-
και καπου εδω να πουμε οτι θα ειναι καλυτερο να μην ποσταρονται εδω τετοια σποιλερ ε.οκ αν θες απο μονος να ψαχτεις σε sites θα το κανεις και εσυ και εγω και ο αλλος και ο παραλλος,αλλα αν κρατιεσαι καλα(και ξεχνιεσαι)ειναι διαφορετικο το να το δεις εδω και να εισαι ενα κλικ απο το να το διαβασεις.το γραφω απο τωρα γιατι λογικα θα βγουν περισσοτερες λεπτομεριες και πιο χοντρες οσο περναει ο καιρος.αυτο δεν ηταν τπτ imo(παλι καλα δλδ).
-
Τα-νταν, έπεσα στην παγίδα να διαβάσω ένα σπόιλερ μετά τα 8 Ξακουστά. Πουστιά παίχτηκιε.
-
εγώ διάβασα τις πρώτες λέξεις του spoiler που λέει για 2-3 "κάτιπουδελεω" και μετά τις πρώτες λέξεις ενός άλλου spoiler που λέει ότι ΔΕΝ είναι 2-3 "κάτιπουδελεω" και αι σιχτηρ πα να φύγω από δω μέσα γιατί άντε! =P
-
τα ίδια διαβάσαμε. όποιου είναι αλήθχεια τονεγάμησα.
-
σε τρώει το γαμημένο το αριστερό δαχτυλάκι να το πατήσεις το κλικι να...έτσι...για λίγο...ένα τσακ και το κλείνω
και βλέπεις αυτό που δεν πρέπει να δεις και δεν το χεις δει και όλο και είναι ακόμα χειρότερα μετά κι εγώ εδω μέσα γιατί είμαι ακόμα αφού είπα φεύγω;;!!
-
οτι σε τρωει,σε τρωει.ειδικα αν εχεις εθιστει/συνδεθει/γουατερβερ με την σειρα ειναι δυσκολο.γιαυτο και ελεγα καλυτερα ας μην τα βαζουμε εδω.οχι οτι δεν το εχω κανει και γω παλιοτερα ε.
παντως ενα screenshot(με κειμενο) ειναι ,απο καποιο site (darkufo?) και το σχολιαζαμε.για ποια ενα και δυο μιλατε;
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
Ace
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Μη με κάνετε όπως πέρυσι να απέχω για βδομάδες από το thread...
-
ρε εγω ανοιξα το ποστ με τα πολλα σποιλερς και διαβασα μερικα (αρκετα) γιατι δεν αντεξα και εμαθα πραγματα που δεν ηθελα να μαθω μαλλον. νιωθω πολυ ασχημα γι αυτο =(
αλλα δεν αντεχα να το χω εκει και να μην το ανοιγω, γι' αυτο ρε παιδια μην το ξανακανετε, δε μπορω να μου επιβληθω να μην τα διαβαζω. Και μετα, ενω ηδη ενιωθα ασχημα, διαβασα και ολα τα σποιλερς που γραψατε και οι αλλοι, που σχολιαζατε το "ΜΗΝ-ΤΟ-ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΣΤ" γιατι συνεχιζε να με τρωει η αγωνια. και νιωθω πολυ πολυ ασχημα τωρα. =(
-
μόλις δω αυριο το επεισόδιο, ανοίγω σποιλερ να δω τι γραψατε. θα πάρει ο διάολος κόσμο αν τα σποιλερ δεν αφορουν το αυριανό επεισόδιο, αλλά τα επόμενα. ή βάζετε διπλό σποιλερ και λέτε ότι είναι για τα επεισόδια μέχρι το 10 ξερωγω
-
σου λεω με σιγουρια οτι τα σποιλερς δεν αφορουν μονο το αυριανο. =/ Δεν το ξανανοιγω μηπως το ξεχασω πιο ευκολα, αλλα η πρωτη ερωτηση λεει ποιες ειναι οι καλυτερες σκηνες που θα δουμε στα επεισοδια 10 ως 16 της 6ης. =/
-
ενι ειπαμε οτι σχολιαζουμε τα του λοκαστ(10-16) τοσα ποστ.
-
δε θα ανοιξω αυτα τα σποιλερ λοιπον
αλλα οποιος αυριο ποσταρει κατι σε σποιλερ ταγκ, να λεει πριν πιο επεισοδιο αφορα
-