έπρεπε να το αφήσεις ως έχει για να μην τολμήσει να ξαναμπεί άνθρωπος στο τόπικ.
Έχω και ακόμα καλύτερη πρόταση: κλείδωσέ το.
:)
Printable View
έπρεπε να το αφήσεις ως έχει για να μην τολμήσει να ξαναμπεί άνθρωπος στο τόπικ.
Έχω και ακόμα καλύτερη πρόταση: κλείδωσέ το.
:)
ur πολύ έξυπνο αλλά άλλο ένα τέτοιο κι έχεις φύγει.
Κατα προτιμηση απο τις σκαλες διπλα στις κυλιομενες, ωστε να μεινουμε ακινητοι με την ησυχια μας.
ΑΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΧΧΧΑΧΑχαχ.
Το βρώμικο παρελθόν του κάρχαρτ.
Μην είσαι και τόσο βέβαιος πάντως ότι ακόμη και από κει θα φύγεις εύκολα.Quote:
Originally Posted by Darkling
Όλο και κάποιος καθυστερημένος θα έχει κάτσει και εκεί, περιμένοντας μεσ' τη μέση νομίζοντας ότι βρίσκεται στις κυλιόμενες...
Loipon mounares. Irthe i ora na mathete pos na xrisimopoihte tis kyliomenes skales!!
IDOU:
http://i62.photobucket.com/albums/h9.../Picture43.jpg
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
πείτε κάποιος τι έγινε :|
ti psaxneis kai sy prin ena xrono :P
έφυγε.Quote:
Originally Posted by cavity
όχι, εννοούσα τι έκανε.
και δεν ήξερα ότι ήταν παλιό, ποτέ δε κοιτάω ημερομηνιες στα ποστς :P
Και όπου να 'ναι θα σκάσω και το πετίσιον επιστροφής, δεν γίνεται να μένουμε με τα ζώα. Μόνο.
ενα, τέτοιο.Quote:
hint: δες την προηγούμενη σελίδα καλά καλά.
Veinsaw, το έπιασα το υπονοούμενο. σκέφτομαι κάτι έξυπνο να σου απαντήσω και επανέρχομαι.
Δε λέω για σένα ρε. Εκτός αν δεν είσαι το γκουλίνι, οπότε άντε κ γαμήσου που θα απολογηθώ κ όλας.
Ε βασικά για σένα όλα παλιά είναι.Quote:
:P
Μαθατε να χρησιμοποιειτε ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ Η ΑΚΟΜΑ????
Καθυστερες.
Μπαμπ, γιατι ετσι μας αρεσει!!!!!!!
:rofl:
Oute gw. Otan varaw mpiela me periergous viastikous, fouskwnw san to DeMaio opote Upomoni kai Anaisthhsia.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Einai to idio ekneuristiko me to thema twn thesewn sta lewforeia (kserw,off-topic alla me ekneurizei to idio k me kanei na upotropiazw kai na paraferomai enw genikotera eimai kalo k hsuxo paidi :twisted: )
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το θρέντ. Ειλικρινά. Άλλοι βιάζοντε, άλλοι βαριούντε. Πάντα έτσι είναι. Εδώ μερικοί κάθοντε και χρονομετρούν πόσα δευτερόλεπτα κερδίζουν κάποιοι με το να ανεβαίνουν στις κυλιόμενες σκάλες. Να μου πείς, "εδώ άλλοι κάθοντε και παρακολουθούν ποδόσφαιρο". Περι ορέξεως... κολοκυθόπιττα.
Εγω καταλαβαινω πολυ καλα αυτο το θρεντ, ιδιως οταν με σκουντανε στις κυλιομενες για να περασουν.
εγώ τον Μάη που κατπέβηκα αθήνα έκανα αγώνες με το γιο μου ποιος θα ανέβει πρώτος, εγώ τρέχοντας από τις στατικές και αυτός τρέχοντας από τις κυλιόμενες. Πάντα τον νικούσα.
Αν ηξερα οτι θα ποσταρεις τετοιο ποστ, θα το κανα μπαμπ μηνες νωριτερα.
Ωραία απάντηση. Μου θέλετε και φλέιμ.Quote:
εγώ το φαντάζομαι και με μουσική Rocky, και με άλλα παιδάκια στις κυλιόμενες!Quote:
Originally Posted by Candiru
Να πώς χαλάει ένα avatar.
οι Anal Cunt θα το φαντάζονταν περίπου έτσι:Quote:
Originally Posted by carheart
http://img.photobucket.com/albums/v6...diruandson.gif
:rofl: :rofl: :rofl:
Egw pantws spazomai APISTEYTA otan kapoios malakas kathetai akinhtos sthn aristerh plevra ths gamwkuliomenhs.. Ok.. den viazesai.. sevasto.. Egw omws viazomai,giauto KATSE STH GAMHMENH DEKSIA GAMWPLEYRA!!!!!! Miso gamhmeno vhma sou,arkei gia na eimaste oloi xaroumenoi.. gamw..
και ξαναπαμε απο την αρχη! (για να χαιρονται και οι νεοι)
σορρυ φελαζ, αλλα αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι το πραγματικο προβλημα στο μετρο της Αθηνας ειναι οτι οταν ανοιγουν οι πορτες, οι ανθρωποι προσπαθουν να μπουν και να βγουν ταυτοχρονα.
καποιος πρεπει να τους ενημερωσει οτι αυτο εκτος απο πολυ εκνευριστικο, ειναι:
α) χασιμο χρονου
β) ηλιθιοτητα
γ)ηλιθιοτητα
δ)ηλιθιοτητα
μια φορα ειχα πλακωθει στις χριστοπαναγιες με εναν στο μετρο γι'αυτο το λογο.
Ε ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.
Λοιπόν, ακούστε ποιά είναι η σωστή γραμμή, να τελειώνει αυτό το θρεντ, γιατί για άλλο λόγο έγινε μπαμπ, και αλλού θα καταλήξουμε. Η αλήθεια ειναι πως υπάρχουν περιπτώσεις που επικρατεί συνωστισμός στην δεξιά πλευρά, με αναλογία 9:1, με 9 ακίνητους και έναν βιαστικό περπατητή. Αυτό είναι λάθος, διότι για να βιαστεί ο ένας, καθυστερούν οι εννιά.
Οπότε η γραμμή είναι η ακόλουθη. Αν θέλω να μείνω ακίνητος στις κυλιόμενες σκάλες, πάω από δεξιά, αν και μόνο αν είναι άμεσα προσβάσιμο. Δεν θα καθυστερήσω (aka δεν θα χαλάσω τον ρυθμό μου, όποιος και αν είναι αυτός) ούτε για ένα δευτερόλεπτο, προς χάρις της ενός δευτερολέπτου βιασύνης. Δεν είμαι μαλάκας να μπαστακωθώ αριστερά από άποψη, ούτε δεξιά από άποψη. Μπαστακώνομαι δεξιά αν δεν χάσω την παραμικρή ώρα, αν όμως είναι να καθυστερήσω, μπαστακώνομαι αριστερά. Κανείς δεν θα με αναγκάσει δηλαδή να περιμένω ή να περπατήσω. Διότι αν η δεξιά ειναι γεμάτη και ακίνητη, και εγώ μπω στην αριστερή, "πρέπει" αναγκαστικά να περπατήσω μέχρι να βρω κενό στην δεξιά, αν έχει όχλο πίσω! Πράγμα που φυσικά δεν θα συμβεί.
Επίσης, επειδή όλοι έχουμε βρεθεί σε περίοδο βιασύνης, η οποία είναι και πρέπει να είναι εξαίρεση, τότε τρέχουμε στην αριστερή, σπρώχνουμε, τσαλαπατάμε, φτάνουμε, διότι αν βιαζόμαστε στα αλήθεια δεν μας νοιάζει τίποτα, και καλά κάνουμε.
εντιτ, όταν έχω θελήσει να περπατήσω, εκνευρίζομαι μονάχα με όσους κάθονται αριστερά, αν και μόνο αν υπάρχει άπλετος χώρος δεξιά.
Κατά τα άλλα είναι ηλίθιο θέμα, και για αυτό έγινε τόπικ μεγάλο.
ναιαιαιαιQuote:
Originally Posted by Milton
α) θες να βγεις από το μετρό, και κανουν ντου μεσα
β) περιμένεις δίπλα στο άνοιγμα να βγουν όλοι πρώτα και να μπεις, και οι διπλανοί σου που θέλουν να μπουν χωρίς να νοιάζονται για τον συνωστισμό, έρχονται και μπαστακώνονται μπροστά στην ανοιχτή πόρτα.
Ε για τέτοια ζωώδη φάση, δεν κάνω και στην άκρη να περπατήσουν, τι να κάνουμε τώρα.
καλά, όλοι βαριέστε να περπατήσετε στην άπλα των στατικών σκαλών; κάνετε ρε και λίγο εξάσκηση
Καλά να πάθετε αφού χρησιμοποιείτε ακόμη σίβιλ τράνσπορτς. Μηχανή φορέβα.
Nai.. epilogh mas einai.. Oxi pws den exoume kala kala fraga gia ta eishthria.................................. :roll:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Quote:
Originally Posted by X
Οχι. Αν βιαζεσαι υπαρχουν σκαλες διπλα. Κι αν πας να με περασεις στο κατεβασμα της σκαλας και να με σκουντηξεις, σου υποσχομαι να σου βαλω τρικλοποδια.
Καθυστερες.
ke tora pou 8a ginei ke to kenourio sistima me tis kartes ke tis staseis...
Kathusteras eisai kai fainesai re apolitisto zwo. Ama se petuxw pote stis kuliomenes,th gamhses.Quote: