Printable View
http://www.greektvlive.net/live-alph...nrhoalpha.html
twra paizei kati italika
na doume
Πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να το πάρουμε το κατσαρολικό φέτος.
Αφενός γουστάρω ενα 2ο σερι,αφετέρου δε θέλω να δω τη γάγγραινα να καρπώνεται μια επιτυχία και να πατάει σε αυτή μετέπειτα.
φευγουν κομματια απο το γηπεδο λεει :touched:
αρχίδια ε? θενξ πάντως
nai :/ radiofwno evala twra
παει ο σισσε :/
παμε ρε πετροπουλε βασικε φορ \μ/
ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
3 βδομάδες έξω ο Σισέ.
Μπάρκογλου ήρθε η ώρα σου.
Γαμώ τα πάντα.Πάω να παίξω μάνατζερ.
Edit:Ευτυχώς όμως εδώ που τα λέμε.Θα περάσει ο πονοκέφαλος του Πόντικα.
^
ακουω στο ραδιο....ειχε χαλασει το συστημα ποτισματος...το χορταρι 2 μερες αποτιστο στον καυσωνα...και κανεις δεν ενημερωσε απο το γηπεδο....
ωραια
Ενοχλημένος από τα συνθήματα εναντίον της ιδιοκτησίας της "πράσινης" ΠΑΕ, τα οποία ακούστηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Τζένοα εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης... "Δηλητηριάζουν τον κόσμο αυτοί που τους βάζουν και λένε τέτοια συνθήματα".
Τάδε έφη Μούμια.
http://www.novasports.gr/media/70974.jpg
αχαχαχχχαχαχαχ
E τι θα λεγε ο γέρος,κόντρα στα οικογενειακά συμφέροντα να πάει;
αν μπορεί κάποιος τα συνθήματα για τον Κωνσταντόπουλο , νομίζω θα είναι :touched:
http://www.youtube.com/watch?v=ReeVB...layer_embedded
..................
προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις του παραπάνω βιντεο έχετε υπόψιν σας και αυτά τα 2 αρθράκια όμως ε:
http://www.leoforos.gr/editorial/2722/pou-nai-o-tziger
http://www.roulalades.gr/article/%CE...BA%CE%BF%CF%83
κανεις δεν τρελαινεται προφανως για τον τζιγκερ(παρολο που πρεπει να παραδεχτουμε οτι δεν χρωσταμε κλπ) αλλα ειμαι της αποψης οτι ολα τα κραξιματα καλο ειναι να γινονται εκτος γηπεδου..ιδιως φετος που εχουμε γαμω τα ροστερ...ειναι κριμα να καθομαστε να ασχολουμαστε με το τι κραξιμο επεσε σε καθε αγωνα για τον τζιγκερ..
Κοίτα μπορώ να καταλάβω την λογική που λες, αλλά καλώς ή κακώς, οι όποιες "ζυμώσεις" σε καλές ή κακές στιγμές μιας ομάδας, γίνονται μέσα στο γήπεδο. Για μένα απλά το στοίχημα είναι είναι αυτό λέει κάπου το ένα απο τα 2 άρθρα νομίζω: Να κερδίσει η 13 τον απλό κόσμο (έστω και τον καλοπροαίρετο "μυρωδιά" φίλο του ΠΑΟ που στο όνομα του "Πανω απ όλα η ομάδα" δεν σκαμπάζει ποιος πραγματικά την μικραίνει και της κάνει κακό) με το μέρος της. Απο κει και πέρα όταν για διάστημα ΕΝΟΣ καλοκαιριού ΜΟΝΟ έχεις τα εξής θέματα:
-πουστιές προς πατέρα
-σοκοφρειτας
-κωνσταντοπουλος
-γκαλας
-γάλλος βύντρα (ακα "το τραγούδι του (μεταγραφικού) μπαμ")
-κρις
-υφέρπουσες τρικλοποδιές γόντικα σε νόμπλια
-νεμεθ
-τάπητας
ε δεν είναι δυσκολο να μην θυμηθείς και 13 πρόσφατα χρόνια πλήρους τζιγγερο-αποχαυνωσης και παναθηναικής ξεφτύλας.... (ειδικά οταν προέρχεσαι απο μια υγιή χρονιά που οι θεμελιωτές της έχουν πουστικα εκδιωχθεί για να αναλάβουν και πάλι οι γνωστοί "ευεργέται"
ναι ναι καταλαβαινω τι λες και στα θεματα που ανεφερες εχεις δικιο..απλα για να πω τη γνωμη μου:
-κωνσταντοπουλος λολ(μονο απο τη λογικη του να προωθησει τα του γηπεδου το καταλαβαινω)..βεβαια για να πω την αληθεια ο ανθρωπος δεν ειναι και προκλητικος οποτε τωρα τσαμπα τα ακουσε ετσι)
-φρειτας απλα λολ δεν ξερω τι κανει και γιατι προσληφθηκε
-εφημεριδες ειναι σιχαματα..δλδ η διαφορα ειναι εμφανης στη στηριξη μεταξυ εποχης πατερα και τωρα..
-για μεταγραφες δε με χαλασε τοσο οτι δεν πηραμε αυτους που ειπες..με χαλασε η κοροιδια του στυλ: εχουμε μπαντζετ 5εκ ευρω κλπ κλπ..και εχουν ξοδευτει τα 500..γιατι αν ελεγαν 5εκ και για μισθους ε λολ τοτε...
-πρεπει να παραδεχτουμε παντως οτι η οικογενεια εχει προσφερει κιολας.(προφανως δεν αναφερομαι στα τελευταια χρονια :P)
-ολοι θα θελαμε να ειχαμε στην μπαλα παραγοντες οπως οι γιαννακοπουλοι(δλδ που να αγαπανε την ομαδα και δεν δισταζουν να βαλουν το χερι οταν θελουν να τη βοηθησουν)
-μη θεοποιουμε το βγενοπουλο
ρεζουμε: αυτο που παρατηρω ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος πλεον που αντι να ασχολειται με την ομαδα(που επαναλαμβανω το ροστερ ειναι πολυ καλο) καθεται και ασχολειται μονο με τον τζιγκερ...πχ χθες τραυματιστηκε ο σισσε: επι τοπου να κραξουν τον τζιγκερ που εφερε τον κεζο...δλδ πραγματικα φοβαμαι τι θα γινει στην πρωτη στραβη(και εχουμε και πολυ δυσκολο προγραμμα στην αρχη)
γενικα εδω τα λεει ωραια:
http://www.leoforos.gr/blog/2773/etsi-den-pao-pouthena
αστα να πανε...ελπιζω να μη συνεχιστει ετσι η δουλεια αν και δυσκολο το βλεπω..μπονους:
http://www.contra.gr/Columns/CaesarSalad/285442.html
κάθε μέρα και μια εκπληξη ο καρκίνος --> http://www.roulalades.gr/article/%CF...B9%CE%B3%CE%BA
ΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ :moutza:
:facepalm::facepalm::facepalm:
ποια 500κ ξοδεύτηκαν;
μπουμσονγκ αν δεν κανω λαθος...πηρε 500 η λυον
κι ο τζίγγερ πήρε 700κ για ρουκάβινα και καμια 300αριά για ντέιβιντ. στο + είναι ο γαμιόλης και κάθεσαι και λες "έχει προσφέρει η οικογένεια". ό,τι έχει προσφέρει, το έχει πάρει πίσω θεμιτά ή αθέμιτα στο πολλαπλάσιο. ναι, μπορεί ο βγενόπουλος να μην είναι άγιος αλλά παραπάει αυτή η προπαγάνδα ήθους για τους γαμημένους που έκαναν περιουσία σπάζοντας το εμπάργκο της ν.αφρικής (ενδεικτικά)
http://contra.gr/press/newspapers/23062010/derby_l.jpg
http://contra.gr/press/newspapers/25062010/derby_l.jpg
http://contra.gr/press/newspapers/13072010/derby_l.jpg
κατα τα άλλα "τριβει τα χερια του ο μαρινακης" ενω το μουνι χτενίζεται...
http://contra.gr/press/newspapers/24082010/derby_l.jpg
ναι το θεμα ειναι ομως και(για φετος μιλαμε) συνολικα σε τι κατασταση ειμαστε...δεν με ενδιαφερουν εκθεσεις ντελοιτ κλπ αλλα οταν βγαινει ο θανασης και λεει οτι η κατασταση ειναι τραγικη...ε τοτε κατι δεν πηγαινε και πολυ ομορφα ε! γιατι τα λεφτα για τις μεταγραφες των 2 τελευταιων ετων ηταν παρα πολλα...το ξεραμε οτι ολοι φετος θελανε να ειναι πιο μαζεμενα τα οικονομικα! ολοι το λεγανε(μοναδικη εξαιρεση ο βγενοπουλος νομιζω)...
Κακα τα ψεματα δεν ειναι ο προεδρος που αγαπαει την ομαδα...Δεν πηγε στο πρωτο ματς και γενικα στα @@ του..και εγω θα ηθελα αλλον...αλλα πες μου ποιον? ο βγενοπουλος τι κανει?
Συνολικα γιατι θα βγει και οτι ειμαι υποστηριχτης του...
Ο καπετανιος ειχε προσφερει δεν μπορεις να πεις οχι... Ο τζιγκερ τα εχει κανει σκατα..δεν ξερει απο μπαλα και δεν το κατεχει...τα οσα γινονται σε διοικητικο επιπεδο ειναι ΤΡΑΓΙΚA...αλλα να κραξω για μεταγραφες δε θα το κανω
Απίστευτος είσαι. Που κολλάει ο Βγενόπουλος που ήταν απλός μέτοχος-χρηματοδότης; Άμα είναι έτσι, ο Παύλος τι κάνει; ο Θανάσης; ο φούφουτος;
Μαλακίες είπε ο Θανάσης και θα έπρεπε να το ξέρεις. Η έκθεση έλεγε για συσσωρευμενες ζημιές από το 79 που έχουν ήδη καλυφθεί και πιθανές ζημιές από στοιχεία που έδωσαν οι οικονομικοί σύμβουλοι της παε. Μαγειρέματα δλδ. Μαζεμένα τα οικονομικά τα ήθελε το μπλοκ Βαρδηνογιάννη-Γιαννακόπουλου. Όλοι οι άλλοι (Βγενόπουλος, Δάβαρης, Ζολώτας, Νίκας κλπ) ήθελαν να συνεχιστεί η ίδια πολιτική. Γιατί να θες τον Παναθηναϊκό δέσμιο μιας οικογένειας και να μην υπάρχουν 20-30 επιχειρηματίες που θα βάζουν 1-2 εκατομμύρια το χρόνο. Και στην τελική, τι καλό πρόλαβες να ζήσεις από τους καρκίνους; εγώ το μόνο που πρόλαβα συνειδητά ήταν να διαλύουν την ομάδα του 96 και να αρνούνται να φτιάξουν γήπεδο.
Και γιατί να μην κράξεις για μεταγραφές (αν και συμφωνώ ότι είναι το λιγότερο, απλά είναι ενδεικτικό); 2 μεταγραφές καλές χρειαζόταν η ομάδα. τη μία την έκανε η προηγούμενη διοίκηση. Για τη μεταγραφή του αμυντικού σου παίρνει την 5η επιλογή, ενώ για αναπληρωματικό αριστερό μπακ ενα παιδάκι με 8 συμμετοχές στον ηρακλή τα 2-3 τελευταία χρόνια (ενώ είναι πασιφανές πόσο ανεπαρκής είναι ο σπυρόπουλος), για αναπληρωματικό τερμα δανεικό ξένο (!) και τυραννάς τον προπονητή με την ανικανότητα να κλείσεις μια ρεζερβα φορ ενω είχες τόσους μήνες.
Α και σου λεω πρόεδρο: αυτόν που είχαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια.
Και αυτό που δε θα τους συγχωρήσω ποτέ είναι ότι αυτοί με έδιωξαν από τα γήπεδα στις αρχες της δεκαετίας
Εχουμε κάνει κατα κάποιο τρόπο τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές,αλλά πάντα με το μπάτζετ που είχαμε στη διάθεσή μας.
Ο Βγενόπουλος δεν ξέρω τι θα εκανε αμα αγόραζε είναι η αληθεια.Το μόνο που ξέρω είναι πως πρόκειται περί έξυπνου επιχειρηματία,αλλά ποιος εγγυάται ότι η ΠΑΕ δε θα αποτελούσε κομμάτι στο παζλ των επιχειρηματικών του πλάνων,αφήνοντας τη χωρίς ενίσχυση;
ωπα. πιο μπάτζετ εννοείς ρε φίλε; τις 500Κ; αποδέχεσαι εσύ ενα τέτοιο μπάτζετ για τον ΠΑΟ την ώρα που 2 πόστ παραπάνω σου λέμε σε αδρες γραμμές τα πολύ βασικά καθαρά "χοντρα" έσοδα (χωρις φανέλες, χορηγούς κλπ); εδώ μόνο για τον Γκέρεμι που έφερε χθες η ΑΕΛ έδωσε 500Κ. ΠΑΟ είσαι γαμω την τρέλα μου όχι αεκ ή κανας εργοτέλης...
-Αυτο που προσεφερε ο καπετανιος(με ολα τα αρνητικα βεβαιως οπως αυτο που αναφερεις) ηταν σταθεροτητα...δες την ΑΕΚ που καταντησε..
-Τον τζιγκερ σου ειπα οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ..Θελω και εγω να φυγει! τοτε που ειχε γινει το συλλαλητηριο προσευχομουν που ηρθε αυτη η αγια μερα...ΑΛΛΑ οχι ρε δε θα κραξω για μεταγραφες..Τον ιωαννιδη τον προτεινε ο νιοπλιας ε...τερμα πχ εγω ειμαι της αποψης οτι δε χρειαζομασταν καν...το μεγαλο σφαλμα ηταν με τον αμυντικο που ηθελες να ειναι και αυτος που θα συμμαζεψει ολη τη γραμμη... αλλα για δες...επι 2 χρονια δεν ειχαμε παρει !!! ουτε τοτε εκραξα ουτε τωρα θα το κανω..
-τον βγενοπουλο τον ανεφερα γιατι ηταν αυτος που ειπε για αγορα της ΠΑΕ κλπ κλπ...θυμασαι τοτε οτι ο τζιγκερ του εδινε περιθωριο 2 μερες(γελαει ο κοσμος ποιος αγοραζει σε 2 μερες) και ο αλλος εβγαλε σωστα μια ανακοινωση οτι δεν γινονται τετοια πραγματα.. και μετα ΠΟΥΘΕΝΑ...
Εννοείται πως ΔΕΝ το αποδέχομαι.Μίλησα για την αξιοποιήση του μπάτζετ που ήταν καλή,όχι για το μεγεθός του που ήταν αστείο.
Ρε παιδιά, δεν είπε κανείς οτι ο Ιωαννίδης θα είναι για τον πούτσο ή οτι το τραγούδι του μεταγραφικού μπαμ (boom-song) θα βγει ντε και καλά αυτό που πολλοί φανταζόμαστε: ο βύντρα της Γαλλίας. Αλλωστε η ομάδα δόξα τω θεο έχει γερές βάσεις απο πέρισι(ακόμη). ΑΛΛΑ: Πέρα απο το μειδαμινό μπατζετ στις μεταγραφές που μην ξεχνάμε -οτι είναι και σημαντικό θέμα εντυπώσεων- έχουμε φάει την μια φάπα πίσω απο την άλλη. Γκαλάς, Κρις, Νέμεθ. Ενώ χαρη στα αρχίδια του Νόμπλια έχουμε γλυτώσει απο επιστροφή Μαντζιου, χάμερ-ντακόστα κλπ. Επίσης μεταγραφές δεν είναι μόνο παίρνω αλλά και πουλάω. Η τωρινή διοίκηση έχει προσλάβει έναν πρώην δημοσιογραφίσκο για μάναντζερ που επίσης ήθελε να φέρει πράμα απο τα καλάθια αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ απο τους κομμένους. Αντίθετα κινείται λες και είμαστε καμια Μπράγκα, για δανεισμούς, που ούτε καν πολλες φορές οι ομάδες που τους δέχονται, δεν πληρώνουν το 100% του συμβολαίου των παιχτών αυτών που τους δίνουμε πόσο μάλλον να μας δώσουν και φράγκα που τους δανείσαμε παίχτες!
Αν λοιπόν,εξ' αρχής είχαμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλά και ένα σοβαρό μπάτζετ -δεν σου λέω εγω ΤΟ τρελό ποσό- θα μπορούσαμε να έχουμε ΔΙΩΞΕΙ σαβούρα ΕΙΣΠΡΑΤΤΩΝΤΑΣ, και να ΜΗΝ γελοιοποιούμασταν όπως στις παραπάνω περιπτώσεις. Φυσικά και με πιο ετοιμοπόλεμους παίχτες απο τον Ιωαννίδη που ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά και απο τον Πετρογκολ που καλώς ή κακως το παλικάρι δεν έχει τον τελευταίο χρόνο, παρά ελάχιστες συμμετοχές.
Υ/Γ: Όσο για τον καπετάνιο, μικρές λεπτομέρειες που μπορώ να πω είναι οτι ακόμη και όταν είχαμε αυτήν την "σταθερή διοίκηση" η ομάδα έπαιρνε πρωτάθλημα κάθε 3 χρόνια, κάνοντας μάγκες αεκάκια, παοκάκια, αελάρες κλπ ενώ για να θυμίσω και λίγο το παναθηναικό ποιόν του "πιστολά", το 2006 στα μπουζούκια με τον Ιμβριο χόρευε το "Περαία μου περαία μου" με την γνωστή εμετίλα στο τέλος των στίχων μπροστά σε κόσμο....
εντιτ: για την οικονομική "δυσμένεια" των βαρδινογιαναίων θυμίζω οτι τον προηγούμενο μήνα έσκασαν 250 Μ για την αγορά του ελληνικού παραρτήματος της Shell, ενώ στον ΠΑΟ παίρνουν δάνειο για να υπάρχουν "τρεχούμενα" 5Μ, και έχουν αναγκάσει το προηγούμενο "σπαταλο" καθεστώς να μην μπαίνει στις ΑΜΚ
Mια χαρά τα λέει ο Κρις-μπος.
Και να προσθέσω ότι για ακόμα μια φορά το καρκινόσογο "άδειασε" τον προπονητή την περίοδο των μεταγραφών στα θέματα Γκαλάς-Κρις-Νέμεθ,όπως είχε γίνει παλιότερα με Σέρχιο(Μάνσο) και Βίκτορ Μουνιόθ(Σάλβα).
Κατά τα άλλα,το πρωτοσέλιδο του παλαμακίδα απεθύνεται για ακόμη μια φορά σε πανίβλακες.
@ Τάιλερ
Σοβαρά ρε συ,τι είναι ο Ιωαννίδης;Νυσάφι πια με τα ελληνικά ταλέντα 22 και 23 ετών.
Στα άλλα συμφωνώ.
Το ταμείο της ομάδας δεν έχει έσοδα από φανέλες-μπλουζάκια-μπρελόκ.Η μπουτίκ ανήκει στη Μαριάννα.
όχι ρε παιδί μου, νταξει να πάρουμε και ταλέντα γιατί όχι.
αλλά μη μου βάζεις (όχι εσύ - σχηματικα μιλάω) τώρα τον Ιωαννίδη σαν πρώτη λύση για αντι-σπυρόπουλο... Δηλαδή με τί παραστάσεις θα παίξει αυτό το παιδί CL, αν ας πούμε κι ο Σπυρόπουλος βγει οφ. εκει εστιάζω εγώ.
ναι ταιλερ συμφωνω αλλωστε ειπα- με ολα τα αρνητικα-..οταν βλεπεις πως εχει καταντησει η αεκ το σκεφτεσαι..
τεσπα ιδιως μετα την τελευταια ακατανοητη κινηση του τζιγκερ θα πεσει ΠΟΛΥ κραξιμο...εφοσον δεν επηρεασει την ομαδα καλοδεχουμενο.
απο εκει και περα στα μεταγραφικα το εχω πει απειρες φορες οτι οι αλλαγες κατα βαση πρεπει να ειναι νεοι..αυτο με τις παραστασεις δεν το καταλαβαινω...αν ενας παιχτης ειναι καλος τοτε στα @@ του αν ειναι αγωνας CL ή οτιδηποτε...δεν εχουμε την πολυτελεια να φερνουμε για μπακ απ μεγαλους παιχτες οποτε πρεπει να κανουμε σωστες επιλογες απο μικρους ειτε ελληνες ειτε ξενους κατα προτιμηση..