το συγκεκριμενο εχει ειπωθει και σε παλαιοτερο επεισοδιο.σε αυτο που λες,τεσταρε την αλλη ολιβια.
να ειναι καλυτερο αν-τρωπο απο το πατερατου.λολ.
Printable View
το συγκεκριμενο εχει ειπωθει και σε παλαιοτερο επεισοδιο.σε αυτο που λες,τεσταρε την αλλη ολιβια.
να ειναι καλυτερο αν-τρωπο απο το πατερατου.λολ.
το 3χ17 απο τα χειροτερα της σειρας.. στο επομενο
Spoiler
Αναμονή τέλος, αύριο μεσημέρι φραπεδάρα και Fringe :D
ante epitelous varethika na perimenw
an kai o doctor who krata kalh parea
Ναρκωτικά. ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. Το Fringe που αγαπήσαμε και θέλουμε :touched:
Spoiler
χαχαχαχαχαχαχ
Spoiler
δεν ηταν μουφα απλα ειχε τις προοπτικες να ειναι τελειο, κατι που δεν ηταν !
Spoiler
Spoiler
@ freak
Spoiler
Spoiler
καπως ετσι.
αλλα 2 λοιπον.
Spoiler
Spoiler
mh xaireste tha exei kai tetarth sezon tha mas spasounta arxidia
Τι σκατά έχει γίνει ρε;;;;
Με το φινάλε του 321, για κάποιο λόγο μου ήρθε στο μυαλό το Dollhouse :D
γκολ και φυγαμε για τελικο φαση.
Spoiler
mh neisai toso sigouros. egw lew oti einai sto allo. variemai na valw spoilers opote de sto analuw. an thes sto kanw liana se spoiler pio meta. 99% sto allo einai
Μπέρνι είσαι φουλ απρόσεκτος.Spoiler
Μετά από αυτό, έχω τεράστιες προσδοκίες για το season finale. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.
ακριβως.και για του λογου το αληθες:
Spoiler
εικονα απο το φιναλε της πρωτης σεζονSpoiler
Spoiler
Spoiler
Περιμένω κλείσιμο με
http://images.askmen.com/entertainme...new-york_1.jpg
να τον σώνει.
Επίσης πόσο ξεφτίλες είναι που χαλασαν τον Σαμ; Τόσο καιρό φαινόταν για κάτι πολύ πιο σοβαρό και καλτ ως προς το τι "είναι". Τώρα είναι ο Νικολας Κεητζ από το Νασιοναλ Τρεζουρ, ουτε καν Ιντιάνα δηλαδή.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
jaw drapping spectators
na dw ti story tha exei sthn tetarth sezon. mas gamhse kala to epeisodio alla de vlepw polu zoumi gia next season
Δεν ξέρω, ήλπιζα ότι το αναμενόμενο JJ cliffhanger θα είναι καλύτερο; Πάντως το όλο σκηνικό που μας άφησε για 4η season μου κάνει "meh".
To ενδιαφέρον είναι:
Spoiler
De marese.Stadiaka exana to endiaferon teleftea, alla to finale fanike poli arpa kola gia na to travixoun alli mia season.Oti ginonte ekptoseis sta effe klp fenete kairo tora.
αυτό με τα εφέ το παθαίνει κάθε σειρά του Άμπραμς, σταδιακά μόλις εντυπωσιαστείς και μετά, υπάρχει μια φθίνουσα εφετική συνάρτηση
γρήγορο φινάλε, τα γεγονότα αυτά ήταν μισή season από μόνα τους, στην τέταρτη θα γίνει ακόμα πιο σουρεάλ γιατί έτσι πρέπει
και ο τύπος είναι τεράστιος ηθοποιός
ποιος, ο Πήτερ ?
κ εμενα με ανάμικτα συναισθήματα με αφησε το τελευταιο επεισόδιο παντως..
ποιός πίτερ μωρέ =p
o Noble
μμμ όντως, έπαιζε κ στο LOTR ε..
επισης
Artistic Director of Stage Company of South Australia 1977 - 87. Head of Drama, Brent St. School of Arts (Sydney) 1997-00. Directed over 80 plays, including 'Sons of Cain' on London's West End (1986). Freelance actor. Semi-regular in TV series 'All Saints'. Voice and acting teacher.
ολοι ειναι καλοι αλλα αυτός ξεχωριζει με διαφορα, ο πητερ μαλλον ο χειροτερος ..
τι να λεμε τωρα...ολη τη σειρα στην πλατη του εχει παρει.τεραστιος.