Τα διαβασα ολα τα ποστς, το ειπε και η ενι οτι στο βιβλιο καιγονται τα μαλλια της, αλλα σιγα μη γκρινιαξουμε για αυτο το πραμα.
Printable View
Τα διαβασα ολα τα ποστς, το ειπε και η ενι οτι στο βιβλιο καιγονται τα μαλλια της, αλλα σιγα μη γκρινιαξουμε για αυτο το πραμα.
δεν εχω διαβάσει το τόπικ. Πείτε μου, να το διαβάσω, ή το εχουν σποιλεριάσει αυτοί που εχουν διαβάσει τα βιβλία? Δηλαδή αν κάνω κλικ στα σπόιλερ θα δω σπόιλερ απο τη σειρά ή απο τα βιβλία?
Πάντως μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά, είδα όλα τα επισόδεια σερί σε ενα φίλο στην ολλανδία και φανταστείτε οτι είχαμε αγοράσει 5γρ μπλακ γουίντοου αλλα είχαμε κολήσει τόσο που κανενας μας δεν ψηνόταν να κάνει μπρεικ για να στρίψει τσιγάρο!
30 σελιδες πως και δεν ανεφερε κανεις οτι η βαρβαρη που πηραν για δουλα πλεον οι Σταρκ ειναι η Νυμφαδωρα Τονκς απο τα Χαρυ Ποτερς? Κουκλιτσα επισης, εστω και βρωμικη. Την προτιμαμε ως Τονκς βεβαια.
Επισης:
http://media.tumblr.com/tumblr_ln4bctEsWo1qzenrf.gif
ειδα και 4ο επεισοδιο στα 720p.
καααλα παει, θα γινει της καραπορναρας μετα λογικα ε?
ωραια τα αιμομικτικα αλλα πολυ επικ μεταλ στα κλισε που σειρες και ταινιες τετοιας περιοδου, συνηθιζουν να εχουν.
πιο πολλα γαμησια θελω, αν και Rome σε αυτο τον τομεα δεν φτανει ουτε για πλακα.
Δειτε το σε 720p, ειναι χάζι ε.
Νταξει καλα να πάθω αυτοσποιλεριαστηκα απο Wiki τελος. :moutza:
Δεν ξέρω τι πέτυχες, αλλά εδώ που τα λέμε οποιοδήποτε και να πέτυχες: λολόουντ (λολομπρόμιος, καλενότσες)
ψιψψερ, το 90% ειναι πιστό στο βιβλίο, αυτό με τα μαλλιά μου φανηκε άκυρο απλά. άκυρη η συζήτηση είπα, δεν έχει κανένα νόημα, θα μου φαινόταν πιο φυσικό απλά. οσο για τη νυμφαδώρα προφανές είναι, αλλά νταξει, σιγα
impure, εμένα με σποιλεριάσανε στην αρχή στο youtube, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. επίσης αυτό με τους δράκους το είχα δει στο βικι πριν διαβασω το τέλος του βιβλίου, και από τότε έχει κοπεί το wiki και ο,τιδήποτε θα μπορούσε να σποιλεριάσει, μέχρι να είμαι απ το ντεητ.
άσχετο αλλά θέλω να το πω, η μεγαλύτερη μαλακία-σποιλερ είναι το imdb, που γράφει σε πόσα επεισόδια παίζει ο κάθε ηθοποιός, π.χ. πριν τελειώσω τα dexter, είχα πάει να δω κάτι στη σελίδα και εκεί είδαSpoiler
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
Εγω διαβασα μειτζορ σποιλερ αφορα το 3ο βιβλιο αφσδγφασγφδασφγδασγδσα ητανε δυνατο. Επισης Βικοτνικ συμφωνω μεγαλη μπαρουφα το imdb
impure, αυτο το γαμωσποιλερ το περιμενω εδω και 100 σελίδες, είμαι στην 500η και κάθε σελίδα και ένας φόβος
επίσης στο καστ δεν τα πήγαμε άσχημα:
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Mia_Soteriou
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Miltos_Yerolemou
Ε καλά, δεν λέει πάντα κάτι αυτό, πχ στην Τόλμη και Γοητεία κάποια στιγμή είχαν αλλάξει τον ηθοποιό που έπαιζε τον Θορν.
στο cast thread στo φορουμ του westeros, δε συζητείται πλέον αν θέλουμε ο Purefoy να πάρει ρόλο, αλλά ποιον :touched:
http://asoiaf.westeros.org/index.php.../page__st__180
Meh πως το έκαναν έτσι. Το Longclaw είναι καλύτερο.
εδιτ βλέποντας το αποπάνω ποστ: ένι έχεις καεί :razz:
Έφτασαν και τα Emmy nominations:
-Outstanding Drama Series
-Outstanding Supporting Actor in a Drama Series:
Spoiler
-Outstanding Casting For A Drama Series
-Outstanding Costumes For A Series
-Outstanding Directing For A Drama Series (Winter Is Coming)
-Outstanding Main Title Design (duh)
-Outstanding Prosthetic Makeup For A Series, Miniseries, Movie Or A Special (A Golden Crown)
-Outstanding Sound Editing For A Series (A Golden Crown)
-Outstanding Special Visual Effects For A Series (Fire And Blood)
-Outstanding Stunt Coordination (The Wolf And The Lion)
-Outstanding Writing For A Drama Series (Baelor)
Λείπουν δύο κατηγορίες ακόμα νομίζω, αλλά βαρέθηκα.
Πόσες πιθανότητες έχει ο Ντίνκλατζ.
Και Davos.
Απ'ότι φαίνεται δεν γίνεται το casting με σκοπό να αναπληρώσουν τα μεγάλα ονόματα, καλό αυτό νομίζω.
ελπίζω έτσι να τους μείνουν λεφτά και να στήσουν καλά τις σκηνές με τις μάχες, μη δούμε άλλο ένα (σπόιλερ για 1ο και 2ο βιβλίο)
Spoiler
το whispering woods δεν περιγράφεται στο βιβλίο, οπότε είχαν δικαιολογία να μην το δείξουν. Το άλλο που λες περιγράφεται εκτενώς και είναι πολύ μεγάλο γεγονός, οπότε θα το δείξουν αναγκαστικά.
Ποιοι ρόλοι μένουν να παρθούν ακόμα; Balon μου έρχεται μόνο, Blackfish δε δείξαν ούτε στην πρώτη, οπότε κόβεται ο ρόλος, άλλο; Bolton έχουμε;
για bolton λέω αυτόν πολύ άνετα:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Mikkelsen.jpg
ναι. και πες της συζυγου να κάνει κανα ακκαουντ να ποσταρει το literature
http://www.ew.com/ew/ τωρα interview
Τι interview, εδώ από δίπλα λέει πως ξανααρχίζει το Beavis & Butt-head. Σοκ και δέος και Cornholio. Πρέπει να γίνει θρεντ.
Eντωμεταξυ, κοιταζω την ηθοποιο πως ειναι στη συνηθισμενη της φαση, και με καστανο μαλλακι εκτος ρολου ειναι αγνωριστη. Αυτο της ταιριαζει καλυτερα. (αλλα με τοσο οξυζενε δε μενει μαλλι στο τελος δυστυχως)
Τα ειδα ολα μονοκοπανια. Το καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια. Τρομερη ποιοτητα, τελοιοι ηθοποιοι, τελειοι χαρακτηρες, χαρμα οφθαλμου σε 720π, δυνατο σεναριο, ιντριγκες σκανδαλα πουτσα και ξυλο.
Ειναι αξιοπεριεργο αν καλοσκεφτεις πως ξεκινησαν ολα και οδηγουνται ολοι σε αιματοχυσιες...Spoiler
Εν τελει αυτο που δε καταλαβαινω ειναι ο υπερβολικος ενθουσιασμος, ειδικα οσων ψηθηκαν να παρουν τα βιβλια... Περα απο την εξαιρετικη παραγωγη της HBO, πραγματικα δε με εντυπωσιασε το σεναριο ωστε να παρω τα βιβλια ας πουμε, δε με καιει σχεδον καθολου που θα περιμενω μεχρι του χρονου.
Να μη μιλησω για το ποσο προβλεψιμα ηταν τα πιο πολλα 'ανατρεπτικα' γεγονοτα, υπηρχαν clues παντου, ακομα και στη σκηνη που ο Rob αφησε ελευθερο τον scout των λαννιστερς, οταν εγινε ο αντιπερισπασμος δεν εντυπωσιαστηκα καθολου.
Επισης γελαω με οσους δεν καταλαβαν κατι γελοιες λεπτομερειες.
Τα ειδα ολα χωρις υποτιτλους :hippy:
μπραβο.
;)
Όλα τα'πιασες ρε θηρίο. Και χωρίς υποτίτλους ε; Πρέπει να είσαι πολύ γαμάτος τύπος.
;)
Το πράγμα σοβαρεύει. Πρέπει να στείλουμε το χαζό στη Night's Watch.
αν και δεν ειναι το στυλ μου τετοιες σειρες, το πραγμα εστρωσε στα τελευταια 2 επισοντς.
αλλα και παλι ως ωρας δεν ειναι κατι "ουαουα", οπως λετε στην συνεχεια 2ο θα'χει μπολικο τσεκουρι και φωτια.
μεταλ φορουμ ειστε, αναμενομενο να τραβατε τα βυζια σας για λιγο ατσαλι παραπανω.
εν κατακλειδι..μια ΟΚ σειρα.
Έχει γίνει τόσο δημοφιλής που αρχίσανε να σκάνε και οι κλασικοί τύποι που λένε: "νταξ δε μ' άρεσε και τόσο πώς κάνετε έτσι"
ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΝΤ ΦΑΝΠΟΙΣΜΟΥ