-
Re: Κύπελλο UEFA 2008-2009
εδω να σημειωσω πως ειμαι ο μονος στο παγκοσμιο στερεωμα που δεν ειμαι πεισμενος πως ο Σολιντ δεν ηταν τοσο αμπαλος οσο λενε ολοι, συμπεριλαμβανομενου οπαδων ολυμπιακου σε ποσοστο 99,9976% και οτι ηθελε να παιξει 4-3-3 με τον Ντραγκουτινοβιτς (π.χ.) και τον Σιμουνιτς και τον Ιβερσεν, και τελικα καποιος (!!) του πηρε Ντομι, Ζουλιο Σεζαρ και Κωνσταντινου.
-
Μπα δεν έχεις πολύ άδικο. Απλά δεν έπιασε το νόημα.
-
Ναθινμανε, τη συζητηση με το τι επρεπε να κανει ο κοσμακης το εχουμε ξαναπει. Αν εχεις δει ομαδα που να λενε με πανώ στις κερκιδες "παρε αμ. χαφ, σκυλο αλλα να ξερει και μπαλα! και παιξε με 4-2-2-1-1 με ρομβο" τοτε δειξτη μου. ο κοσμος γκρινιαξε. μπορει οχι σε σωστο βαθμο, αλλα αν ειναι κατι στανταρ, ειναι πως στο Καραισκακη (ΟΑΚΑ πριν) αμα δεν τραβαει η ομαδα, η γιουχα δεν ειναι και κατι δυσκολο να βγει.
Οσο για την προτροπη σου "μειωθηκε ο κοσμος που παει στο γηπεδο?" εγω διαφωνω υπερκαθετα. Ο κοσμος μιας ομαδας ειναι για να πηγαινει στο γηπεδο. αυτα τα "δεν παταω γηπεδο γιατι δεν πηραμε πρωταθλημα/κυπελλο/αμυντικο χαφ/φροντιστη" δε μου αρεσουν. ειναι καθαρα προσωπικη αποψη, και στο γηπεδο θα παω ακομα κι αν δεν μπορουμε να αλλαξουμε μια πασα μεταξυ μας. (οχι εμεις, εμεις και αλλαζουμε, ελα μωρη Τζενεραλς)
Ο τελικος του κυπελλου ειναι ενα (1) ματς. Το Κερδιζεις, χαιρεσαι, ακομα και αν εισαι 59ος στο πρωταθλημα. Δεν καταλαβαινω τι θα επρεπε να κανουν. Και το "εκαψε" ειναι υπερβολη.
Τελος με Βαλβερδε επαιξε σαφως καλυτερη μπαλα, τουλαχιστον σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα. Κι εγω θα θελα το Λεμονη, ποτε μα ποτε, δεν ειπα τιποτε το αντιθετο. Παραμενει ο προπονητης με τα καλυτερα (και εντυπωσιακοτερα) αποτελεσματα στην νεωτερη ιστορια του Οσφπ.
Αλλα περσι πηγαινα με Ματζελλαν σχεδον σε καθε εντος εδρας ματς, και πραγματικα δεν παλευοταν η κατασταση. Τραγικοτατο θεαμα.
-
Quote:
Originally Posted by Darkling
π.χ. ο Μπερνιν δεν πρεπει να εκραξε για το 0-0 με Ηρακλη και το πεναλτυ του ηρακλη, γιατι ο παο δεν υπηρχε στο γηπεδο.
Κατα τ αλλα εγω ειπα με ανεση, οτι ο Ολυμπιακος ευνοηθηκε σφόδρα με τους Αρειανοι.
profanws kai den ekraxa opws den ekraxa gia to mpenalntoi me to aek re su mitso.
an i omada mou de paizei mpala ti na pw?
oti tha mporousame me to aek na paroume to x(pou htan kai to pio dikaio) kai me hraklh tha mporousame xwris na paixoume mpala me 2 faseis pou mallon mas dikaionoun alla ousiastika einai amfisvhtoumenes, na paroume th nikh?
oxi re mits de to lew
den exw skata sto kefali mou
to oti se antistoixh periptwsh an o gauros htan sth thesh m,as, oti tha epairne 6 pontakia gia plaka einai allou papa euagelio
de thelw na mpw sth diadikasia na katsw na lew re autos giati pairnei ta sfurigmata theloume kai emeis.
oxi de prokeitai na to pw. apla lew na kopoun kai se autous ta sfurigmata
alla auto de ginetai
kai gia na katalixw, makari na mhn uphrxe paraga. makari an den uphrxe paraga na dunamwne pragmatika o olumpilagos kai oxi ftiaxta, gia na dunamwsoume kai emeis. kai makari na paizotan kathari mpala.
kai as xaname
tipota apola auta omws de tha ginei
giauto arnoumai (profanws kai logw tis anikanothtas mas tosa xronia na allaxoume kai 2 pases) na xanapaw ghpedo an den eudokimhsoun oi sunthikes
alla logia na agapiomaste
-
Εγώ είμαι με Νάθινγκμαν που παίρνει τα ποστ οφ δε ντέι σε ρυθμό προπονήσεως, αλλά νομίζω ότι πέραν από κάποιες υποκειμενικού χαρακτήρα διαφωνίες, δε λέμε άλλα πράγματα, απλά δεν συγχρονιστήκαμε.
Στην αρχή του θρεντ έχω καταθέσει μεγάλο αριθμό οχετού κατά Σώκου και για το γκρέμισμα του περσινού μοντέλου/σχεδιασμού κλπ. Αυτό άλλαξε διότι δεν μπορώ να παραμένω απογοητευμένος όταν μου βγαίνουν Ντιόγο, Ντουντού, Μπελού και Λέτο. Αλλά αυτά περί κόσμου και κωλοτούμπας απέναντι στο Σώκο είναι δεδομένα, όπως είναι δεδομένα σε μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας (thrylos-fans.net) που είναι γελοίο πόσο έχουμε βαρεθεί να συζητάμε για τις μαλακιάρες (+1) των μεταγραφών, ειδικά του Ιανουαρίου. Και εννοείται πως το περσινό όχι δεν το πανηγυρίσαμε, μπινελικώσαμε όσο δεν πάει το ζήτημα. Μόνο για κάτι Ντάρκους και Γκαλέτιδες χαμογέλασε το χειλάκι μας...
Για Βαλβέρδε, καλός είναι. Δεν ξέρω πόσο πιο καλός από τον Λεμονή, ο Τάκαρος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα πέρσι, εγώ δεν τον διαγράφω ως λίγο για το πρωτάθλημα, έδωσε απλώς αλλού βάρος, σε σύστημα που δεν τσούλαγε Ελλάδα και του κάτσανε πολλοί τραυματισμοί που δεν συνηθίζεται. Σε δεύτερο χρόνο, με τόσο καλά αποδυτήρια και με τις προσθήκες Ντουντού, Λέτο και Ντιόγο, με Μπελού στα χάι, συν Λούα επίσης έστεκε να έμενε, δεν νομίζω να μην τρίβαμε τα μάτια μας πιστεύω, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ο Ερνέστος ξανά από την αρχή, κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά κάπου είτε σιχτίρισε με το ψωλάρισμα του Σώκου, είτε χέστηκε και απλώς σιγουρεύει ό,τι μπορεί, όσο πιο νωρίς με αυτά που έχει χωρίς πλάν μπι για το αναπόφευκτο κάψιμο ("Εγώ δεν φταίω, εσύ δεν πήρες αυτούς που αυτονόητα ήθελα"). Σαν τα ματς του. Πάμε με τα χίλια και αν δεν μας κάτσει σιγουράντζες και πάμε γι'άλλα.
Θέλω να μείνει, αλλά με τις συνθήκες που θα θέλει να μείνει, όχι φτηνάτζες πάλι για το πρωτάθλημα και "αν μας κάτσει και η Ευρώπη, θα σου πάρω και ένα χαφ" του Σώκου.
Αυτά.
-
Quote:
τον Ματζουρακη τον εβριζε ολο το γηπεδο και επισης δεν επλενε τα δοντια του,
απολυτο δικιο
τον ειδα τον βρωμερο ρουμανο στο ηρακλειο σε ενα καταστημα ρουχων και εψαχνε να βρει τζιν ο παπαρας και ειχε αλλαξει 6 τζιν και το ενα του στενευε στον καβαλο το αλλο ειχε μακρια μπατζακια...
αυτος ο ανθρωπος ειναι σιχαμενος.
πηγα να τον φτυσω αλλα ειχε μαζι του και ενα γοριλα και φοβηθηκα.
-
Δόκτωρα είστε Ηράκλειο; Μπίζνες ορ πλέζουρ;
-
δουλευω στα ρεθυμνα στο Γ.Ν.Ν.Ρ.
ηρακλεια ειναι η δικια μου και πηγαινοερχομαι.
τωρα βεβαια εχω να πατησω 1.5 μηνα αλλα συνηθως ερχομουν για 2 απ τις 7 μερες της βδομαδας.
πηγα και παγκρητιο στην πουτσα με εργοτελη.
βριζαμε κουτσιανικουλη για τα κοκκινα παπα του.
-
-
-
Εχει πλακα που γινεσαι ρε Φρικ πιο γραφικος κι απο τον Πρωταθλητη, ειναι κατορθωμα. Λεει 1-3 αντι για 2-2, αν αυτο σου φαινεται ΓΕΛΟΙΟ, που να ειχες δει και καμια πραγματικα γελοια δηλωση. Προφανως και με το σκορ για 30 λεπτα στο 1-2 και με Ολυμπιακο να εχει την κατοχη και τις ευκαιριες (ασε το πρωτο ημιχρονο που μπορουσε να ειναι 0-3) λεει οτι επρεπε να ληξει 2-2, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ειναι, δεν ειναι η Πρασινη να γραψει το αντικειμενικο 1-3 αντι για 0-7.
-
Αυτη η καραμελα "παιχτε πρωτα μπαλαρα και μετα κραξτε για τα πεναλτυ" πρεπει να ειναι το πιο ηλιθιο επιχειρημα εβερ, ειδικα αν αντιπαραθεσουμε ομορφες πεποιθησεις του στυλ "ελα μωρε και τι εγινε που αφησε 2 γκολ οφφσαιντ με τον σκωληκα, ΑΜΑ παιζαμε 5 λεπτα υπερηχιτικηβελβερδομπαλα το παιρναμε ετσι κι αλλιως"...
Μα τοση αμπαλοσυνη?
-
ενταξει. παρτε πρωτα τα πεναλτυ. σαν αυτο του Ηρακλη π.χ.
Ροφλ!!!!
-
Εντάξει το combo δηλώσεων (αν έγινε ποτέ από κάποιον) είναι αστείο όντως. Σχετικό με όσα λέμε:
http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/index.php
-
Καρπετοπουλος.
συγκινει τους Κελλδοραινς αυτου του τοπου.
-
στο συγκεκριμένο άρθρο, πού έχει λάθος?
-
Νομίζω ότι όσοι γράφουμε εδώ συμφωνούμε ότι η αλλαγή του διοικητικού μοντέλου είναι τεράστια μαλακία. Αλλά ρε Darkling αυτό που σου λένε εδώ και 2-3 σελίδες είναι ότι δεν αρκεί ένα "Τάκη - ψυχάρα - ολυμπιακάρα" σε 2 ματς για να εκφραστεί αυτή η δυσαρέσκεια. Και για το ότι δεν πανηγύρισες, προσωπικά δεν σε ξέρω, αν όντως έγινε μπράβο σου, αλλά όσους ξέρω το χάρηκαν κανονικά, και εξάλλου θυμάσαι τι έγινε στο ματς με τη Λάρισα. Για πες τώρα που διαφωνείς στο κείμενο που βαλε ο Οντόνιαν
-
Σε τουλαχιστον 3-4 σημεια, οπου ο Πεφωτισμενος Αρθρογραφος - Μπλογκερ - Συγγραφεας παραδιδει μαθηματα απ το γνωστο σουπερ ξερολικο υφακι του το οποιο βεβαια ειναι διαχυτο σε καθενα απ τα ποστς (!) του σε Σπορντεη και οπου αλλου.
Μεσα στο χαρουμενο ποστ του μαθαινουμε οτι αν ο ελληνας προπονητης Περενοπουλος ειχε αφησει οξω τον Γκομις θα τον ειχανε κρεμασει. Ο Λεμονης στο 0-1 η στο 1-1 δε θυμαμαι της Βρεμης ειχε βγαλει οξω τον Γκαλετι και δεν ειδα να τον κρεμασε κανεις. α, ξεχασα, κερδισαμε. Στο τι θα εκαναν οι Γαλλοι αν ειχε αφησει εξω τον Γκομις και εχανε, ειναι υποθετικο απ ολες τις μπαντες, χωρια που οι Γαλλοι δεν ασχολουνται τοσο μ αυτα, ειναι ακυρη η συγκριση και δεν αφορα τον Ολυμπιακο καν.
Μεσα στο ποστ του μαθαινουμε οτι ο Βαλβερδε θελει εναν Προισταμενο για να του πει να ξεκουρασει τον Ντουντου. Αστειο και αναξιο σχολιασμου.
Μεσα στο ποστ του μαθαινουμε οτι οι Γαλλο εκμεταλευτηκαν τον Ντομι π.χ. και μας σμπαραλιασαν απ τα ακρα. Αναθεμα αν οι Γαλλοι ακραιοι εβγαλαν καμμια φαση προψες, αλλο ματς βλεπαμε μαλλον. Και τα 2 γκολ που ας πουμε ευθυνεται ο Ντιντιετουριστ μπηκαν απο παικτες του αξονα, στον αξονα.
Μεσα στο ποστ του μαθαινουμε (αλλο αν αυτο δεν αποτελει καμμια δικαιολογια για τις μηδενικες μεταγραφες του Γεναρη) οτι ο Ολυμπιακος ειχε μια γαματη ευκαιρια διακρισης παιζοντας με την Μιλαν στον επομενο γυρο. Ροφλ. Η δε δικαιολογια που δινει "η Μιλαν ειναι 10 βαθμους πισω απ την ιντερ που την κερδισε ο Σαριεγκι", πραγματικα απορω τι διαολο διαβαζετε.
ολα τα υπολοιπα στο ποστ του, ειναι πραγματα που ειπαμε εμεις εδω, μαλλον ειναι καπως ευκολο να τα σκεφτεις.
υ.γ. Το στυλακι/υφακι του δεν το παω εδω και αιωνες, ειστε ικανοι να λετε "α, κραζει τον Ολυμπιακο και γι αυτο τα λες"
-
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Εχει πλακα που γινεσαι ρε Φρικ πιο γραφικος κι απο τον Πρωταθλητη, ειναι κατορθωμα. Λεει 1-3 αντι για 2-2, αν αυτο σου φαινεται ΓΕΛΟΙΟ, που να ειχες δει και καμια πραγματικα γελοια δηλωση. Προφανως και με το σκορ για 30 λεπτα στο 1-2 και με Ολυμπιακο να εχει την κατοχη και τις ευκαιριες (ασε το πρωτο ημιχρονο που μπορουσε να ειναι 0-3) λεει οτι επρεπε να ληξει 2-2, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ειναι, δεν ειναι η Πρασινη να γραψει το αντικειμενικο 1-3 αντι για 0-7.
entypwsh mou ekanan ta 2 tou gavrou pou eprepe na mpoun kanontas vava oti to penalty htan ellhnikou prwtathlhmatos..kai h akyrwsh gia adianohtous logous enos goal ths etien . etsi gia na xoume na paraponiomaste..
-
Eπειδή δεν θέλω να κάνω τον κάπτεν αμέρικα του Καρπετόπουλου και να βάλω κουότς απαντώ συνοπτικά ότι α) δεν λέει ότι τα γκολ ήρθαν από τα άκρα αλλά ότι είχαν τον έλεγχο των άκρων και στα γκολ εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια του Ντομί β) για τον Γκομίς δεν είναι άκυρη η σύγκριση, αν έπαιζε ο Βαλβέρδε με Ντιόγο στον πάγκο αύριο το Φως θα έβγαινε με πρωτοσέλιδο μια κρεμάλα γ) ο τεχνικός διεθυντής όντως δίνει και αγωνιστικές συμβουλές, τώρα οκ για το θέμα Ντουντού έχεις δίκιο είναι υπερβολικό, δεν αντιλέγω δ) συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της Μίλαν
Α, και όντως έχει ένα υφάκι εκνευριστικό, αλλά δεν στέκομαι εκεί. Και ο Συρίγος είναι μέγιστος καραγκιόζης αλλά μπάσκετ ξέρει
-
valte libero fm , live karpetopoulos ke meta na kraksoume oloi mazi !!!!``1``
psilosymfono me ton mits sto 8ema .
-
για τη μίλαν δεν έχει άδικο πάντως. δηλαδή, από τη στιγμή που βγαίνουν οι παίκτες σας κ διατυμπανίζουν το "μπορούμε το ΟΥΕΦΑ", υποτίθεται ότι έχουν δεδομένο το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνουν μια υπέρβαση. είτε με μίλαν, είτε με βέρντερ (οκ, σιγά την υπέρβαση η 2η). αλλιώς, ρε καραμήτρο, τι το θες το ευρωπαϊκό τρόπαιο? με αντιπάλους σεντ ετιενς και χεβη μεταλιστς θα πήγαινες τελικό?
-
Τέτοιες δηλώσεις πραγματικά δεν μπορώ να τις καταλάβω, κ απορώ αν όντως έχουν ειπωθεί κ σε τι φάση έχουν ειπωθεί - σοβαρά ή αστειεύμενος παίκτης κλπ - κ πως έχουν μεταφερθεί στην εφημερίδα κλπ
-
αφου δεν επαθα εγκεφαλικο στο γηπεδο εκεινο το απογευμα θα ζησω χιλια χρονια
το μονο που αξιζε να θυμαμαι απο το ματς ειναι τα κλωτσομπουνιδια με τις γαλλιδες
και αυτα τα εχασα λογω γαμωδουλειας :twisted:
θα επανελθω καποια στιγμη αφου παρω γραμμη απο τον συνδεσμο
παω να ποσταρω στο καταλληλο θρεντ για την βρωμοπουτσα που θα ριξουμε στους πρασινους σαλιγγαρους..
-
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
για τη μίλαν δεν έχει άδικο πάντως. δηλαδή, από τη στιγμή που βγαίνουν οι παίκτες σας κ διατυμπανίζουν το "μπορούμε το ΟΥΕΦΑ", υποτίθεται ότι έχουν δεδομένο το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνουν μια υπέρβαση. είτε με μίλαν, είτε με βέρντερ (οκ, σιγά την υπέρβαση η 2η). αλλιώς, ρε καραμήτρο, τι το θες το ευρωπαϊκό τρόπαιο? με αντιπάλους σεντ ετιενς και χεβη μεταλιστς θα πήγαινες τελικό?
ναι, σαφως.
ελληνικη ομαδα με "μεγιστη ευκαιρια για διακριση" οταν στον επομενο γυρο παιζει με μιλαν, ειναι ανεκδοτο. Κι αν το λεει αυτος που ειναι σουπερ διακεκριμενος ουαου χελλ γιεα, πως να μη το πιστεψουν τα κουνουπιδια αναγνωστες του.
Αλλωστε και συ λες τη λεξη "υπερβαση". οι οροι "υπερβαση" και "μεγαλη ευκαιρια για διακριση" ειναι καπως αντικρουομενοι.
-
Quote:
Μεσα στο ποστ του μαθαινουμε οτι ο Βαλβερδε θελει εναν Προισταμενο για να του πει να ξεκουρασει τον Ντουντου. Αστειο και αναξιο σχολιασμου.
Δε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ με τον καρπετόπουλα, το έβαλα για χαβαλέ πιο πολύ. Για το παραπάνω έχω ένα σχόλιο μόνο. Έπεσε η κουβέντα στο τραπέζι (!) ότι ο βαλβερδες παίζει για το CV του και δεν ξεκουράζει παίκτας κλπ. Ένας προιστάμενος που λέει και ο καρπετ θα μπορούσε να βάλει χέρι σε αυτό - "φίλος, η πρόκριση μετράει πιο πολύ απο το συν άπειρο στο πρωτάθλημα, κάνε τα κουμάντα σου (μας δίνει και ένα μύριο για να σου πάρουμε παίκτες του χρόνου)".
Γενικά δεν είναι τόσο αστείο, είναι μέρος της φιλοσοφίας του σχεδιασμού ομάδας με τεχνικό διευθυντή. Μπορεί να διαφωνεί κάποιος και να είναι υπέρ της δομής του προπονητή-αφεντικού, αλλά γι' αυτό το πράγμα καλό είναι να έχεις ανθρώπους σαν τον Φέργκι, τον Τάκη ή τέλος πάντων κάποιον να μείνει, να ταυτιστεί με την ομάδα και να την κάνει συνώνυμο της προσωπικής του επιτυχίας (κάτι που δεν είναι δεδομένο για προπονητές).
Ένα ακόμα για τις δηλώσεις Μώραλη ότι δεν πήρε παίκτες γιατί και πάλι θα έχανε από Μίλαν. Για μένα είναι εντελώς ηλίθιες. Για ποιο λόγο παίρνεις παίκτες, για να μη χάνεις στην τουμπα, που λέει και ο ναθινμαν; Ευκαιρία για διάκριση φέτος ο γαύρος είχε, στα δεδομένα μιας ελληνικής ομάδας πάντα. Αν περνούσε το χαμηλό εμπόδιο των Γάλλων έπαιζε με μια Μίλαν η οποία είναι πολύ πίσω από την Ίντερ, από την οποία πήραμε αποτέλεσμα εμείς (που είμαστε πίσω από τον γαύρο). Προφανώς είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ανίκητη δεν είναι και ο γαύρος έχει δυνατότητα με τοση διαφορά στο πρωτάθλημα, να μπει φρέσκος και πρετοιμασμένος σε τέτοιο αγώνα.
Όπως και να 'χει από το "τελικός CL" που είχε πει ο θείος, στο "UEFA" που είπε αργότερα, στο "δεν παίρνουμε παίκτες γιατί θα μας αποκλείσει έτσι κι αλλιώς η Μίλαν" του Μώραλη, διακρίνω μια πτώση. :P
-
Ηλίας Μπαζίνας.
Τα είπε όλα σήμερα στο άρθρο του στον Φίλαθλο. Να ένας μη αυνανιζόμενος και αυτοπαραμυθιαζομενος ολυμπιακος.
-
Εμενα σταρχιδια μου το ξερολικο προκλητικο υφακι του Καρπετοπουλου, στα περισσοτερα του αρθρα λεει πολυ σωστα πραγματα, ειτε μιλαει για διαιτησια, ειτε κραζει Ολυμπιακο, ειτε αποθεωνει Ολυμπιακο, ειτε κραζει ΠΑΟ ειτε οτιδηποτε. Καταλαβαινω γιατι μπορει να ενοχλει αυτο το στυλακι καποιους, αλλα αν εχει δικιο, δε με απασχολει το υφακι του.
-
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Εμενα σταρχιδια μου το ξερολικο προκλητικο υφακι του Καρπετοπουλου, στα περισσοτερα του αρθρα λεει πολυ σωστα πραγματα, ειτε μιλαει για διαιτησια, ειτε κραζει Ολυμπιακο, ειτε αποθεωνει Ολυμπιακο, ειτε κραζει ΠΑΟ ειτε οτιδηποτε. Καταλαβαινω γιατι μπορει να ενοχλει αυτο το στυλακι καποιους, αλλα αν εχει δικιο, δε με απασχολει το υφακι του.
Και οι 2 γουσταρετε ΝΤΟΥΣΑΝ, δε με προκαλει καμμια εκπληξις το σχολιο σου.
-
Να κοπει το αστειακι με τον Ντουσαν, δε φταιει σε κανεναν σε ολο το συμπαν που εσυ κι ο ναθινμαν χαρακτηριζετε κοσμο με το αν τους αρεσει ενας καλος προπονητης επειδη προτιμουσατε να βλεπετε Τζοβανι να προσπαθει να κρεμαει τον τερμα απο το κεντρο 3 φορες ανα αγωνα. Θα αρχισω κι εγω τα "γουσταρεις Ελευθεροπουλο" και θα σου ακυρωνω ολα τα ποστζ ετσι να γινουμε ολοι 12 χρονων σιγα σιγα.
-
χαχαχαχα
μην το συνεχιζεις-εχει ακριβυνει και το γιαουρτι :|
-
τι ντούσαν γμτ...να κοπούν αυτά τα αστεία παιδιά.
-
όντως, φέρτε τις αγελαδίτσες.
-
Quote:
Originally Posted by warlord
Ηλίας Μπαζίνας.
Τα είπε όλα σήμερα στο άρθρο του στον Φίλαθλο. Να ένας μη αυνανιζόμενος και αυτοπαραμυθιαζομενος ολυμπιακος.
Έχεις κανα λινκ τίποτα?
-
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Quote:
Originally Posted by warlord
Ηλίας Μπαζίνας.
Έχεις κανα λινκ τίποτα?
http://img11.imageshack.us/img11/5909/bazinas.jpg
-
στραβωθηκα ρε,καλυτερη αναλυση παιζει;
-
Βασικά στο πρωτοσέλιδο του Φιλάθλου της 20/1 είναι το άρθρο οπότε απλά αν βρεις αυτό μεγαλύτερο
-
Καλό κείμενο αλλά διαφωνώ.
Τέσπα.
Thx
-
Μπορούμε :!:
Πάμε ρε Diogo πολυβόλο :!:
-
Lew na paixw teliko 1-3 me xat trick oscar, ti apodosh tha dinei?