Αυτό το γκολ έχει ποσταριστεί;
Printable View
Αυτό το γκολ έχει ποσταριστεί;
ρε καννιβλακα σχολιαζομε τα μικροβακτηριδια που καναν μαλακιες...τι με ποσταρεις το γκολ στην Τουμπα
αυτο παει και στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μουτζωσαν το αποπανω ποστ μου
Σε έθιξα, Μικέ; Σου ζητώ συγγνώμη...
ΌΧΙ!!!
ΑΕΚΑΡΑ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΠΑ ΞΑΝΑ!
ayto einai to kypello mas ayto einai to prwtathlima mas kai ayti tis giortes kseroume na kanoume.
kai apo olo to mpourdelo o malakas o reject briskei kseftyla poios baraei poion......
σκερκροου δεν το παω εκει ρε...καταλαβε μερικα πραματα
εδω εχει να κανει με πολιτικη...γινετε αυτο που γινετε με την παραμονη,εχεις την μιση ελλαδα να γελαει μαζι σου και τους μισους αεξ να βλαστημαν την ωρα που εγινε η ενστασις και μετα πας και κανεις τα χαιβανιλικια στον τελικο με...τον ατρομητο
ε ενταξει ρε φιλε...σορρυ κιολας αλλα....
Επικές στιγμές ΝΕΤ με τα πλάνα που 'χάναν το τζέρτζελο παικτών Ατρομήτου - οπαδών ΑΕΚ. Να φανταστώ πως (ΑΝ !!!!) τεθεί θέμα τιμωρίας, θα επικαλεσθεί την δεδικασμένη απόφαση του ολυμπιακού.
επικα ηλίθιοι στη νετ .
πριν γινει το ντου λεγαν πως "εχει μπει κοσμος στο ταρταν , χαχαχα, γίνετε χαμος εδω , γιορτη " και τετοιες πιπες και οταν μπήκαν μεσα ελεγαν " ε δεν γίνετε να αφήνουν τοσο κόσμο να μπαίνει γύρω γύρω απο το γήπεδο, απαράδεχτο" .
εμένα μου χάλασε η όρεξη. δε γίνεται να μη βρίσκεις εσύ εισιτήριο για να μπαίνουν αυτοί οι τσογλαναράδες να κάνουν ό,τι κάνουν. και να χεις και τους rejects να λένε και το μακρύ και το κοντό τους μετά τα ρεζιλίκια τα δικά τους.
φωτιά και τσεκούρι στους κανίβαλους.
καλα που εγιναν οι καφριλες γιατι το ματσακι ηταν σουπα
πηγε να με παρει ο υπνος στη πολυθρονα
ελπιζω ο μπιτσαξης να το ειδε το ματσακι ωστε του χρονου να αναλαβει ο πιλαβιος και η επο τη διοργανωση του πρωταθληματος:nj:
tromazw sthn idea tou ti 8a ginotan an den pairname to kupello. Zwa gamw to spiti tous
Ektos scocco pantws, den uparxei paixths sto kentro na dwsei swsth pasa. An kai toso mpinelikia pou akouse o lagos, ta e3argurwse me thn monadikh swsth sentra tou agwna kai thn pasa ston kafe.
xoxoxoxo mas lene guftous opadoi ZMPAOUGK. Wraia pragmata!
http://static01.aek365.gr/cache/imag...495bdbcfe3.jpg
μαθηματα προοπτικης!!
:touched: ναι θα το έβαζα και εγώ
και κάτι που ξεχάσαμε
Spoiler
εδω πηρε τιτλο ο λυμπεροπουλας
αυτο σου εκανε εντυπωση?
Ε εντάξει δεν είναι και της κλάσης του Πάντου να σαρώνει τους τίτλους....
τωρα που το λεςσαν να εχεισ δικιο, ο παντος δεν εκανε διαφημιση λουξ
Καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια.
με τετοια συγκρινεις εναν επιθετικο με τον παντο αλλωστε και οχι π.χ. με τον γεωργεα...
Προφανώς κάνεις πως δεν με καταλαβαίνεις.
Τον Πάντο τον ανέφερα σαν παράδειγμα μικρής ποδοσφαιρικής κλάσης ως προς τους τίτλους που έχει πάρει σε αντίθεση με τον Λύμπε,δεν τους συνέκρινα ποδοσφαιρικά.
επισης να πουμε οτι Η ΑΕΚ δέχεται επιθέσεις από παντού και ο πόλεμος εναντίον της θα ενταθεί πριν και κατά τη διάρκεια των play off και όχι μόνο.
spoiler και μαλακιες...
http://www.youtube.com/watch?v=DF-R9CB6pDY
ε οχι και μικρη ποδοσφαιρική κλάση ο ρι-παντος :pink:
http://www.youtube.com/watch?v=vlRDzt25l8Y
Μα πού είναι οι θεσμοί, ο Πιλάβιος, κάποιος;
Spoiler
Μπράβο στην άεκ για το κύπελλο, το άξιζε και χάρηκα που το πήρε.
Για τα επεισόδια μην απορείτε, έτσι που κατήντησε ο καρκινοσφπ αυτόν τον άμοιρο ελληνικό αθλητισμό και πάλι καλά να λέμε.
Λοιπόν σήμερα έμαθα ότι οι ΑΕΚτζήδες έδειραν 2 μαθητές μου (ένα αγόρι και ένα κορίτσι), 16 ετών, που έπιναν καφέ στα σταρμπακς κοντά στο σύνδεσμο Ζωγράφου, όταν πέρασαν από κει πριν πάνε στον αγώνα. Προφανώς καμιά σχέση τα παιδιά, δεν ξέρανε καν ότι είχε ματς εκείνη τη μέρα, η κοπέλα δε, διάβαζε εκείνη την ώρα, έβαλε το βιβλίο στο κεφάλι της για να καλυφθεί και όταν σηκώθηκε από το πάτωμα μετά τις κλωτσιές, ήταν όλο χαρακιές και τζάμια. Οι τύποι έδειραν όποιον πέτυχαν μπροστά τους.
Το μουνί που τους πέταγε.
θλιβεροί
http://www.soccerplus.gr/article/ta-...ratos-original
Τι λες ρε παιδί μου.
εγω βουρκωσα λιγο
έπρεπε να γράψουν για «100 πιτσιρίκια που μπήκαν να πάρουν φανέλες από τα ινδάλματά τους» ή για «μικροεπεισόδια που κράτησαν 20 δευτερόλεπτα», έτσι για το χαβαλέ.
Update μαθητών:
Πέρα από το ξύλο στους ιδίους, είδαν και τα εξής. Ένας ασιάτης τουρίστας που ήταν στα σταρμπακς με το λαπτοπ του και το αη φοουν του, έφαγε πολύ ξύλο (αίματα κλπ) και του τα κλέψανε όλα (όπως και το κινητό του μαθητή μου). Μια από τις μολότοφ που έφυγαν προς μπαλκόνι έβαλε φωτιά στις κουρτίνες και μόλις η γυναίκα που ήταν εκεί την έσβησε κατέβηκε και παρακαλούσε να σταματήσουν γιατί έχει παιδιά πάνω κλπ και τη δείρανε. Τύπος που του έκαιγαν το αμάξι φώναζε στο κινητό στην αστυνομία ότι αν δεν έρθουν να τους πιάσουν θα ανέβει στο διαμέρισμα και θα βγάλει την καραμπίνα (λολ; ). Είδα με τα μάτια μου το βιβλίο (Χημείας!) που η μαθήτρια χρησιμοποίησε για να προστατεύσει το κεφάλι και στο λαιμό της, ήταν γεμάτο χαρακιές και τρύπες από τζάμια.
Ε ορίτζιναλς: Δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ; Μαζί σας όλοι όσοι όταν οι κάφροι δέρνουν κόσμο στην Αθήνα (δεν είναι η πρώτη φορά ε), μιλάτε για θέματα "αγωνιστικά". Πόσο εκτός θέματος μπορεί να είναι κάποιος δηλαδή.
Έγραψε ένα ωραίο αρθράκι στη Sportday o χελάκης και το πέτυχα κι εγώ. Πάει να εξηγήσει κάποια πράγματα με καλούλη τρόπο. Δεν είναι οι «οριτζιναλς» το θέμα φυσικά.
http://www.iskra.gr/index.php?option...sis&Itemid=278
1. Αυτά που λέει τα έχουμε πει κάποιοι στο αθλέτιξ εδώ και καιρό
2. Ο χελάκης έχει χάσει εδώ και πολλά χρόνια κάθε δικαίωμα για τέτοια κριτική
Επίσης: Παράλληλα με την "συστημική" ανάλυση και τα ρέστα, το πρόβλημα είναι ΚΑΙ οι "οριτζιναλς" όταν βγαίνουν και κάνουν (λένε) τέτοια πράγματα, ή μάλλον το πρόβλημα είναι τι (δεν) κάνουμε εμείς όταν τα κάνουν.
Με το "ορίτζιναλς" δεν στοχοποιώ μόνο τους κυρίους της ΑΕΚ και το "εμείς" δεν αναφέρεται στο ελέκτρικ ρέκβιεμ. Έτσι για να μην έχουμε κουραστικά ποστς.
Σοζ, δεν διαβάζω αθλετιξ. Γιατί το έχει χάσει αυτό ο Χελάκης; Νομίζω ότι αυτή η «συστημική κριτική» είναι πιο χρειαζούμενη από ποτέ. Όχι γιατί όλα είναι μπουρδέλο πλέον αλλά γιατί η μπάλα από ότι φαίνεται στον «έξω κόσμο» -όπως εγώ- έχει αντικειμενικά ξεφύγει από κάθε όριο σαπίλας και σκατίλας. Και δεν εννοώ μόνο το πως πήρε το κύπελλο η αεκ ή πως τι έκανε στο ντερμπυ ο γαύρος κι ο μαρινάκης ή γιατί εγκαλείται ο Δώνης που λέει το προφανές, εννοώ τα ντου τύπου γαύροι σε θέατρα και περιστατικά όπως αυτό με τους μαθητές του οντονιαν που πληθαίνουν όσο πάει.
Δε διαφωνεί κανείς ρε ικονοκλατς με αυτά που λες. το πρόβλημα είναι όταν παραγινόμαστε συστημικοί και μιλάμε (όπως ο Χελάκης εδώ) μόνο για κοινωνικό πρόβλημα. Τι λέει λοιπόν ο κύριος:
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με κάτι τόσο γενικό;Quote:
Ξέρω πολύ καλά πως πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει το παραμύθι για τη δήθεν «μικρή μειοψηφία ανεγκέφαλων που δημιουργεί έκτροπα». Πρόκειται για πολλούς που γίνονται ακόμα περισσότεροι γιατί εκτονώνουν με αυτό τον τρόπο την οργή τους για όσα αδιέξοδα βιώνουν στις μέρες μας.
κλπQuote:
Χωρίς εμφανή λόγο και αιτία, πλακώθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επιχείρησαν να κάψουν γραφεία συνδέσμων και μετά μπούκαραν στο γήπεδο, ξέροντας ότι έτσι οδηγούν την ΑΕΚ σε βέβαιη βαριά τιμωρία ενόψει των πλέι-οφ. Δεν τους ενδιέφερε. Η ΑΕΚ είναι μια αφορμή. Αιτία πρέπει να αναζητηθεί έξω από το ποδόσφαιρο.
Ωραία όλα αυτά και σωστά. Άρα τι κάνουμε λοιπόν; Αναγάγουμε την οποιαδήποτε βελτίωση του ποδοσφαίρου στην κατάκτηση της ιδανικής κοινωνίας που κανείς δε θα δέρνεται γιατί όλα θα είναι όμορφα;
Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από μια αφετηρία η οποία δεν είναι καθόλου προφανής. Ο,τι θέλουμε να σώσουμε το ποδόσφαιρο και τον επαγγελματικό αθλητισμό εν γένει. Ιδεολογικά δεν το στηρίζω αυτό, αλλά αυτή είναι κουβέντα για άλλη μέρα.
Η βία υπάρχει και εντείνεται στην εποχή μας για τους λόγους που αναφέρει ο Χελάκης και για άλλους. Γιατί καταλήγει στο ποδόσφαιρο; Υπάρχουν λόγοι που χαρακτηρίζουν το σπορ (ανταγωνισμός, ιστορία αντιπαλότητας κλπ) που δεν είναι δυνατό να τους αγγίξουμε. Αλλά υπάρχουν και λόγοι που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες δομές και δράσεις των ατόμων και ομάδων που περιστρέφονται γύρω από το ποδόσφαιρο, υπάρχουν θεσμικά, πολιτικα και δομικά ζητήματα που μπορούν να λυθούν.
Προφανώς δεν λέει κανείς ότι αν αύριο κάποιος λύσει όλα τα προβλήματα της μπαλίτσας η βία θα εξαφανιστεί, αλλά αν το κάνει αυτό ο κύριος Κάποιος, τότε ακριβώς θα μπορούμε να μιλάμε για ένα "συστημικό" πρόβλημα και για την άτιμη κενωνία. Μέχρι τότε όμως ο Χελάκης θα είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης, αφού στο ρόλο του ως δημοσιογράφος (ΑΡΔ για το αθλέτικς) δεν έχει κάνει τίποτα για να βελτιώσει τον χώρο του ποδοσφαίρου, μάλλον το αντίθετο. Και το ότι το πρόβλημα είναι "κοινωνικό" (που ΕΙΝΑΙ) είναι ένα όμορφο άλλοθι.
Α, όχι. Εγώ δε διαφωνώ σε αυτή τη βάση. Καταρχάς, το θέμα είναι πολύ πολύπλοκο, αφενός γιατί το ποδόσφαιρο έχει πολλές ιδιαιτερότητες όπως είπε ο Οντόνιαν, αφετέρου γιατί όντως αποτελεί μια επέκταση της γενικότερης κοινωνικής σαπίλας.
Όμως το γεγονός ότι όλα αυτά ήταν πάντα παρόντα (τα πεσίματα, τα ντου κλπ), δείχνει πως το ποδόσφαιρο (και γενικότερα ο "αθλητισμός") αποτελούσε πάντα το καταφύγιο για τέτοιες συμπεριφορές και τίποτα δεν μπορεί να με πείσει ότι η κατάσταση αυτή δεν ήταν και λίγο επιθυμητή από το κράτος.
Νιώθω λίγο γραφικός που το λέω για πολλοστή φορά αλλά για μένα η βία στα γήπεδα είναι η βαλβίδα της χύτρας. Σε μια κοινωνία που βράζει, είναι λογικό η βαλβίδα να λειτουργεί όλο και πιο συχνά.
Η καταπολέμηση της βίας λοιπόν κατά τη γνώμη μου όχι απλά δεν είναι προτεραιότητα για το κράτος, αλλά δεν είναι και επιθυμητή γιατί κρύβει κινδύνους. Έχω ακούσει βουλευτή του πασόκ να το λέει σαφέστατα.
Η καλύτερη λύση για αυτούς θα ήταν να κουκουλωθεί η φάση όπως γίνεται σε Ευρωπαϊκές χώρες. Δηλαδή ξύλο έξω από το γήπεδο, ενδεχομένως σε "έρημες" περιοχές. Έχουμε και από αυτά στο μενού αλλά θα περνούσαν απαρατήρητα αν τα καραγκιοζιλίκια παραγόντων και οπαδών δε τους εξέθεταν στην κοινή γνώμη.
Σχετικά με Χελάκη: ο τύπος έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στη διαμόρφωση συνειδήσεων μέσω του σταθμού του. Επί μια δεκαετία το δόγμα "ο κύριος Κόκκαλης προστατεύει την επένδυση του" εψάλη σε κάθε τονικότητα, νομιμοποιώντας τα πάντα. Δε θέλω να επεκταθώ, γιατί η συζήτηση θα ξεφύγει με μικροπολιτικές κουβέντες. Θα αρκεστώ στο ότι είναι/ήταν από τα κεφάλια ενός σταθμού ο οποίος για πάνω από 10 (κρίσιμα) χρόνια έπαιζε μπάλα μόνος του. Είναι αργά πια για δάκρυα κύριε Χελάκη.
Η δική μου άποψη και πρόταση:
Καταρχήν, αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο δε θεωρώ ότι προέκυψε από κάποια ανικανότητα ή εγκατάλειψη. Για μένα, συνειδητά ο θεσμός το γυρνάει σε μία πιο σκληρή αγορά, μία αγορά με στημένα, συνδεσμίτες μπάχαλους κλπ. Είναι πιο μικρή αγορά από το λεγόμενο μοντέλο Αγγλίας που όλοι ζηλεύουμε (τρελή μπάλα => χιλιάδες οικογένεις στο γήπεδο κλπ), δε χρειάζεται μεγάλες επενδύσεις (χρήμα δεν υπάρχει άλλωστε), έχει στάνταρ πελάτες με τα στοιχήματα και τα σχετικά, και τελοσπάντων δε θα χρειάζεται ποτέ κάποιο άνοιγμα γιατί συντηρείται εύκολα έτσι.
Διαφωνώ με την αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι η βαλβίδα μίας κοινωνίας που βράζει. Η κοινωνία προς το παρόν βαστάει καλά, οι κατακτήσεις μπορεί να χάνονται, όμως κοινωνικά τα βήματα πίσω γίνονται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς. Μπορεί στα γήπεδα ο κόσμος να πάει για πόλεμο, όμως μία νορμάλ μέρα δε θα λεγε κανείς ότι υπάρχει το παραμικρό κρούσμα επιθετικότητας από τον απλό μέσο Έλληνα, οπότε το δείγμα των γηπέδο μάλλον δεν είναι το ασφαλέστερο.
Λέγοντας αυτό, μάλλον καταλήγω στο ότι το ποδόσφαιρο έχει το χάρισμα να μαζεύει ποινικούς, φρικιά, πρεζόνια και άτομα με εγγενή επιθετικότητα, περιπτώσεις δηλαδή που θα συναντήσεις και στην Τέλεια Κοινωνία, γιατί απλά υπάρχουν. Σε περιπτώσεις όπως η ελληνική, όπου το ποδόσφαιρο είναι ξέφραγο αμπέλι, αυτός ο χώρος γίνεται αυτόματα άσυλο γι αυτές τις κοινωνικές ομάδες και πλακώνουν όλο και περισσότεροι.
Γι αρχή, προτείνω ψύχραιμες λύσεις όπως να απαγορευτεί το πρωτάθλημα για 3-4 χρονάκια, να ανοίγουν τα ΜΑΤ τα κεφάλια των άνωθεν σαν καρπούζι που σκάει στην άσφαλτο βλέποντας τους να πλησιάζουν το γήπεδο κλπ. Φυσικά το λούμπεν θα παραμείνει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά από κει και πέρα είναι ζήτημα του Υπουργείο Παιδείας, μέχρι τότε ας δίνει ραντεβού αλάνες-αρένες και ας σκοτώνονται μεταξύ τους.
Νικο:
Κατ αρχήν ήταν περίπου 300 με 400 μηχανάκια, από δύο άτομα το καθένα και έκλεισαν όλη τη λεωφ. παπάγου. Πέταγαν στο σύνδεσμο του παναθηναϊκού ότι έβρισκαν μπροστά τους (ή είχαν μαζί τους), ξύλα, πέτρες, φωτοβολίδες, μολότοφ. Έσπασαν τη μπροστινή είσοδο του κλαμπ. Σε κάποια φάση και απο τη συνεχή ρίψη φωτοβολίδων, έπιασε φωτιά το κλαμπ (μία ξύλινη ντουλάπα που είχαν στο μπαλκόνι και οι κουρτίνες) και ευτυχως που πρόλαβαν τα παιδιά να τη σβήσουν με πυροσβεστήρες γιατί θα καιγόντουσαν ζωντανοί. Πολλοί δε από το κλαμπ, είχαν ανέβει στην ταράτσα για να γλυτώσουν.
Έσπασαν ολοκληρωτικά τα στάρμπακς, έδειραν τον κόσμο κι απ' ότι μου λές, έκλεψαν.
Έσπασαν όλη τη βιτρίνα του costa cafe που είναι ακριβώς δίπλα και χτύπησαν τον κόσμο που έπινε καφέ.
Έσπασαν και τις δύο βιτρίνες ενός μαγαζιού με ρούχα εκεί δίπλα (το phaze είναι, πιθανόν το ξέρεις). Ευτυχώς που δεν πέταξαν κι εκεί καμιά φωτοβολίδα, ν' αρπάξουν και τα ρούχα.
Έσπασαν όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα και στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου στο ύψος της πλατείας γαρδένιας (δεν έβαλαν όμως φωτιά σε αυτοκίνητο εκεί μπροστά τουλάχιστον) κι έσπασαν και 2 καρτοτηλέφωνα.
Πήραν έναν κάδο ανακύκλωσης και του έβαλαν φωτιά και τον παράτησαν μέσα στη μέση της λεωφόρου.
Το μόνο μαγαζί (σ' εκείνη την περιοχή της λεωφόρου) που τη γλύτωσε ήταν το πίτσα χατ.