Kwnstantinoupoli ta spaei.
Kai gamw.
Printable View
Kwnstantinoupoli ta spaei.
Kai gamw.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
gamaei,to xa postarei kai athletics http://forum.electricrequiem.com/viewto ... 541#541541 an kai to aposyrane apo auton ton server
Μόλις έκανα μπανάκι,έβαλα παγωτό,άνοιξα το air condition και είμαι έτοιμος για τις ιντερνετικές μου αναζητήσεις!
Πρέπει να βρω γκόμενα :(
Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
βάλε αγγελία
opote akouw aggelia gia gomenes mourxete sto myalo h 8eikh stylh sto palio hammer me tis fake(?) aggelies tou pousiou ktl
"tryferos metallas,pistos stis rizes tou heavy metal,anazhta kopela me skopo thn agnh metallikh filia" kai apo katw eixe sxolio syntakth : "metafrash:8elw na gamhsw TWRA!"
:lol:
Tίποτα δεν πιάνει όταν είσαι κάπως έτσι:Quote:
Originally Posted by cavity
http://www.duracel.de/stuff/art/paintings/orc-ear.jpg
:)
ενα κεφαλι γεματο χρυσαφι :wink:
POSO PIO PATOS H GOTHOU... :roll:Quote:
Originally Posted by carheart
Σήμερα μετά από πολλά χρόνια (6-7) έσπασε ένα σφράγισμα που είχα..άρχισαν να φεύγουν μικρά κομματάκια όσο έτρωγα και τώρα έχει μείνει λίγο..προτείνετε να κάνω κάτι ή να το αφήσω στην ησυχία του..? :roll:
Επίσης παρατήρησα ότι έχω λίγη τερηδόνα στα πίσω πίσω δόντια..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ??Αφού εδώ και χρόνια κάθε μέρα πλένω τουλάχιστον 2-3 φορές τα δόντια μου..και όποτε παίζει έξοδος με φίλους ή ραντεβού με την γυναίκα μπορεί να φτάσουν και τις 4-5 φορές ξέρω γω.. :|
Καλημέρες 8)
αν ήταν αμάλγαμα κάντο από συνθετική ρητίνη, γιατί το αμάλγαμα είναι πολύ τοξικό.Quote:
Originally Posted by DENIZ
Επιπλέον μην το αφήνεις χωρίς σφραγισα γιατί μαζεύει πολυ επικίνδυνα μικρόβια που χτυπάνε σε καρδιά, νεφρά, εγκέφαλο, κλπ (στρεπτόκκοκους, κλπ).
δοκιμασε ομοιοπαθητικη,βελονισμο,ριξε τα ταρω,συμβουλευσου τα αστρα και πιες ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ που θα εχεις αποβραδυς σε ενα μπουκαλι με κολλημενη ετικετα με το ονομα της μητερας τερεζας.Quote:
Originally Posted by DENIZ
Αν δε δεις καλο σε 3 μερες μπορεις να φτιαξεις ενα σφραγισμα απο πηλο που δεν ειναι τοξικος και ειναι οικολογικος και φιλικος προς το περιβαλλον χρησιμοποιωντας μπεταντιν αντι για νερο για απολυμανση.
Αυτα που ειπε ο οικοβιοτσοπανης phD:
μην τα ακους ...ειναι ιατρικη τρομοκρατεια για να σε αναγκασουν να πηγαινεις στους γιατρους χωρις λογο.Quote:
Επιπλέον μην το αφήνεις χωρίς σφραγισα γιατί μαζεύει πολυ επικίνδυνα μικρόβια που χτυπάνε σε καρδιά, νεφρά, εγκέφαλο, κλπ (στρεπτόκκοκους, κλπ).
Αλλωστε οπως μπορεις να πληροφορηθεις απο το συνταρακτικο θρεντ πλεομορφισμος vs μονομορφισμος τα συγκεκριμενα μικροβια που αναφερθηκαν και μπορουν κατα τους βιοτρομοκρατες να σου κανουν κακο ... προυπαρχουν ηδη στο σωμα μας με αλλη μορφη και καποια στιγμη σκανε μυτη και κανουν οτι κανουν.
Οποτε πιθανοτητες ειναι..τι να πληρωνεις οδοντιατρους τωρα για πιθανοτητες.
Επισης την τερηδονα αστηνα οπως ειναι ..μην κανεις καθαρισμο και σφραγισμα ...μπορει να πεταχτει κανα καινουριο ειδος απο κει λογω πλεομορφισμου και να συμβαλεις ουσιαστικα στην επιστημη ανακαλυπτοντας το.
Τελος μπορεις να κλεισεις ενα ραντεβου με τον οδοντιατρο σου να σου πει ως ειδικος τι πρεπει να κανεις υποκυπτωντας ετσι στο ιατρικο κατεστημενο.
σοβαρο PS: η τερηδονα που αναφερεις οτι ειδες αν εισαι καπνιστης κατα πασα πιθανοτητα ειναι χρωστικη λογω τσιγαρου (να βγαλω και την καθιερωμενη μου διαγνωση κατα την προσφιλη μου συνηθεια) αλλα αυτο θα στο πει ο οδοντιατρος σου που θα τον επισκεφτεις συντομα για να σου φιξαρει το σπασμενο σφραγισμα.
Χαχαχαχαχα
Ότι είπε ο αποπάνως.
Κατά τα άλλα γεια σου jimid.
:*
Σήμερα λείπει ο διευθυντής του γραφείου οπότε έχουμε surfάρισμα όλη
μέρα. :)