ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ
ε μα.
Printable View
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ
ε μα.
Ψήφισα "αποχή" εδώ, αλλά πάω να ψηφίσω. Η Α' Πειραιά θα με ευγνωμονεί. Καλή μας επιτυχία.
ΟΧΙ! ΜΗΝ ΠΑΣ!
αρχιστε τα πονταρισματα, εγω λεω οτι παει να το ριξει καμμενο
Ε, τι σε μέλλει εσένα, θα συνεργαστεί με την κομματάρα σου.
Οντόπικ: Ο,τιδήποτε πλην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα υπόλοιπα πολιτικά σαμιαμίδια που λένε ΝΑΙ σε κολονοσκοπήσεις, είναι *καλύτερο* από αυτό που έχουμε τώρα. Εντάξει, καλό θα ήταν να μην το ρίχνουμε σε μαχαιροβγάλτες ρατσιστές αλλά εδώ μέσα δεν κυκλοφορούν και πολλοί.
Προσωπικά δεν κριτικάρω κανέναν για οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Άλλωστε τρέμω στην ιδέα που σε 2 χρόνια θα κοιτάω την τηλεόραση και θα σκέφτομαι "δες ρε μαλάκα τι ψήφισα", που νομίζω δεν θα το αποφύγω με καμία επιλογή οπότε ας επικεντρωθούμε στο σημαντικότερο έργο. Τα Σαμιαμίδια σπίτι τους.
Έφτασα κεγώ μια ανάσα να πάω να το ρίξω σύριζα αλλά τελικά ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.
Όχι τίποτα άλλο ,αλλά θα ντρεπόμουν να κατέβω το βράδυ.
Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς απ' το να μην ψηφίσει καθόλου κάποιος ή να ψηφίσει κάτι δεξιότερο του ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να φηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έχει πλάκα που όταν οι αναρχοαυτόνομοι αποφασίζουν ότι πρέπει να αγνοήσουν την γραμμή της αποχής στις εκάστοτε εκλογές το ρίχνουν πάντα ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τσίπρας πρόσφατα βγήκε και είπε ότι δεν θα απορρίψει πιθανή ψήφο στήριξης του Καμμένου, σε αυτό αναφέρεται ο Ford Prefect.
Εχετε καμια ιδεα για το πως παει γενικα το πραμα; ανησυχω μηπως τελικα τα προβατα μπηκαν στο μαντρι ομαλα.
Υπηρξαν δυο μπλογκς που δημοσιευσαν εξιτ πολλς, λεει.
αλλα επεσε εισαγγελολ και -φανταζομαι- (δε ξερω ποια ειναι) θα τα κατεβασαν.
αν τα προλαβε και τα ειδε κανεις ας πει.
Πραγματικά πόσο πιο δημοκρατικές μπορούν να γίνουν οι φετινές εκλογές;
21%-23% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
14%-16% ΠΑΣΟΚ
12%-15% ΣΥΡΙΖΑ
9-11% ΚΚΕ
8%-10% ΑΝΕΞAΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
4%-5% ΔΗΜΑΡ
5%-7% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
2,5%-3,5% ΛΑΟΣ
μπορεί να είναι και μούφες.
Ναι, βρηκα μετα οτι υπαρχει λεει σ αυτο το εξιτ πολλ και ενα ποσοστο 25% που δεν απαντησε λεει.
καλα κρασια.
εγώ βρήκα αυτό: http://www.fimes.gr/2012/05/vouleuti...ata-exit-poll/
για το έξιτ πολλ που και καλά διέρρευσε...
Γίνεται της πουτάνας με φήμες για 2ο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ οριακά λέει.
ελα μωρη ανταρσυα μπεσ και συ γαμω την πουτανα την δεξια!
τι φίλτρο έχουν βάλει στην κάμερα της Χούκλη και έχει αυτή την υγιή λάμψη του φρεσκοαναστημένου Χριστούλη
EΛΑ ΜΩΡΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ
πεθαινω.
το star βγαζει ΣΥΡΙΖΑ 2ο κομμα.
απ'οτι φαίνεται πασοκ-νδ δεν βγάζουν αυτοδυναμία
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ
Συγκινουμαι.....ολοι λενε τον συριζα 2η δυναμη......απο την συγκινηση ουτε καν προσεχω οτι η χ.α μπαινει βουλη
μαύρισε η ψυχή μου με τους νεοναζί
γιατι νδ πρωτη γαμω το φελεκι γαμω
γιατι
τοσο καιρο τιποτα δεν μαθανε τα ζωα?
πραγματικα αναπαντεχο ρε αλειστερ.
έβαλα λίγο μέγκα πριν.
http://4.bp.blogspot.com/-OYEjgH-WgR...0/s320/29a.jpg
KLAPSE
Ψόφησε ο Μαρίκα και θέλησε να πάρει κι άλλους μαζί της.
...όλους, σε φάση.
:(
http://www.eviaportal.gr/images/uplo...924_b_n_nd.jpg
Μολις ειδα τον πρώτο λόγο του φασιστολιάκου μετά τις εκλογές. Ανατριχιαστικό συναίσθημα γαμώ το κερατό μου... Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω οτι τα χρυσά αυγά θα είναι μέσα στη βουλή.
Σε άλλα νέα, περίμενα δυνατότερη την ανταρσυα...
πουτσα και δυναμιτης
Spoiler
επειδη δεν εχω προσβαση σε τηλεοραση, βλεπω ζουγκλα τβ μεσω νετ και δεν εχω ακουσει τις δηλωσεις του μιχαλολιακου. να υποθεσω ηταν καποιο αλαζωνικο θριαμβευτικο μηνυμα;
ΧΑ στη βουλή ρε μαλάκες;
που είναι οι τρομοκράτες όταν τους χρειάζεσαι;
Μα γιατί κάνετε έτσι για την χ.α. δεν το καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που εκφράζουν μια μερίδα του πληθυσμού της χώρας (περί το 6-8%) το φυσικό είναι να έχει θέση στην αυριανή βουλή.
Spoiler
Τρελή αγωνία με τα οριακά κόμματα.
κυριως αν μπει η ντορα..
Στην κατανομή των εδρών αναφέρομαι.
Έσκασε κι βενιζέλος να γλείψει σύριζα. Δεν υπάρχουν οι εκλογές ρε.