Διαστημικό το 2ο.... Φαντάσου πόσα θα έγραφε το σκορ άμα καιγότανε για νίκη η μπάρτσα
Printable View
Διαστημικό το 2ο.... Φαντάσου πόσα θα έγραφε το σκορ άμα καιγότανε για νίκη η μπάρτσα
επισης στο ημιχρονο πασες¨87-300+ αν θυμαμαι καλα
αναμμενόμενο. ετς κ αλλιώς ότι χάθηκε, χάθηκε σε άλλο ματς, όχι σήμερα
ε καλα ναι εννοειται..
παντως ο δημουτσος πιστευω περισσοτερη ωρα περασε πεσμενος στο χορταρι απο τα ακυρα τακλιν παρα ορθιος
Ο Δημούτσος έχει την τακτική παιδεία αμυντικού χαφ Τζένεραλς (αυτή δεν είναι θέση, είναι ΘΕΣΜΟΣ).
Τώρα που μας επιστρέφεται κι ο Κλέιτον, πάμε για μέρα μαρμότας. Ελπίζω να μάθει γρήγορα το ρόστερ ο Φερέιρα.
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος (αμυντικος χαφ Τζένεραλς ε!). :ρ
αχχαχα ναι το φανταζομαι :P
http://tinyurl.com/37f5x8t
ν'αγιάσει το χέρι σου ρε πεσέιρο.
Ποιος ειναι αυτος ο ηλιθιος και σε ποιον εκανε κωλοχερο?
Ειδα το ματς στον Lefko Purgo, καφετερια στην Αστορια που εχει ολα τα θετικα της ελληνικης_καφετεριας_που_βλεπουν_μπαλα χωρις το καπνισμα, epic win. Να ναι καλα ο Τζορβας γιατι ανετα θα μπορουσε να ειναι 4 ή 5. Απο την αλλη, ε κατι επρεπε να πιασει κι αυτος.
Εχω μια γνησια απορια και δε θελω να δουλεψω κανενα συντροφο βαζελο γιατι ως Ολυμπιακος ξερω πως νιωθουν μια τετοια βραδια. Γιατι ο Λαζαρος θεωρειται καλος ποδοσφαιριστης? Επειδη τρεχει ή επειδη προσπαθει? Γιατι αυτα τα κανει καθε ποδοσφαιριστης που σεβεται τον εαυτο του (και αρα μια πολυ μικρη μειονοτητα στην Ελλαδα), αλλα δεν ειναι αρκετα για να λεμε οτι ειναι καλος παικτης. Μιλαμε για κριαρι ολκης ε.
ε φαντασου για να λεμε οτι ειναι στα τελευταια ματς σταθερα στους διακριθεντες πως ειναι οι αλλοι (πλην σισε :pink:)
Spoiler
Ο αποπάνω παπάρας πάω στοίχημα ότι έχει αφίσα Κατσουράνη στο δωμάτιό του.
έδιτ @ Φίχχχερ:Στον Μέσι το έκανε.
Στα του αγώνα τώρα,δεν είχα καμιά απαίτηση από το σημερινό παιχνίδι αλλά με εξτρέμ Δημουτσομαρίνο δεν σε φοβάται κανένας.-
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει φοβερή αντίληψη κάθε παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει, δημιουργεί και βάζει γκολ σε ικανοποιητικό βαθμό, κλέβει, ξέρει πως να κινηθεί μετά το κέντρο, μαρκάρει, είναι μαχητικός, κυνηγάει κάθε φάση και ήταν απροπόνητος το καλοκαίρι. Επίσης χωρίς ίχνος καζούρας, ο παίχτης που σε νίκησε στο ΟΑΚΑ ήταν αυτός και μόνο αυτός. Και για τα Παναθηναϊκά standarts της παρούσης περιόδου, με την εξαίρεση ενός Σισέ, ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδος, και σίγουρα ο πιο σταθερός.
edit : γράφω και γω λάζαρος παπαδόπουλος και λέω τι σκατά δεν μου κολλάει στο ποστ
Spoiler
πριν πω για το ματς, κρεμάλα στον παραπάνω μπετόβλακα, που θα συνδέσει την ηλίθια φιγούρα του, με την έννοια "φίλος του Παναθηναικού" ανα τον κόσμο.Μπράβο μαλάκα.Του έκανες τη μούρη κρέας του Μέσσι.
Στα του ματς, πραγματική ντροπή. Και ναι, ντροπή και όχι απλά απογοήτευση. Γιατί σήμερα η μπαρτσελόνα, δεν έτρεχε, αλλά έπαιζε απλά και συγκεντρωμένα. Δεν μπήκε να σε βιάσει και σου έκανε άνετα 3 γκολ. Γιατί έπαιζες στην έδρα σου, και οι αντιδράσεις σου ήταν λες και έπαιζες σε κάποια εχθρική έδρα. Γιατί απλά έκανες ένα "τυπικό" σου παιχνίδι. Μα πάνω απ' όλα γιατί φοράς το τριφύλλι, και με αυτό το ματς αθροίζονται ένα σωρό αρνητικά ρεκόρ που δεν σου πρέπουν σαν σύλλογο και σαν φανέλα. Ένα γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό σε 5 αγώνες. 2 βαθμοί. Για πρώτη φορά τελευταίος σε όμιλο του CL. Για πρώτη φορά ήττα στην έδρα σου από ισπανική ομάδα. Κι αν ψάξουμε βρίσκουμε ένα σκασμό αρνητικά ακόμη. Μα θα μου πείτε "έλα ρε μαλάκα με μπαρτσελόνα έπαιζε", ναι ρε μαλάκες αλλά δεν δέχομαι να χάνω στο γηπεδό μου, στην έδρα μου με κάτω τα χέρια και να έχω κάνει όλες κι όλες δυο ευκαιρίες για γκολ. Μέχρι πέρυσι, όποιος και να ερχότανε στο ΟΑΚΑ, όσο κι αν χάναμε, το παλεύαμε. Και σήμερα ο τρόπος που έπαιξε η μπαρτσελόνα δεν ήταν το "playstation" που μας πρίζουν όλοι τα παπάρια οτι παίζει. Σήμερα έπαιξε όσο ήθελε. Κι αυτό είναι που μου σπάει τα αρχίδια. Να γίνεται ο ΠΑΟ έρμαιο στις ορέξεις όχι απλά της μπάρτσα αλλά και της κάθε κοπεγχάγης, και της κάθε σμαράγδια και ρουμπίνια που εφαρμόζει το αγωνιστικό της πλάνο ανενόχλητη. Η ντροπή δεν έγκειται λοιπόν στην σημερινή εικόνα, αλλά σε όλα αυτά που η σημερινή εικόνα αντιπροσωπεύει.
έχουμε ξανατερματίσει τελευταίοι σε όμιλο CL
Ρε Τάιλερ μια χαρά τα λες,αλλά τι να πει ο Γκουαρντιόλα στους παίχτες του;"Κλείστε χώρους μην σας ξεφύγει ο Μαρίνος;"
Δεν θυμάμαι ούτε μια φάση όπου ο Αντριάνο ή ο Άλβες να γυρίσανε να καλύψουνε κάτι στην άμυνα.Πραγματικά ο Μαρίνος μου θύμισε τα μικρά παιδάκια που τα βάζουν στη μέση οι μεγάλοι και παίζουνε κορόιδο.Για τον Δημούτσο το τάκλιν που έκανε στο πουθενά στο 2ο γκολ είναι ο τέλειος καθρέφτης της αγωνιστικής του αξίας.Ας τελειώσει πια αυτό το αστείο με τους φέρελπις Έλληνες ποδοσφαιριστές.Το μόνο θετικό από το σημερινό αγώνα ήταν η εμφάνιση Τζόρβα που ελπίζω να τον βοήθησε να ξύπνησει από τον λήθαργο των 2 τελευταίων μηνών.
Μα γιατί, και την προηγούμενη φορά με τη Μπαρτσελόνα έπαιζε ο ανερχόμενος Λεοντίου που τώρα διαπρέπει στην Ηλιούπολη.
Ο Λεοντίου πλάκα πλάκα ήταν τρεις κλάσεις ανώτερος από αυτά τα χαζά,μην κοιτάς που του κόπηκε το πόδι στα δύο και πήρε την κάτω βόλτα.
Σε ευχαριστω για την ειλικρινη σου απαντηση, το προβλημα ειναι πως η αντιληψη που εχεις περι ποδοσφαιρου σε κανει να τα βλεπεις ετσι τα πραγματα. Με χαροποιει βασικα το οτι τα βλεπεις ετσι.
Χωρις ιχνος καζουρας, πως ενιωσες οταν ειδες τον Πουγιολ μια φορα ακομα μεσα στη χαρα?
Τι έχει η αντίληψή μου FIXXXER;;;
Δεν λέω για Πουγιόλ
Οι πράσινοι έκαναν συντήρηση εν’ όψει Κέρκυρας και οι Καταλανοί φόρτσαραν παρότι τη Δευτέρα τους περιμένει η Ρεάλ. Συμβαίνουν κι αυτά.
Βασιλαράς speaking.
«Ίσως αν πετυχαίναμε το γκολ στη φάση του Σισε να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ατυχήσαμε αν μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο 2-0 τελείωσαν τα πάντα», τόνισε αρχικά ο Λάζαρος.
Κάτι άλλο, χωρ'ις καμία απολύτως διάθεση να δικαιολογήσω τίποτα..
Πιστεύετε ότι π.χ. αν υπήρχαν στη 18άδα άρα και στην ενδεκάδα Leto, Νίνης και νηφάλιος Γκοβού, θα υπήρχε κάτι διαφορετικό; Δεν εννοώ στο τελικό αποτέλεσμα αλλά στο θέμα της αξιοπρεπούς εμφάνισης που τόοοοσο καιρό έχουμε να δούμε.
Δηλαδή αυτό το "δεν είχα τι να βάλω και αναγκαστικά βάζω τον Ελίνι που κάνει τάκλιν στα κουνούπια που πέταγαν λόγω υγρασίας στο γήπεδο" ξέρω γω με έκανε να παρατήσω τον αγώνα τελείως. Για πείτε!
Ας τα πιασουμε ενα ενα λοιπον.
1. Το τι ακριβως σημαινει αυτο, δεν το ξερω. Ξερει οτι παιζει με τη Μπαρτσελονα? Πραγματικα δεν ξερω τι εννοεις.
2. Για ελληνικο πρωταθλημα, μπορει. Και παλι, δε συγκρινεται με μεγαλεια του παρελθοντος για την ομαδα σου.
3-4. Δεχομαι ενα απο τα δυο, ειτε ειναι αμυντικο χαφ (αρα πρεπει να κλεβει) και ξερει πως να κινειται μετα το κεντρο, ειτε ειναι "forward" (αρα πρεπει να ξερει πως να κινειται) και εχει την ταση να κλεβει, που ειναι πολυ θετικο οντως.
5. ΟRLY? Μη μου πεις οτι το εμαθε σε ακαδημια ποδοσφαιρου?!?!
6. Οντως, και το ανεφερα ως βασικο του προσον και μεγαλο του συν
7. Δες το 7, αφου ειναι το ιδιο πραγμα.
8. Δεν το ηξερα, αλλα υποθετω πως δεν ειναι πλεον απροπονητος.
μπορώ να σου απαντήσω στο καθένα, αλλά όταν λέω "δεδομένης της παρούσης κατάστασης" και απαντάς "δε συγκρινεται με μεγαλεια του παρελθοντος για την ομαδα σου" διαπιστώνω πως είσαι βλάκας που δεν ξέρει ανάγνωση οπότε γιατί να σου απαντήσω στο καθένα;
ο κοκκινοσυνδικαλισμός να διαχειριστεί τις μούτζες, we are not alone!
αρχίδια είναι και πρήζονται
Σε πινκαρα, ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ που προσπαθω να κανω μια κουβεντα χωρις να γινω εριστικος, εκτος κι αν διαφωνεις (αλιμονο, ουτως η αλλως δεν υπαρχει περιπτωση οτι και να γραψω να σαρεσει και καλυτερα μαλλον).
Η ουσια ειναι πως μπορεις να με κανεις και ignore, και στο συνιστω ανεπιφυλακτα, μονο στο αθλετιξ γραφεις πλεον ουτως η αλλως, δηλαδη στο κομματι του φορουμ που εγω δεν πολυγραφω εκτος κι αν εχω τασεις μαζοχισμου, οπως τωρα.
Καρχαρτ, ΩΡΑΙΑ, το δεχομαι, δεν ειπα οτι ειναι ο χειροτερος παικτης που ειχατε στην ιστορια, ουτε καν απο τους κακους (εχετε κι εσεις κι εμεις μεγαλο παλμαρε παικτων), αλλα δε μπορω να ακουω οτι ειναι και παιχτουρα, ΗΜΑΡΤΟΝ.
o Δομαζος ηταν καλυτερος απο Λαζο , να τα λεμε αυτα.
Ειρωνεια με κατι που εχω πει πιο πανω, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.
Καθολου εριστικος δεν γινομαι, εγραψα για εναν παικτη του ΠΑΟ και συγκεκριμενα τον Λαζαρο πως τον θεωρω κριαρι, στην καλυτερη μετριο, αν δε μπορεις να διαβαζεις τιποτα κακο για παικτες του ΠΑΟ δεν ειναι δικο μου το προβλημα.
Αν παλι σε ενοχλησε ο τροπος ομιλιας μου προς τον Καρχαρτ, πεστο μου να το ξερω, γιατι αλλωστε ο Καρχαρτ οποτε μιλαμε μου μιλαει με το σεις και με το σας!
Αν σε ενοχλησε κατι αλλο, ε πεστο μου να καταλαβω κι ασε τις ειρωνειες.
Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε καλό παιχνίδι. Ο Κάρχαρτ σου είπε 5-6 πράγματα που θεωρεί ότι κάνει καλά κι εσύ το έπαιξες τρελή. Εκτός κι αν πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι μπορεί να σημαίνει αντίληψη παιχνιδιού και το ΟRLY? δεν είναι ειρωνία της κωλάρας (c)
Οχι, δεν εχω καμια ιδεα τι μπορει να εννοει αντιληψη παιχνιδιου στο οποιο παιζει, το ρωτησα ευθεως νομιζω. Αντιληψη χωρου ξερω πολυ καλα τι σημαινει, αν αυτο εννοει. Η ειρωνεια μου ηταν προς τον καρχαρτ, και αν πρηχτηκαν τα αρχιδια του αυτο, πρωτον μπορει να το πει κι ο ιδιος (αντιθετως προτιμησε να με πει βλακα, much more subtle), αφετερου, αν ΕΓΩ επρηξα τα αρχιδια του καρχαρτ εν προκειμενω, φαντασου πως ειναι τα δικα μου αρχιδια απο δεκαδες παρεμφερη ειρωνικα ποστς εδω και χρονια κι απο αυτον κι απο σενα, με τα οποια προτιμω να μην ασχολουμαι στο 90% των περιπτωσεων, αλλα σημερα νιωθω ετοιμος για πολλη πρασινη μουτζα.
ΥΓ. Στα πεντεξι πραγματα που θεωρει οτι κανει καλα, απαντησα διεξοδικα και με εξαιρεση μια (1) πουτσοειρωνεια, δε νομιζω πως εγραψα κατι αλλο περιεργο. Αλλα σορρυ κιολας, το ΜΑΡΚΑΡΕΙ δεν αποτελει προσον για μενα για εναν ποδοσφαιριστη, κατι που μας πηγαινει στην πρωτη μου απαντηση, στο οτι χαιρομαι παρα πολυ αν καποιος που το θεωρει ως προσον βρισκει τον Λαζαρο Χριστοδουλοπουλο καλο παικτη.
Αντίληψη του παιχνιδιού μπορεί να σημαίνει να ξέρει σε ποια μέτρα θα πρεσάρει, πότε πρέπει να γυρνάει να βοηθάει τον μπακ της μεριάς του και πότε να μένει ψηλά, αν τον παίρνει να περάσει τον μπροστινό του ή πρέπει να βγάλει μεγάλη μπαλιά (γενικά πώς πρέπει να αναπτυχθεί ανάλογα με τον αντίπαλο και τη στιγμή του αγώνα), πότε να γυρίσει τη μπάλα για να παγώσει το παιχνίδι και πότε να την τρέξει, αν οι συμπαίκτες του χρειάζονται καμιά φωνή γιατί κοιμούνται και ένα κάρο άλλα πράγματα αγωνιστικά και μη.
Όσο για το αν είναι προσον το ότι μαρκάρει, για κάποιες από τις προπονητικές φιλοσοφίες εκεί έξω (συμπεριλαμβανομένης και του ερνεστο βαλβερδε) ο παίκτης πίσω από τον επιθετικό πρέπει να είναι μάστορας στο πρέσινγκ (ball winning midfielders τους λέμε εμείς οι αγγλομαθείς). Στη θέση αυτή έχουν μεγαλουργήσει όμως και παίκτες που καθόλου δεν το έκαναν αυτό και γι' αυτό και ο Κάρχαρτ το συμπεριέλαβε στα προσόντα του. Δεν το είπε για προσόν ενός στόπερ που θα ήταν αστείο.
Ok, τελικά θα πείτε ποιος είναι αυτός στη πικ και γιατί κάνει ότι κάνει ή έτσι το βάλαμε;
Δεν τον λες κριάρι. Μέτριο τον λες. Το μέγιστο της απόδοσής του είναι δύο μπαλιές στον Σισέ στο μεταξύ μας ματς. Θα έπρεπε να είναι ο Πετρόπουλός σας και αυτή τη στιγμή είστε οι πνιγμένοι που πιάνονται από τα μαλλιά τους.
Επίσης, διαπιστώνω μεγάλη αλληλεγγύη, μασωνικού επιπέδου μεταξύ βάζελων εδώ μέσα. Άσχετο.
Για το ματς το 3-0 είναι βαρύ γιατί αυτή η Μπαρτσελόνα έπαιζε στο ρελαντί και δεν μπορούσες να της πάρεις την μπάλα. Σαν να έπαιζαν κορόιδο ήταν και δεν υπήρχε κανείς να τρέξει στο κέντρο να τους πιέσει λίγο. Ο Ζιλμπέρτο είχε στιγμές αξιοπρεπείας αλλά πολύ αργός, το ίδιο και ο Βύντρα αλλά έγινε άλογο καθ'ότι μόνος. Ο Μαρίνος στην αρχή επίσης αμυντικά κάτι έκανε, ο Δημούτσος ήταν για το πέος καβάλα.
Αμυντικά στάθηκε αξιοπρεπώς ο βάζελος μέχρι το πρώτο γκολ, μετά η κατάρρευση, ούτε τα προσχήματα. Μου κάνει εντύπωση που δεν σχολιάζετε τον Γκαρσία. Εκτός από τον απελπιστικά μόνο Σισέ, ήταν μακράν ο μόνος παίχτης που δεν θα έπρεπε να ντρέπεστε που έπαιζε σήμερα, ίσως ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του.
Επίσης, ο νέος σας προπονητής φαίνεται ότι εντόπισε το βασικό σας χρόνιο πρόβλημα (άμυνα χωνί) και κάτι έκανε, τουλάχιστον είναι ορθολογιστής, τα γκολ που φάγατε δεν είναι και της ντροπής, με Μπάρτσα έπαιζες, ασχέτως τις 2 ταχύτητες κάτω. Δεν ξέρω τι θα κάνει για την επίθεση, που αυτή τη στιγμή κρέμεστε από το σερί του Σισέ, ας γυρίσουν Νίνης και Λέτο και βλέπουμε. Είναι αστείο να αναφέρετε τον Γκοβού ακόμα (κάποιοι). Είχαμε να δούμε τέτοιον τουρισμό από εποχή Κονσεϊσάο.
Συνοπτικά, η εμφάνιση εμένα μου φάνηκε της ψυχρής λογικής. Συμμάζεμα και δοκιμές. Μέχρι το πρώτο γκολ ήταν και αξιοπρεπής. Από ένα σημείο και έπειτα θλιβερή βέβαια (με Γκαρσία έξω ειδικά).
Ο Τζόρβας είναι ο νέος Βύντρα. Δε Μπλιτζ Κερς.
http://tinyurl.com/2wosjvr
(Λιάνα μου! Σάντρο μου!)
Όσκαρ υποκρισίας στο Λιανάκι. Την επόμενη φορά και με το Μπερλουσκόνι στο γήπεδο.