:moutza:Quote:
Originally Posted by Whitecross
Printable View
:moutza:Quote:
Originally Posted by Whitecross
Quote:
Originally Posted by Daffy
στα μούτρα σου.
Κλασσικά είχα παίξει όβερ και πήγα κουβά αφού έχετε εμπεδώσει φαίνεται το πρώην τσούκου τσούκου μπολ και νυν έξυπνο ποδόσφαιρο.Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Το kotoula που κολλάει, κρίνεις εξ ιδίων?
Quote:
Originally Posted by pitchfork
όχι χοντρέ νομίζω εσένα είπε κότα.Δεν έιπε και τίποτα περίεργο όλοι έτσι σας λένε.
εδω και καμποσες μερες δεν μπορω να μπω απο το σπιτι μου στο ER (δεν ξερω γιατι)
και τσεκαρω τωρα απο την δουλεια για να βρω θεμα με το επωνυμο μου!!!
καλως μας ξαναρθες τζοη)))
Quote:
Originally Posted by regularpaul
Γιατί λες τα πράγματα Παυλάρα όπως σε συμφέρουν?Ενταξει τότε έιχατε πολύ καλή ομάδα με Μπρούστερ Αντριόλι κτλ και αν ο άλλος δεν έκανε αυτές τις μαλακίες ο Ιωνικός θα ήταν πάντοτε στη Α Εθνική και θα έβγαινε και στο UEFA πάνω από 1 φορά που το κατάφερε.Τα επεισόδια τα προκάλεσε ο συγχωρεμένος τώρα το αν οι δικοί μας ψάχνονταν και αυτοί για ξύλο άλλο θέμα.
Σε ενα ματς που χάσατε δίκαια.
ρε μαλακες... δε γινεται να τον αφησετε μεχρι το 2008 να τον προλαβω στην αδεια των χριστουγεννων ?
δηλαδη 1 μερα γραφει ενεργα και εχω λιωσει ... μα την παναγια τετοιο γελιο ειχα να ριξω καιρο... πλιζ ..μην τον μπαναρετε.
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
εγώ ρίχνω γέλιο και όταν δεν ποστάρω ενεργά με βαζελάκια σαν εσένα..για εντός αγωνιστικών χώρων δεν σε συμφέρει φυσικά να μιλήσουμε...
Φιλάκια Πειραιώτικα πελάτη αιώνιε δεύτερε....αλήθεια δεν μας ενημέρωσε ο Abruzzi ο ΠΑΟ πε΄ρυσι στο πρωτάθλημα πυγμαχίας και στο σκάκι τι έκανε? :rofl:
Διάβασα τι έγραψες στο άλλο θέμα ρε, ό,τι και να μου πεις, δεν τα προκάλεσε ο σχωρεμένος τα επεισόδια. Δεν είχαμε κανέναν λόγο να κάνουμε επεισόδια και μόνο από την είσοδο των γαυρων προκλήθηκαν. Τώρα τα υπόλοιπα που πιστεύω τα εξήγησα στον Μιτς, δεν μπορώ να τα αποδείξω, απλά τα λέμε εδώ μέσα για να περνάει η ώρα.
Λέγε τα πιο ήρεμα αυτή τη φορά, για να παραμείνεις και να γελάμε όλοι μαζί, κι όχι όλοι μαζί σου :-o
Ακόμα ένα επικοινωνιακό πλήγμα φαίνεται ότι δέχθηκε η σχέση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι έπεσε από τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος αποκάλυψε σχέδιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει μόνος του στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, κάτι που είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα γεγονότα γύρω από το γήπεδο επισκίασαν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κοπεγχάγη. Οι πράσινοι ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Δανίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. "Έχουμε ποιότητα για το rotation", τόνισε ο Ζοσέ Πεσέιρο, ενώ ο Τάκης Φύσσας σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα".
«Η ΠΑΕ θα χτίσει το γήπεδο»
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Ο Νικήτας Κακαλμάνης προέβη στην δημοσιοποίηση επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία γίνεται πρόταση για κατασκευή γηπέδου με χρήματα της ίδιας της ΠΑΕ. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Ερασιτέχνη.
«Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα δημοσιοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και θα παρουσιαστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι καλή εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη συντόμευση του έργου», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.
na kanw mia erwthsh stous vazelous tou forum...
to olo skiniko htan oti dinei o erasitexnhs to ghpedo sto kratos kai pernei thn ektash sto votaniko?
Να απαντήσω εγώ αν και δεν είμαι βάζελος, σόρρυ, απλά επειδή κάτι ξέρω από το θέμα. Λοιπόν
Χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί οι συμβάσεις το σκηνικό είναι ότι θα δίναμε τα Ιερά Χώματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να γίνουν πάρκο ή κάτι τέτοιο, θα μας έχτιζαν το γήπεδο το οποίο θα τους ανήκε (στον Δήμο - φυσικά) και θα πληρώναμε ενοίκιο και ποσοστό επί των εισιτηρίων για να παίζουμε εκεί.
Τώρα που αλλάζει το σκηνικό, αφού θα πληρώσει η παε ΠΑΟ, ο Δήμος βάζει μόνο το οικόπεδο για το οποίο φαντάζομαι ότι μπορούν να κανονίσουν κάποιο ενοίκιο, πχ οι απατεώνες του λιμανιού δίνουν κάποιο ενοίκιο για το χώρο που τοποθέτησαν το λυώμενό τους. (Βέβαια έχουν συμφωνήσει να μην πληρώνουν ούτε ευρώ για τα πρώτα 15-20 χρόνια, κάτι τέτοιο, οπότε μετά μάλλον θα έχει ξεχαστεί το θέμα - λολ, αλλά πάντως έτσι είναι).
Στην περίπτωση αυτή δεν θα αναγκαστούμε να δώσουμε το σπίτι μας, θα παραμείνουμε στο Κέντρο της αγαπημένης μας Αθήνας. Το νέο γήπεδο θα ανήκει προφανώς στην οικογένεια, στ @@ μας, το ίδιο μας κάνει.
Να δούμε όμως, είναι πολλά τα λεφτά άρη....
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πιο μεγάλη χαρά για μένα από το να μείνει άθικτος ο Ιερός Ναός, μνημείο Περηφάνειας, Δόξας και Μεγαλείου. Μακάρι....
πολυ καλη φαση απο το http://sport24.gr/ videoδελτιο ειδησεων δεξια στην κεντρικη
poli goutsou o gkaletis sto diafimistiko tis net
μαχαιρώματα 3 σέρβων λέει στη συμπρωτεύουσα. :?
(http://www.sport24.gr/html/ent/889/ent.204889.asp)
λέτε να το΄καναν αριανά ή παόκια (λόγω της γνωστής μαλακοκόντρας) ?
καθυστεριμενοι το εκαναν - αυτο ειναι σιγουρο
ηρακλειδεις θα ηταν.
λοιπον οι σκωληκες ειχαν να βγουν Ευρωπη ποσα χρονια κ το γιορταζουν δεοντως
σηκωσαν τη γειτονια στο ποδι με τα βεγγαλικα λες κ ειναι πρωτοχρονια
veggalika kai ximika eksw apto gipedo.
den katalabainw ti provlima 8a xe opoiosdipote areianos me opoiondipote tou eri8rou astera, les kai erxetai proti fora omada gia europaiko agwna, kai toso poly kiolas wste na skasoun 8 me krani na kopanisoun 2 pou pinan kafe stin paralia. pio pithano na to kanan ta paokia.
simeiwteon, anevike poulman adelfopoihmenwn gaurwn (...) kai ginetai ntavantouri twra. :thumbsup:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πληροφορηθείσα το ραδιοφωνικό επικίνδυνο παραλήρημα προέδρου Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας με στόχο να εκθέσει το σύνολο της οικογένειας και της ιστορίας μας, τον καλεί άμεσα να ανακαλέσει τους φωτογραφικούς του υπαινιγμούς και να ζητήσει συγγνώμη, αποκαθιστώντας πρωτίστως τη δική του εικόνα απέναντι στην κοινή γνώμη, ως υπεύθυνος παράγων του σωματείου που εκπροσωπεί.
Δευτερευόντως, να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες του για το ατόπημά του, προκειμένου να αποφευχθούν διχαστικές εκτροπές, τις οποίες το σύνολο των φιλάθλων της πόλης δεν τις επιθυμεί και τις καταδικάζει.
edit:malaka panki esi tous efages?
οι μαχαιρωμενες σερβιδες τις τελευταιες 2 μερες ειναι συνολο 8.περα απο αυτους που μαζευαν σουτια.
στο μπιτ μπαζαρ καποιοι εκαναν την μαλακια να φωναξουν συνθηματα του ολιμπιλαγου.επεσε πουτσα και εστρωσαν.
ηρθαν να προκαλεσουν και να κανουν μαγκιτσες.ε τις κανουν τωρα εξω απο το γηπεδο του ρουλη σπαζοντας αυτοκινητα(χωρις επιβατες βεβαιως).
εγω δεν ημουν σε κανενα σκηνικο.ουτε καν ασχοληθηκα.
ε αφού προκάλεσαν, κρίμα που δεν τους σκοτώσατε.
οχι, σε καταλαβαίνω.
αλήθεια.
αφου ειναι φιλοι του ολυμπιακου ντε! ο πανκης δικαιολογει αυτη την κινηση. Φυσικα δεν ηταν σε κανενα σκηνικο παρων. Σιγα μην.
υ.γ. δε γαμιεστε με τα "σκηνικα" λεω γω. Ολοι.
ta Zwniana exoun mia apo tis kalyteres omades water polo.
paizoun oloi fountaristoi
:P :P :P
επισης ειναι πολυ καλοι στο Pro :P
Kai sto 8?
o candiru! :(
ειχε κολκα στην ετ3 να μιλαει για τον παοκ με υποκρουση φιαρ οφ δε νταρκκκκκ :P
Takis Fyssas re seis! Sto deltio eidhsewn tou Alpha twn parousiazan san paixth tou PAOK kai sto antistoixo tou Mega san paixth ths AEK! :lol:
polles omades malwnoun gia thn parth tou re
Είναι που ξέρει τρελή μπάλα (εφάμιλη του Ρομπέρτο Κάρλος) και όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν να αλωνίζει στην αριστερή πλευρά τους.........
2 η ωρα ο αιας,θα ερθει κανας μιτς;
θα γινει τελικα ρε? αφου απο χτες εχει γενικο απαγορευτικο παντου. θα ρθουν οι αιολαιοι ? (σικ)
χμ,θα προσπαθησω να μαθω
χτες παντως κανονιζαν για γηπεδο κανονικα εδω,με αεροπλανο ερχονται ρε συ λογικα οι αλλοι
ELA MWRH AIOLIKARAAAAAAAAAAAAAAAAA
poutsa :cry: :cry:
4-0 και λιγα ηταν
παιξαμε αψογα και ο αιολικος...λιγος
αντε για το διπλο στη πατρα τωρα και στο τελος θα παμε β εθνικη και δε θα το πιστεψουμε ουτε εμεις
βιντεο τη τριτη
αχαχαχαχαχα τεσσαρα.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕ??? ΠΟΙΟΣ???
υ.γ. πουστια που δεν εχω καταφερει να ρθω σε κανενα ματς. Στο επομενο. δεσμευομαι.
υ.γ. abruzzi αν κανονιστει εκδρομη για πατρα, μιλα.
θα γινει αλλα ειναι τεταρτη το ματς...
ωχ. ηττα.
Sto reportaz ths NET gia to derby fainetai o Panagiwths Kollhmenos (autos apo thn Pania) or8ios me mplouza tou PAO pisw apo ton pagko ths AEK! :lol: