τα καναλια μεταδιδουν ειδησεις μεσα απο τη ΓΑΔΑ
Printable View
τα καναλια μεταδιδουν ειδησεις μεσα απο τη ΓΑΔΑ
Καλά, πιστεύετε ακόμα ότι μπορεί να 'ναι ψέμα οι νεκροί; Συνέλθετε ρε μαλάκες.
Να και η προπαγανδα απο τα παιδια στο ΔΟΛ (ναι, αυτο που εβαζε τους εργαζομενους να αναφερονται στον ομιλο με Ο, ακομα και στο IRC)
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...6&lngDtrID=244
Πέντε άτομα απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική, η οποία όταν εισήλθε στο κτίριο βρήκαν απανθρακωμένους δύο γυναίκες και έναν άντρα, εργαζομένους της τράπεζας.
ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ; ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;
τι μαλακιες ακουω γαμω την πιστη μου. λεει ο ενας αυτα ειναι αρκετα να απορριψεις εναν χωρο. λεει ο αλλος οτι αν ξαναβρουν μολοτωφ σε καποιον να τον κρεμασουν. το'χετε χαμενο τελειως ετσι;
Εσύ που δεν το χεις χαμένο, για εξήγησε μας λοιπόν πως και πόσο διαφορετικά να το δεις? Η κακιά η ώρα?
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/...F-mega-%CE%BC/
Πριν από λίγα λεπτά το MEGA μετέδωσε σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων ότι συνελήφθησαν Χρυσαυγίτες, οι οποίοι είχαν… σημαίες του ΠΑΜΕ!!! Πρόκειται για πρωτοφανή προβοκάτσια, που στερείται κάθε ίχνους αληθείας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους διαψεύδει κατηγορηματικά και καταγγέλλει τη νέα συκοφαντική επίθεση εις βάρος της. Στην φωτογραφία που βλέπετε όταν πέταξαν τις μολότωφ, την ώρα που βρισκόταν εκεί το μπλοκ του ΣΕΚ. Ο κόσμος που προσπαθούσε να σπάσει την θωρακισμένη πόρτα, πίσω από την οποία βρισκόταν δύο εγκλωβισμένοι (οι οποίοι και βρέθηκαν νεκροί), ενώ στο διπλανό παράθυρο, απ’ όπου πέταξαν τις μολότωφ φαίνεται γραμμένο σύνθημα “κάψε την τράπεζα της γειτονιάς σου”. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
animae, φτάνει, ακούστηκες ρε φίλε.
κατά τ' άλλα: κάτω η σκατόχουντα να τελειώνουμε.
α) για το να απορριψεις ενα χωρο ενω τον βλεπεις τον μονο σε μια μαζικη εκδηλωση που ειναι αναμιγμενος με αλλα στοιχεια π.χ. τα καγκουρια (καπιταλιστες στην νοοτροπια) που βαρανε ασχετως για τον τζερτζελο χωρις πολιτικη επιγνωση της πραξης τους ή τους κωλοματατζήδες που κάνουν βίαιες αδιάκριτες μαζικές επιθέσεις προκλητικές μέχρι αηδίας έχω να πω "..."
β) για το να κατηγορησεις τον ΚΑΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ που ριχνει μια μολοτωφ σε μια τραπεζα την οποια εχωντας επιγνωση του κινδύνου ο εργοδοτης εχει αφησει ανοιχτη, παλι "...". Αν απ' την αλλη θεωρεις κακο το να καψεις τα τουβλα μιας τραπεζας εχω να πω μπραβο στην μανουλα σου που βγαλε νομοταγη λεβεντη. λεβεντη της φαρας που δεν νιωθει ιχνος ντροπης οταν σηκωνεται η βουλη στο πιο υποκριτικο λεπτο σιγης στην συγχρονη ιστορια.
πεθαίνω με δηλώσεις animae αν ο καλκι ξεκινούσε το ένοπλο.
δεν χρειαζεται να ξεκινησει κανεις το ενοπλο. περιμενε δυο-τρεις πορειες ακομα, κρεμαλες στο συνταγμα θα εχουμε.
και κρεμάλες στην ΓΑΔΑ ε.
πολεμος δικε μου.
κι οταν ερθει η ωρα, ταμα το 'χω: με τα ιδια μου τα χερια θα σπασω το κεφαλι του animae στο πεζοδρομιο εξω απ'την βουλη την οποια θα εχει παει καμαρωτος να υπερασπιστει.
IΚονοκλατς, χέσε μας.
Γενικά κατέβαινα, οπότε έχω μια α επίγνωση του "χώρου". Από την άλλη, δεν έχει καμία σχέση με "νομοταγή πολίτη", το να μην καεί κάποιος άνθρωπος.
Το ότι ήταν μαλάκας ο εργοδότης, δεν έχει να δικαιολογήσει απολύτως τίποτα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα α)με το κάψιμο τραπεζών-χωρίς κόσμο μέσα β)με το κάψιμο της βουλής-με τους 300 μέσα.
Το "αναμιγμένος" που λες, μην το σκέφτεσαι καθόλου σαν θετικό. Γιατί λόγω αυτών των "αναμιγμένων με άσχετο κόσμο", έχω φάει και έχει φάει αρκετός κόσμος χημικά. Φυσικά αυτό δεν είναι και τίποτα, αλλά αν είναι να κάνει κάτι αυτός ο χωρός, ας έχει τα αρχίδια να το κάνει μόνος του και όχι στις πλάτες άλλων. Δεν διαφωνώ σε πολλά πράγματα με αυτό τον "χωρο" ιδεολογικά, αλλά σίγουρα κάποιες πρακτικές είναι απαράδεκτες.
Για τους μπάτσους, τους βουλευτές και τα λοιπά, δεν έχουμε να πούμε κάτι, αφού συμφωνούμε.
α κατσε, ρεφορμοαριστερος εισαι, οχι φασιστας;
btw, για να μην παρεξηγούμαι κιόλας: πάντοτε κάλλιο τρία απανθρακωμένα φρικιά τύπου rage for order παρά τρείς εργαζόμενοι απεργοσπάστες.
ρε αντε ρε γαμησου.
animae σοζ, σε ειχα για πασοκο με εθνικη συνειδηση.
α, τα καγκούρια απορρίπτω εγώ δικέ μου, αλλά η ευθύνη τους βαραίνει όλους θες δε θες. Δε γίνεται κάθε φορά που μερικοί κουκουέδες σπάνε κάποιον στο ξύλο γιατί έτσι να λέει το κουκουέ α αυτοί δεν μας χαρακτηρίζουν είναι βλάκες, μερικοί χρυσαυγίτες που σκοτώνουν και τους πιάνουν να λένε α αυτοί δεν είναι δικοί μας, έδρασαν του κεφαλιού τους. Εάν θες να διαφοροποιηθείς, πρέπει να πάρεις αποστάσεις. Όχι να λες γενικά για "κάγκουρες με καπιταλιστική νοοτροπία" και το βράδυ να πηγαίνεις για μπίρα μαζί τους στην κατάληψη (όχι εσύ, ξέρεις τι λέω.) Φυσικά, αρχίδια θες να διαφοροποιηθείς, όπως φαίνεται και στη τρομακτική μαλακία μου γράφεις αποκάτω για την οποία αν δεν έχεις λόγια μία φορά εσύ εγώ δεν έχω δέκα. Απλά όταν γίνει και πιάσει καμιά φωτίτσα παραπάνω και ψοφήσει κανένας καπιτάλας γράφουμε και καμιά μαλακία μπας και πιστέψουν οι άλλοι πως είμαστε άνθρωποι, μ?Σήμερα μάθαμε ότι η φωτιά μπορεί και να σκοτώσει, λοιπόν. Τι λες ρε...
"Ερώτηση προς αναρχικούς"
"Τωρα που σκοτώσατε 3 συνανθρώπους μας, αισθάνεστε υπερήφανοι? "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
απο ΤROKTIKO
Mε τον Βγενόπουλο, τι έγινε τελικά?
φοβερη ρητορικη του κωλου, ευγε.
Λοιπον, παρε πρεφα το εξης. Η υπαρξη μιας τραπεζας μπορει να θεωρηθει απο καποιους (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ - κι εγω μαζι τους) επιθετικη. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να σου εξηγησω γιατι και πως. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι το ξερεις οτι σε μια μαζικη διαδηλωση που αναμεσα σε αλλα βρισκει εκφραση και η μεριδα των ανθρωπων η οποια χρησιμοποιει βιαιες τακτικες απεναντι σε υλικες περιουσιες και σε οχυρωμενους μπατσους (δεν θελω να ακουσω μαλακια οτι αυτο ειναι επιθεση κατα της ανθρωπινης ζωης, οκ; οκ!). Δεν θα διαπραγματευτω καν την καταστροφη της υλικης περιουσιας. Απο ενα σημειο και μετα ειναι αυτονοητο οτι δεν μπορει να θεωρηθει κακη. Τωρα, αν εσυ θες να πεις οτι ειδαν τους εργαζομενους μεσα και λενε "παμε να τους φαμε τους απεργοσπαστες", ζησε στην πλανη σου δικε μου. Κανεναν δεν ευχαριστει η βια - ουτε να την δεχεσαι, ουτε να την ασκεις. Αν δεν υπηρχε η μια ασκηση βιας δεν θα ειχε υπαρξει και η αλλη. Διαμορφωση πολιτικης συνειδησης 101. Η μονη λυση ειναι να βγουν ολοι οσοι καταριουνται αυτο που ζουμε στην επομενη πορεια. Αλλιως θα παραμεινει ενας πολεμος οργης με απωλειες και απ'τις δυο πλευρες.
Οσο για τους καγκουρες που λεω, δεν τους βλεπεις σε καταληψεις. Ψαξε κανα βενιου, θα εχουν παρατησει και το φτιαγμενο πενηνταρι η το κλεμμενο φιατακι απ'εξω.
Για να ετοιμαζεστε για Οικουμενικη αλανακια. Οσοι προλαβαν 89/90 ξερουν :-)
μαζεψ' την γλωσσιτσα σου μην στην χωσω στον κωλο μαλακισμενο, ε.
δεν θα παρει καμια αριστερα τα πανω της. αγανακτισμενος κοσμος θα βγει εξω με βιαιες διαθεσεις. ειναι τα καταλοιπα της μικροαστικης νοοτροπιας αυτα. οταν πεινασουμε θυμομαστε οτι ο κοσμος δεν ειναι ωραιος. και ολα αυτα τα κωλοζωα εξω πεινανε. αντε μπας και γινουν ανθρωποι.
Τόνοι αγάπης.
να πω κιεγώ απλά τι είδα μπροστά στη μαρφίν - φρικιά σπάνε βιτρίνα, βάζουν φωτιά, ρίχνουν κάτι ακόμα εύφλεκτο για να ανάψει, βγαίνει κόσμος στον τρίτο όροφο στο μπαλκόνι, αρχίζουν και φωνάζουν όλοι ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ, τα φρικιά προχωράνε παρακάτω καθώς και η πορεία.
δικαιολογία δεν αποτελεί προφανώς αλλά σε όσα μέρη έβλεπαν ότι υπάρχει κόσμος μέσα δεν έκαναν τίποτα προτού τους βγάλουν όλους έξω.
Εσύ ρε έχεις φτάσει στο σημείο να τους αποποιείς (έτσι λέγεται αυτό?) τις ευθύνες. Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται φόνος εξ' αμελείας, το έχεις ακουστά αυτό? Και μακάρι να ήταν κάτι τέτοιο. Οι τύποι είδαν φώτα μέσα τράπεζα ανοιχτή με ανθρώπους και είπαν να πετάξουν φωτιά. Η φωτιά μπορεί να σκοτώσει. Έχεις ευθύνες. Αν δικαιολογεί η επιθετικότητα τίποτα επόμενη φορά που σε δω και μου μιλήσεις περίεργα να σε μαχαιρώσω ας πούμε.
Ελα ψηλε. Στημενο για Οικουμενικη και αμαυρωση της μαζικης κινητοποιησης ηταν. Σκοπιμα ειχαν ανοιχτη την τραπεζα, τι διαολο, περιμεναν client-facing πραγματα ΣΗΜΕΡΑ?
σιγουρα. φονος εξ' αμελειας ειναι και η ελλειψη πυρασφαλειας και εξοδου κινδυνου και η τοποθετηση εργαζομενων σου στο ποστο τους οταν υπαρχει κινδυνος. γιατι ρε φιλε οπως και να το κανουμε ενα μπουκαλι πρεπει να το ριξεις σε αχυρωνα για να λαμπαδιασει ολοκληρος, οχι σε πολυκατοικια. κατι πρεπει να πηγαινε και σκατα στην ασφαλεια του μερους. και τωρα σοβαρα πιστευεις οτι υπαρχει ΕΝΑΣ ανθρωπος που θα πεταγε μολοτωφ σε ανθρωπους; για να καταλαβω δηλαδη!
Πετάξαν 10 φρικιά ό,τι βρήκαν και το κάνουμε και αντικείμενο συζήτησης;
Ή μήπως η ευθύνη για τους νεκρούς βαραίνει το Βγενόπουλο και μόνο, υπό το πρίσμα μίας λογικής "εμείς σπάμε ό,τι βρίσκουμε, είμαστε κοινωνικό φαινόμενο, ας προσέχατε";
Εγώ λέω ότι οι συνθήκες οξύνονται, ο κόσμος ριζοσπαστικοποιείται και με λίγη καλή θέληση τα λουμπεναριά θα απομονωθούνε. Δυστυχώς προλάβαν να περάσουν στην ιστορία για μία φορά, δε γαμιέται.