καλη μεταγραφη θεωρητικα.
Printable View
καλη μεταγραφη θεωρητικα.
morphine :tease:
εξαιρετικό πέναλτι
δεν είδα το ματς οπότε δεν εκφέρω άποψη αλλά μη βγάζεις γλώσσα διότι γλώσσα βγάζουν αυτοί που κερδίζουν!
(δεν έχω διάθεση ούτε κοροϊδευτικά να υποστηρίξω τη συγκεκριμένη λίβερπουλ, ή μάλλον τις κυρίες της συγκεκριμένης λίβερπουλ. Φύγετε όλοι, δε σας θέλω.)
(ο μάρτιν κέλλυ κι ο ρέινα να μείνουν.)
Oute Gerrard?!?
έχω κουραστεί να τον δικαιολογώ επειδή του έχω αδυναμία. Κάποιος κάποια στιγμή οφείλει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να κάνει τη διαφορά σε αυτή την ομάδα. Αν δεν το κάνει ο αρχηγός, τότε γιατί είναι εκεί; Πέρσυ όλη τη χρονιά μπορούσα να βρω δικαιολογίες που έστεκαν για τις απαίσιες εμφανίσεις του. Φέτος δεν υπάρχει καμία, οπότε αν προτιμάει να κάνει την κυρία για οποιοδήποτε προσωπικό του λόγο, δικαίωμά του αλλά εγώ δεν τον θέλω έτσι.
respect xero go ki epeidi kai ntaxei (se sena gia osa egrapses oxi ston sumpathi kata ta alla Gerrard)
Avram Grant to stay as West Ham manager
Spoiler
........
Ε και πάλι,δεν θα κρατήσει πάνω από 1-2 ματσακια λογικά...απλά αποτελεί εισήγηση των Gold και Sullivan και δεν θέλουν να παραδεχτούν την αποτυχία τους τόσο εύκολα.
The fast-fading love affair between Darren Bent and Sunderland is about to come to a formal end with the completion of the striker's transfer to Aston Villa. Although Sunderland rejected Villa's initial £18m bid today a £19m fee potentially rising to £24m was agreed tonight when the striker travelled to Birmingham.
!!!
αν πουλήσουν τον Young για να βρούνε τα λεφτά αυτά, μιλάμε για έγκλημα
Ryan Babel set for Hoffenheim transfer after Liverpool accept offer
Hoffenheim's bid for Babel believed to be in the region of €7m
Babel will now travel to Germany to discuss personal terms
:touched:
piquionne καταφερε μεσα σε 3 λεπτα να παρει 2 κιτρινες και να βαλει ενα γκολ...πουτανα ομαδα βαζεις γκολ στο 85 και ισοφαριζεσαι μετα απο 2 λεπτα...αντε γαμηθειτε
χανει η utd apo blackpool
.
.
.
εντιτ 2-2:dsleep:
.
.
.
.
2-3 10' καθυστερηση προλαβαινει να φαει και 4ο
Εμ επρεπε να μιλήσει ο γκαντέμης!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ.
.......
generals fc
Σύμφωνα με πληροφορίες του liverpool.gr Ajax και Liverpool ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Luis Suarez στους Reds, αντί του ποσού των 25εκατ. Ευρώ.
...
ευχαριστούμε Fernando!
φευγει;
ψιλοακούγεται αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι
βασικά με τον κλαψουάρες έχω ξενερώσει πάρα πολύ τώρα αλλά άμα βάλει κάνα γκολ το κοιτάμε.
Πάντως μιλάμε για τη διοίκηση που σήμερα κατάφερε να χάσει τον Λουίζ στο θέμα του πως θα πληρωθούν τα λεφτά και που τώρα ενώ μετά βίας συμπληρώνουμε δεκαοκτάδα στέλνει δανεικούς εδώ κι εκεί. Αυτή η διοίκηση μου φαίνεται απίθανο να καταφέρει να κλείσει τον Τόρες, ειδικά 2 μέρες πριν την λήξη της περιόδου, όσο κι αν το θέλω. Το Skysports πάντως έγραφε το μεσημέρι ότι πιέζει την διοίκηση να τον δώσει, αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνουμε σε 40-45μ που (υποθέτω ότι) χρειάζονται.
Σουάρεζ πολύ καλή μεταγραφή.
60m λιρες λέει.
Επίσης κάτω τα χέρια από τον Χολοουγουει, μουνιά της Πρέμιερ.
http://a.yfrog.com/img612/2469/998lv.jpg
thlipsi re pousti :(
60 m και δρόμο και να μην ξεχάσει να σβήσει και το τατουάζ...
τι βλέπουμε σε αυτή τη φωτογραφία;
μαλλον τον Τορρες βλεπουμε να προπονειται μοναχουλης του
Torres has "just left the training ground in a helicopter in the last few minutes, although the destination has not been confirmed."
Contrary to reports, Torres has not left Melwood in a helicopter. He's still there and a deal has not been done.
Το διέψευσε ο Balague (http://twitter.com/guillembalague) και μετά το άλλαξε και το SkySports, απ'ότι λένε δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα
Edit, από Times: : Liverpool have agreed £35m fee for Andy Carroll
Λαμβάνουν τόπο κατά συρροή εγκλήματα στην Αγγλία αυτήν ακριβώς την στιγμή
τι 35 για καρολ μωρε
Τώρα λένε ότι η Νιουκάστλ απάντησε αρνητικά, wtf.
19:29 Πέρασε από χίλια κύματα, αλλά τελικά η μεταγραφή του Άντι Κάρολ στη Λίβερπουλ "έκλεισε". Η Νιούκαστλ έκανε τελικά δεκτή την πρόταση 35 εκατ. λιρών των "κόκκινων".
γιατί η Liverpool να θέλει να διώξει τον Τόρες;
γιατι με 50 μυρια παιρνεις 2-3 παικτες σαν τον μειρελες και ο τορες πιεζει για να φυγει αλλωστε....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ 35 ΓΙΑ ΚΑΡΟΛ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟ ΑΠΟΚΤΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΛΑ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ
:moutza::moutza::moutza:
toso k pxio ligo den kostise o villa sti mpartsa k o ntzekos sti siti?
i hate myself and i want to die :(
το θέμα είναι ότι η Μοίρα σου κάνει το δώρο και βρίσκεται ομάδα να δώκει 50 εκ λίρες για τον Τόρρες των δύο τελευταίων ετών και πας εσύ και δώνεις 60 συνολικά για Σουάρες και Κάρολ. κλασικά το feed του bbc με τις μεταγραφές έχει φοβερό ενδιαφέρον, στις 9 στο bbc5live αρχίζουν οι αναλύσεις και τα ρεπορτάζ.
Γελάει ο κόσμος με μεταγραφή Κάρολ.
Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφές.