Χάλασε η καρδιά μου από τη ρόμπα.
Printable View
Χάλασε η καρδιά μου από τη ρόμπα.
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω Ονιμπότσο αλλά δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία. Κατά τ'άλλα ό,τι ανέφερες για το σαπάκι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Και όσο δεν τρώει μπαν θα έχουμε διενέξεις του είδους στο τσατρουμ, κάτι το οποίο βέβαια δεν αποτελεί σε οιανδήποτε περίπτωση σπαμ.
Double post για να πω ότι όλοι όσοι-ες χρησιμοποιείτε αυθαίρετα ως καραμέλα τον όρο "φασισμός" γενικά για οτιδήποτε σας δυσαρεστεί (προφανώς για το statement ξέρω γω) και όχι με τη σημασία που ακριβώς έχει σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο είστε ξεκάθαρα ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ άτομα και δεν έχετε καμιά διαφορά από τον κάθε άσχετο νεοφιλελέ νοικοκύρη μακεδονομάχο ή τον κάθε μπογδάνο. Ελπίζω να μη χάλασα καρδιές. Αλλά χέστηκα κιόλας.
edit:
Νόμιζα ότι θα κάνω double post, λες και δεν ήξερα.
Το ίδιο ισχύει και για τον όρο ναζισμό σε αντισημίτες αντικομμουνιστές που χρησιμοποιούν γκεμπελικές τακτικές, να προσθέσω.
εγω δεν ασχολούμουν με την Παντι, μεχρι που ερχοταν στο φμπ μου και με εβριζε αισχρα, μετα εψαξα στο τσατμποξ και ειδα οτι και εκει με εβριζε και εκει αισχρα χωρις να υπαρχει αντιλογος, ε ανθρωπος ειμαι. χωρις να την βρισω αναφερθηκα χτες σε αυτην και εγινε ο κακος χαμος. Την εκανα ignore εννοειται, αλλα το ignore μου δυστυχως δεν την αποτρεπει απο το να με αναφερει στο τσατ σε τοσο κοσμο σαν , Καριολη, Ναζι και να γραφει οτι θελει να με σακατεψει και οτι εκανα "γλυφομουνια να μπω στο λουμπεν".
Δε σε έβρισα καθόλου αισχρά , θα φας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Το μόνο που σου έγραψα ήτανε πως είσαι τρισιχαμένο φασιστάκι και πως έυχομαι να μη σου ξανασηκωθεί ποτέ για να μάθεις να με παρενοχλέις σεξιστικά. Σε προκαλώ να δώσεις σκρηνσοτς τώρα με το αισχρό βρίσιμό μου, αλλιώς θα φας μήνυση σίχαμα. Και το αν ασχολιόσουν ποτέ μαζί μου ή όχι αποδεικνύεται πολύ εύκολα απο τα ποστς εκφοβισμού σου που αφθονούν και είναι πολύ εύκολα να βρει κάποιος αν ανατρέξει λίγο στο παρελθόν.
εχουμε μαλλον αλλο ορισμο για το αισχρο βρισιμοQuote:
Κατι σου ειπα πουστρα γαμημενη
Α αυτο τωρα το ειδα
Πουστρα γαμημενη
Θες να σου στειλω σκρηνσοτ με το καυλι του αντικειμενου του ποθου σου;
Να το βλεπεις και να σου τρεχουν τα σαλια καθε φορα
Κοπρε σκυλε κακε
Ναι αυτό το είχα ξεχάσει. Όπως και να έχει εσύ άρχισες να με βρίζεις χυδαιότατα πρώτος χωρίς καμία απολύτως αφορμή εκ μέρους μου, και όταν δε με παρενοχλούσες με σεξιστικά σχόλια, προσπαθούσες να με διώξεις από το φόρουμ σαν καλό φασιστάκι που ήσουν και παραμένεις ακόμα. Αυτό που παρέθεσες αποτελελεί αντίδραση και απάντηση στο μπούλινγκ σου. Παρομοιώς, τα γλειφομούνια για να μπεις στο λούμπεν ήταν απάντηση στο ότι έγραψες πως φίλησα κατουρημένες ποδιές για τη θέση εργασίας μου. Τα λογκς ευτυχώς υπάρχουν και το αποδεικνύουν. Όπως και δημοσιέυσεις σαν αυτές παραδείγματος χάρη:
https://www.electricrequiem.com/foru...=1#post1216786
https://www.electricrequiem.com/foru...=1#post1217002
Αυτά ενδεικτικά αλλά και η άφθονη πληθώρα ποστς ιδίου χαρακτήρα απο την πλευρά σου επι χρόνια, έχουν προηγηθεί όλα της απολύτως δικαιολογημένης αντίδρασής μου η οποία είναι η ενδεδειγμένη και λίγα σου είπα δηλαδή. Και το ξέρεις και ο ίδιος πολύ καλά αλλα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα τώρα δημιουργώντας την ψευδή εντύπωση πως σε παρενόχλησα πρώτη. Γι'αυτό άλλωστε δεν έβαλες σκρηνσοτ όπου θα φαινόταν και η ημερομηνία αποστολής του. Αυτό δε, αποτέλεσε μεμονωμένη αντίδραση στην επί χρόνια ολόκληρα παρενόχλησή σου και ψυχολογικά κακοποιητική συμπεριφορά σου, καθότι πάνω από δυο τρία μηνύματα δε σου έχω στείλει στο φεισμπουκ. Και διάλεξες αυτό το οποίο δεν είναι καθόλου ενδεικτικό των άλλων δυο. Για να δημιουργήσεις ψευδείς εντυπώσεις έχοντας το θράσος να πας να βγεις κι από πάνω. Υποκριτικό ελεεινό υποκείμενο.
έλα κόφτε το σιγά σιγά όμως
Ντριιιν! Ντριιιν!
- Καλησπέρα, εδώ είναι το πάρτυ;
Ονιμποχα το να αποδομησω το ποστ σου δεν εχει αξια...
εδω ρε, δραπετη απο βουστασιο, λες για ψυχολογικα θεματα Γιουλαις και σε διαψευδει η ιδια, τεσπα... σαλαμοκεφαλος ησουν εισαι και θα εισαι
και ποια λογικη κουβεντα να γινει με τυπο με αποδεδειγμενη διπλη προσωπικοτητα, ομολογημενη (βλεπε αναλογο ''εξαφανισμενο'' γιατι αραγες? θρεντ)
εγω, για να αλατοπιπερωσω ακομα παραπανω την ασιντ καταστασις καταθετω επισημα προτασις στον Raver Lord να με παραχωρησει το αντμινιλικη για 6-12 μηνες οσο θελει με τα εξοδα δικα μου
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι δεν θα υπαρξει ΚΑΝΕΝΑ μπαν, απλα θελω να κανω ενα κοινωνικο πειραμα ρε παιδι μου
Είπα πως δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δε διέψευσα πως δεν είχα πάρει ποτέ Ladose όταν μου έγραψες στοχευμένα αυτό.
Και για να τελειώνουμε με τους ορισμούς λίγο. Για μένα είναι η ουσία και η φύση του φασισμού το να επιστρατεύει κάποιος μπούλινγκ για να εκδιώξει κάποι@ από έναν χώρο επειδή έτσι του καύλωσε δηλαδή, επειδή δεν του αρέσει η μούρη του, επειδή τελευταία δε γαμάει και του την έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι, ή επειδή έτσι του τα 'σκασε όταν ξύπνησε ένα πρωί, και προκειμένου να πετύχει τον εκδιωγμό του να τον εκφοβίζει, να τον εξευτελίζει, να τον διασύρει, να τον διαπομπέυει, να τον απαξιώνει, να του στερεί την αξιοπρέπεια και να τον ωθεί στην αυτοκτονία κατα συστηματικό τρόπο και τακτική. Αυτό είναι φασισμός για μένα άσχετα με το τι πιστεύει πως είναι, τι δηλώνει ή τι ψηφίζει ο καθένας. Και για μένα ο freak brother είναι ο ορισμός του φασίστα.
φασισμος=επιβολη
οτι κανεις δηλαδης εδω και τοσα χρονια
.... έφη κι ο επί χρόνια και χρονάκια ναζί
Προτείνω επίσημα να ανοίξει θρεντ πολλ για μπαν στο σαπάκι, άσχετα με το τι θα κάνετε με το τσατ.
Ενδεικτικά:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Πώς έχεις δει τα βυζιά μου σαπάκι εν αγνοία μου, για διαφώτισέ μας λιγο. Μπας και μ' έχεις γαμήσει κιόλας και δεν το ξέρω;
ΥΓ:Και αυτό δε θα τολμήσεις να το μεταφέρεις στη χωματερή Ρέηβεν, όπως όλα τα άλλα που τον εκθέτουν και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως τα μεταφέρεις στο σέξιον ώστε να μην εμφανίζονται δημόσια για να του καλύψεις τα νώτα.
Today 14:01 <paddy honey> λοιπον ο,τι ειχα να πω το ειπα, το σαπακι το χω ιγκνορ γιατι εχει περασει στα χερια των αρχων το θεμα πλεον οποτε δε με απασχολει αμεσα πλεον
Today 14:02 <paddy honey> το να πρεπει να ανεχομαι να βλεπω τους εμετους του για την περιπτωση που δημοσιοποιησει παλι προσωπικα στοιχεια μου η με συκοφαντησει
Today 14:02 <_UnHoLy^MaRtYr_> δεν πρεπει , μπορεις να κανεις ιγκνορ.
Today 14:02 <_UnHoLy^MaRtYr_> επιλογη σου ειναι
Today 14:03 <paddy honey> το φορουμ βρισκεται υπο παρακολουθηση της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος και στοιχειοθετειται δικογραφια για το σαπακι
Today 14:03 <_UnHoLy^MaRtYr_> αυτο απο μονο του ειναι λογος για μπαν.
Today 14:03 <paddy honey> σας ενημερωνω για να το ξερετε ολοι
Today 14:03 <paddy honey> ενταξει καντε με μπαν το ιδιο μου κανει
Today 14:03 <_UnHoLy^MaRtYr_> κομπλε
Today 14:04 <_UnHoLy^MaRtYr_> για κει παει αλλωστε
Today 14:04 <paddy honey> και παλι το φορουμ θα βρισκεται υπο παρακολουθηση
Today 14:08 <00i00> εντωμεταξυ....φιλη νομικος με εχει πει οτι αυτα που εχει κανει σε Κανσερ και Ικονοκλαστ αρκουν για ποινη γαμεσετα... τι να λεμε για το σοσιοπαθ
Today 14:17 <paddy honey> συνεχισε τη συκοφαντικη δυσφημιση σαπακι ο,τι γραφεις μετραει εναντιον σου
Today 14:17 <_UnHoLy^MaRtYr_> αφου τον εχεις ιγκνορ.
Today 14:18 <paddy honey> μου το καναν κοπι πειστ αυτο που εγραψε απο το κοντρολ
πού πρόσκειται η katiousa?
τελικά θα μου απαντήσει κανείς?
ΚΚΕ
Γιατί ρε να μπανάρουμε το ΚΚΕ;
ειμαι Τροτσκιστης
είπε ο φασίστας ευθύς.
If he a fascist, I ma bash his head in
Cock it back boy, and put the lead in
Spoiler
ΥΓ: Κι αυτό τώρα τ' ανακάλυψα. Κοίτα να δεις κάτι πράματα.
γκούχου γκούχου
Πραγματικά αν θέλετεε να είναι λιγο ανθρωπινό το φόρουμ, ξερετε τη λυση...
Δε το γυρνας... Δεν ειναι επετηρίδα εδω.
Δε ξερω τι εννοεις, δε νομιζω να είμαστε συναδερφοι. Είσαι γραμμενη στο ΟΕΕ?
Εγώ διαφωνώ πως το "ανθρώπινο" συνάδει με τη λογική των μπαν και της τιμωρίας, γενικότερα. Αλλά Σταυρούλα, πραγματικά θα ήταν καλό να πατήσεις λίγο φρένο γιατί όλο αυτό που συμβαίνει θα έχει εντελώς αντίστροφα αποτελέσματα και πιθανότατα θα λειτουργήσει συνολικά εις βάρος του φόρουμ. Πολύ φιλικά και με απεριόριστη κατανόηση, όλα αυτά.
Ρε παιδιά, ένας σωστός άνθρωπος ξαναεμφανίστηκε και πήρε λίγο κίνηση το φόρουμ και θα φύγει τρέχοντας. Έλα να τελειώνουμε.
Οταν ο άλλος σπαμμαρει και βριζει διαρκως, απωθεί τους υπόλοιπους (κάποιους τουλάχιστον) από το να γραψουν/ασχοληθούν με το φόρουμ. Και απ' οτι καταλαβαινω έχουν γινει συστάσεις, παραινέσεις κτλ οπότε δεν είναι θέμα τιμωρίας. Απλά ειναι ενοχλητική εγωιστικη συμπεριφορα, ουτε καν τρολλινγκ (που θα ειχε πλακα αν ηταν εξυπνο).