στην καλλονη 4 εξω μια μεσαQuote:
Originally Posted by freak brother
Printable View
στην καλλονη 4 εξω μια μεσαQuote:
Originally Posted by freak brother
dr. death τι ακριβώς δεν κατάλαβες απ'αυτό που έγραψα; Πες μου συγκεκριμένες λέξεις, να βοηθήσω αν μπορώ.
Xmmmm einai konta ena mhna twra.. Kai parepiptontws ton exoun steilei se ena fulakio mia bdoamdoula twra pou einai touuuuuuufa kai gamei..Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Kallonh 1 - 1 ton phgaine xontrika..
An xreiasteite info peite ..
ειμαι μυτιληνη ρε στο 98 αδτε με αποσπαση... ζω-α-ρα ελπιζω να την ανανεωσω και να μην ξαναγυρισω πισω στην μαυριλα .Quote:
Originally Posted by .
εχω φιλους στο μηχανικο στην καλλονη και περνανε μια χαρα.
παιδιά Λήμνο πεζικό είναι καλά?
γενικά από παραμεθώριο πού είναι καλά?
Quote:
Originally Posted by Scarbaf
αυτο δεν παει αναλογα με την περιοχη παει αναλογα με την μοναδα , στην λημνο εχω φιλο και ειναι ψιλοδυσκολη μοναδα.
Swstos freak...
P.X. sth seira mou (293) fugane DB gia lhmno kai goustarane giati htan p.x. aksuristoi gia kamia bdomada, psp, playstation klp klp oxi exodous vevaia alla ta palhkaria goustaran..Einai analogws th monada, analogws thn parea, analogws to dioikhth, analogws thn epoxh pou 8a pas klp klp
Mhxaniko pantws o bro sthn Kallonh leei einai gamw, apla makria apo kentro (pou exei bgei kamposes fores kai leei oti gamei kai dernei kai tou mouniou kai partouzes kai gamhsa polla.. :D :D )
ψέμμα, ψέμμα, ψέμμα!! :evil:Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Lol, re einai kala muthlinh mou eipe, genika polla mounakia kai wraia magaza, kuriws foithtrigies kai tourist bebaia alla goustare (mporei epeidh prwth bdomada ebgaine monaxa Kallonh na tou fanhke h Mythlhnh Ibiza meta den xerw) :disco:
302 λελε, αναβολή και άντε γεια, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Άντε που θα κάθομαι να ασχολούμαι με σακκουλοποιήσεις, γυάλισμα, ξύρισμα, προβλεπόμενα μπέργκεν, εξαρτήσεις, φοριαμούς, επιθεωρήσεις, πορείες, βολές, θαλασσίες, υπηρεσίες, τάκους, πειθαρχίες, καψόνια, σκατουλάκια, αρχιδάκια και ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
ωχωχ, τι έγινε ρε και τα πήρες έτσι?
Ρέηβεν λορντ είναι πάρα πολλά αυτά που με κάνανε να φτάσω στο αμήν και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά, πόσο μάλλον να τα ξαναφέρνω στη μνήμη μου. Άμα είναι να έρθεις κανα σαβ/κο προς αγιόκαμπο/βελίκα μεριά, ειδοποίησε να τα πιούμε κι από κοντά.
Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω: Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;
έτυχες και σε άσχημη περίπτωση. τεσπα, τι το ψάχνεις? μήπως μπορούμε να κάνουμε και τίποτα? το ρουσφέτι στο στρατό είναι το νο1 προϊόν που έχει να προσφέρει ένας βουλευτής στους ψηφοφόρους του. αυτοί είμαστε, εδώ φτάσαμε.
οφ τοπικ: ελπίζω να αρχίσουμε να κινούμαστε λίγο προς αγιόκαμπο - ρακοπόταμο τώρα που θα μπει ιούλιος, γιατί έχουμε σαπίσει εδώ στη μέση του κάμπου.
Πολλά θα μπορούσαμε να κάνουμε, από το να προσέχουμε τι ψηφίζουμε, μέχρι το να μαζευτούμε κάμποσες χιλιάδες στρατεύσιμοι, να αρπάξουμε από μια βρεγμένη σανίδα και να πάμε να στηθούμε έξω απ'το ΥΠΕΘΑ - και θα σού'λεγα εγώ μετά αν θα άλλαζαν ή όχι τα πράγματα. Αλλά βλέπεις, έχει φτάσει η αποχαύνωση σε τέτοιο βαθμό, που ο Μεϊμαράκης βρίσκει το θράσος να μιλάει δημόσια για υποχρεωτική στράτευση στα 18, χωρίς να φοβάται μην τον σαπίσουν στο ξύλο.Quote:
μήπως μπορούμε να κάνουμε και τίποτα?
δε φουλ ειδικοδυναμιτης?