είναι, αλλά fml με τίποτα.
(για τους προσεχείς 2-3 μήνες τουλάχιστον)
Printable View
είναι, αλλά fml με τίποτα.
(για τους προσεχείς 2-3 μήνες τουλάχιστον)
Χτες άραγμα σε σπίτι φίλου με γαλοπούλα (θενξγκίβιγκ φάση) και μετά πιάνο και κιθάρες κλπ.. Αύριο εκδρομή στην εύβοια με την κοπελιά...
Το ταξιδιωτικο μου προγραμμα μεχρι Ιουνιο:
Νοεμβρης
Μετεωρα
Δεκεμβρης
Γιαννενα
Μιλανο
Σκωτια-Ιρλανδια-Αγγλια
Γεναρης
Ελσινκι
Μαρτης
Βουδαπεστη
Λισαβονα - Καναρια
Μαιος
Κρητη
Ιουνιος
Βερολινο
Το βλεπω και δε το πιστευω
vre de gamiesai :razz:
θα περάσεις κ από http://www.facebook.com/home.php?#!/...60717413943398
:P
Βρήκες κάνα 10χίλιαρο ξεχασμένο σε καμιά τσέπη;
Τις προάλλες βρήκα 50 ευρώ πηγαίνοντας σπίτι. Δυστυχώς, το χρήμα εξαφανίστηκε ταχύτατα. Είχα να βρω όμως από τον Γιώργο Παπανικολάου στο δεκαχίλιαρο.
κοίτα τύχη που την έχουν ορισμένοι ρε πούστη! μια φορά είχα βρει ένα 5ευρο πρώτη φορά εβερ και χαιρόμουν σα πιθήκι!
Νέος συγκάτοικος, φίλος από το Λύκειο. Καλωσόρισε, παρεάκι στο σπίτι και πάγια έξοδα σπιτιού στο μισό. Τώρα και μία παρ-τάημ δουλίτσα (αχακαλοε;) κ είμαι ανεξάρτητος, 2 μαθήματα κ διπλωματική!
meta apo merikous mines de tha eiste filoi pia to ksereis e?
πρωτευουσα της φιλανδιας
και όχι μόνο τήνουν,αλλά και μήλουν και σέριφουν!
My Life Rocks γενικα τοσο πολυ που φοβαμαι οτι θα γινει κατι πολυ γαμημενα ασχημο συντομα και θα μου τα ισοπεδωσει ολα...
Παρασκευη εγινε μια μαλακια στη δουλεια κ με αφορμη αυτο με φωναξε ο προισταμενος και μου ειπε οτι μπορει να πηγαινουμε κατα διαολου αλλα μην ανησυχεις, δεν παιζει να γινουν περικοπες στο τμημα αυτο.
Το σ/κ ημουν Μετεωρα εκδρομη, βρηκα 25 ευρω στο δρομο.
Δε το φυσαω,βασικο μισθο παιρνω, αλλα τα δινω ολα στα ταξιδια.
Γιαννενα, Μιλανο, Ελσινκι και Βουδαπεστη ειναι φοιτητοσυνεδριοφαση. Γιαννενα εχω τσαμπα διαμονη και Μιλανο τα αεροπορικα.
Γλασκωβη-Λισαβονα ειναι διακοπες σε φιλους που εχουν φυγει ερασμους και Βερολινο ειναι για το The Wall.
ρε μαλάκες, αυτό το gif είναι τρομαχτικό, όσο ωραία και να φαίνονται τα μπούτια της.
λολ πινατέρο.
Το τρομαχτικό, ροσγουελ, είναι πως η στολή αυτή κοστολογείται γύρω στις 3,000eu.
Πόσο μου έχουν λείψει τα γαμημένα τα ταξίδια. Pixies451 σε ζηλευω ελεινά
Ε λολ. Παπάρια προστασία μας παρέχουν εμάς. Στολή πυροσβέστη (άκαυστη) που ήρθε για έλεγχο είναι.
Ενταξει δεν ειναι μονο τα μπουτια και η λεκανη καλοσχηματισμενη φαινεται.
Την παρασκευή πετάω για ελλάδα, διακοπές μέχρι τις 5 γενάρη και απαγορεύεται να με πάρουν τηλέφωνο από την εταιρεία για τις πρώτες 10 μέρες τουλάχιστον...
savvato petaw gia ellada kai epitelous oikogenia, proper fai, filoi kai to kontrabasso mou. MLR <3
Στο γιορτινο πνευμα και δω, αυριο και μεθαυριο καθισιο εκτακτως και απο 23 αδεια ως το νεο ετος.
Χρωστάω 40 μαθήματα και θέλω να πεθάνω <3
Πέθανε στο διάβασμα. It's a win-win situation.
Εχω μπροστα μου φρεσκομαγειρεμενη μακαροναδα με κιμα, ενα τεραστιο ποτηρι Pepsi, διπλα μου το χριστουγγεννιατικο δεντρο και αραζω στον υπερανετο καναπε μου, ενω πριν 10 λεπτα ξεκινησε μαραθωνιος Back To The Future που θα κρατησει 8 ωρες, και τα τρια στη σειρα... :touched: :touched: :touched:
Ιτσ δε λιτολ θινγκς
sthrizw MLR tou fixxxa