http://www.deadline.com/2014/01/quen...medium=twitter
Printable View
Για Shadow δεν έχω καταλήξει αλλά για Mr. Wednesday μου βγαίνει κάτι σε Geoffrey Rush.
Cumberbatch για shadow.
για Wednesday θα έλεγα brian cox στο πολύ χαλαρό.
το θέμα είναι ποιος θα παίξει low key lyesmith.
O Shadow πρέπει να είναι σχετικά σωματώδης, έχει κάνει φυλακή για ξυλοδαρμό και άλλωστε ο Mr Wednesday τον προσλαμβάνει για σωματοφύλακα. Cumberbatch μόνο για Morpheus και Islington σε περίπτωση που γυριστεί κάτι από Sandman/Neverwhere.
:dfinger: για Cox.
το ήξερα οτι θα έλεγες cumberbatch για morpheus αλλά απ' ότι φαίνεται η θέση καλύφθηκε ήδη ...
πω, μαλάκα, ΟΧΙ :-?
κάντε ένα ξεχωριστό θρεντ πρωτον. και δεύτερον από τότε που ο cruise έπαιξε τόσο καλά τον Lestat, κραταω μια πισινή με το ποιος ταιριαζει σε ποιο ρόλο. Μπορεί να κάνει την έκπληξη!
Τι ξεχωριστό θρεντ να ανοίξουμε, αφού δεν έχει γυριστεί τίποτα ακόμα. Με το που θα παιχτεί κάτι βέβαια, πρώτος εγώ θα αρχίσω να γκρινιάζω που κατέστρεψαν την καλύτερη δουλειά του Gaiman και από κάτω ο Krux θα με ρωτάει αν εννοώ το Sandman ή το American Gods.
8)
προσωπικά πάντως το anansi boys μου άρεσε περισσότερο από το american gods
:dick:
Fingers crossed να βγει καλό!
starxidia mas, den katalavainw giati bgainoun apo to ntoulapi souperuperifana se mia apeleu8erwmenh koinwnia paizontas tous hrwes kai dinontas logydria ths poutsas
("ouuuuu koitaxte me eimai toso hrwas, elpizw na sokarw tous goneis mou me ayto")
As to kanoun sto afganistan an exoun ta arxidia.
ποια είναι η απελευθερωμένη κοινωνία;
gravemiasma, έχεις πολλά θέματα ρε φίλε :sad:
δεν ήξεραν να μεταφέρουν την κούνια τους στη σαουδική αραβία όταν ήταν 3 χρονώ ρε φίλε να σε ικανοποιήσουν, σόρι.
einai st'arxidia sou giati esu den xriastike pote na dikeologi8eis gia tis protimiseis sou kai oute krinese ap'autes
den 3erw pou zeis esu alla pragmatika gia pia apelef8eromeni kinonia milas
mpori na sou fantazoun grafika ola auta ta logidria h ta gay parade h den 3erw gw ti alla otan katapiezese dikeologise na eisai kai grafikos akoma kai vieos merikes fores (mia mpatsa dld 8a sthn eskaga an imoun gay kai eleges oti auto to kanw gia na sokarw thn mama)
tora gia to an nio8oun iroes otan kanoun kati tetio magia tous
apla min mperdevese olo auto den einai kapritsio kapiou pou 8elei na dixtei einai h anagi kapiou pou 8elei na stamatisei na krivete gia kati pou esu exeis dedomeno kai 8eoris aftonoito
den to perimena apo sena eisai ena MIASMA ths apelef8eromenis kinonias mas
Gravemiasma για σκέψου να ζούσες σε μία κοινωνία που όλοι οι άντρες γουστάρουν άντρες και το λιγότερο μένουν μαλάκες όταν μαθαίνουν ότι εσύ γουστάρεις γυναίκες. Και όλο αυτό τώρα στο Αφγανιστάν.
H φάση με την ομοφοβία είναι σαν τους μας ψεκάζουν. Και στην Page και στο come out της Foster πριν από κάποιους μήνες οι 8/10 στα σχόλια οπουδήποτε και να δημοσιεύεται η είδηση γράφουν "ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ" και είναι οι ίδιοι που σου λένε για απελευθερωμένη κοινωνία.
er. opou ta pneumatika diseggona tou boltairou grafoun mikres ek8eseis dimotikou opote kapoios tous xalaei th zaxarenia.
Σταρχίδια μας, να πας στο αφγανιστάν.
eyfyes
έφευγες;
eyfeyes
H όλη φάση με του άουτινκ τον διάσημων δεν είναι κοίτα με είμαι κάτι διαφορετικό και είμαι γαμάτος που το λέω. Είναι να δώσει την δύναμη στον κάθε διπλανό μας να μην φοβάται να πει αυτό που είναι στον κύκλο του. Λέω φοβάται , και όχι ντρέπεται , γιατί δεν είναι θέμα ντροπής, αλλά θέμα φόβου.
Δες ας πούμε στην "αναγεννημένη" Ρωσία, στην Αλαμπάμπα και στο Οχάιο. Πάνε πες το στην Κρήτη και στην Θεσσαλία. Άντε να πεις ότι είσαι gay στο Περιστέρι , στο Γαλάτσι , στην Νίκαια , στο Ψυχικό και στα Ταμπούρια.
Η απελευθερωμένη κοινωνία που βλέπεις είναι μέσα στην φούσκα του βολέματος σου gravemiasma, και δεν σε μπανάρω με το σερί από μαλακίες που έχεις για να σου υπενθυμίζουν οι ERίτες ότι μπορεί στον μικρό σου κύκλο να νιώθεις γαμάτος, αλλά επί της ουσίας είσαι ένας βολεμένος μπούμπης.
Πόσο θεούλης αυτος ο Kevin Sacey πια.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=07P1Qi_rN4c
to Fugazi μπλουζακι του νεαρου :touched: