Ας μπει και το τζιφακι να το χουμε προχειρο, ας βαλω και σποιλερ αν και θα προτιμουσα να μην
Spoiler
Printable View
Ας μπει και το τζιφακι να το χουμε προχειρο, ας βαλω και σποιλερ αν και θα προτιμουσα να μην
Spoiler
κι εγώ θα προτιμούσα να σου πω ποιος το έκανε και να σε δείξω με το δάχτυλο και να γελάσουμε όλοι μαζί σου που είσαι αφελής και δεν το κατάλαβες πιο γρήγορα αλλά δεν το κάνω επειδή κοινή λογική, don't be a dick about it. μια μέρα έχει περάσει ξερωγω, δεν έχουν όλοι ελεύθερο χρόνο όταν τον έχεις εσύ, ένα κουμπάκι πατάς και είμαστε όλοι χαρούμενοι και πολιτισμένοι και δεν ανταλλάσουμε χριστοπαναγίες. :)
e?
Spoiler
Surreal ^^
Τεστ παρατηρητικότητας
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Οτι σου ειπε ο Κασριθ για τη Σανσα :p
Ακομα δεν εχω καταλαβει το ραντ της φανισμεντ σε ποιον και γιατι.
Μεταξύ μας, δε θυμάμαι καν για ποια σκηνή μιλάτε, λολ. Ποτέ δεν προσέχω τι κάνει η Sansa, παντελώς αδιάφορη (και όταν το λέω εγώ αυτό για μια κοκκινομάλλα έχει όλη τη βαρύτητα του κόσμου).
Ούτε εγώ κατάλαβα. Εκεί αναφερόταν το "σουρεάλ".
Μμμ οκ cheers.
Στην οποία περίπτωση, όμως, θα έπεφτε μαζί του ή απλά θα έχανε το κεφάλι της αργότερα. Δεν είναι ακριβώς το cunning plan δολοφονίας του βασιλιά. Περισσότερο επιπολαιότητα, απερισκεψία, πάθος της στιγμής. Επιμένω στο ανίκανη για τέτοια πράγματα.