ οδηγαει μονο του ετσι κι αλλεως.
του δινω κουντος (!!) για την οδηγηση του το σαββατο βραδυ μετα το σπιτι ναθινμαν.
στα 3καλα είναι εύκολα τα πράγματα κ δε χρειάζεται να τα σκάσεις, οπότε με την πρώτη. our life rocks 8)
ναι γαμωτο..επαρχια ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα..ειχα σκεφτει να το δωσω χανια αλλα φοβηθηκα τους χανιωτες οδηγους(δεν παιζει να υπαρχουν χειροτεροι)
εδώ δεν έχει ούτε ανηφόρες για την αντίστοιχη εξέταση οπότε πηγαίναμε στους σιδηροδρομικούς κόμβους :P
εγώ 3 μαθήματα είχα κάνει, πήγα έδωσα και το πήρα. απλά πράγματα
Εμένα μου το έστειλαν σπίτι μαζί με μια επιταγή 100 000 μια επιστολή του υπουργείου μεταφορών που με ευχαριστούσε που θα κοσμώ τους ελληνικούς δρόμους όπως επίσης και δώρο μια Μ3. Φυσικά για μαθήματα ούτε λόγος.
Έχω δίπλωμα από το 2002, 8 χρόνια δεν έχω καταφέρει να πάρω αμάξι φμλ