ελα ντε? αυριο χαιρετισματα απο την στρατοσφαιρα λολ
Printable View
ελα ντε? αυριο χαιρετισματα απο την στρατοσφαιρα λολ
No access στα private messages:
Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in [path]/includes/class_core.php on line 1391
το λεει καθαρα, ερρορ στη γραμμη 1391, τι δεν καταλαβαινεις?
Βάζουμε στοιχήματα για το επόμενο νικνεϊμ;
Μάγκες υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το να στέλνει το φόρουμ μέιλ.
Πιστεύω αυτές τις άγιες μέρες αργίας να μπορέσω να δω τι φταίει
Δεν είχα που να το βάλω και το ρίχνω εδώ:
Ο θεός να βάλει το χέρι Του. pm είναι:
Επισης εσυ που εισαι δικηγορος εξηγησε τους πως αν δεν κανουν λοκ το θρεντ και δε σβησουν τα ποστς που με συκοφαντουν εφοσον δε μου στελνουν μειλ ενεργοποισησης λογαριασμου για να μπορω να ποσταρω και να απαντησω υπερασπιζομενη τον εαυτο μου στις κατηγοριες τους θα φανε ξεγυρσιμενη μηνυση. Και καν'το κοπι πειστ αυτο στο μπαν γιουλαι θρεντ σε παρακαλω.
πρωτοφανή επίπεδα κούρασης...
τη μπανάρατε και ησύχασε η κούτρα μας, μην αναφέρετε το username της ανά δύο ποστς, πληζ
Παιδιά να μου το θυμηθείτε.
Ξαναμπήκε ήδη.
Οι μούτζες είναι ύποπτες. Οβερ.
Όταν πάω να μπω στα πιεμς ή τα settings συμβαίνει αυτό
http://i43.photobucket.com/albums/e3...itled-1-28.jpg
same here όταν προσπάθησα να μπω στο προφιλ μου
η τεχνική ομάδα του ER έχει γνώση και αγωνίζεται να το λύση το θέμα! (ξέρουμε τι έχει δλδ, να δούμε πόσο εύκολα λύνεται είναι το θέμα)
Ενημερώστε σχετικά με αυτό γιατί θέλω να διαβάσω το 50ο pm γιουλάει (από το 12ο διαφορετικό account). Πρόλαβα να δω ότι είχε τίτλο "mumbo jumbo /"
Αν βρείτε να βάλετε και κάνα οπσιον να δέχεσαι Pm απο προεγκεκριμένους χρήστες θα διευκολύνετε τη ζωή μου (και άλλων).
ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
Τουλάχιστον δεν την έπεσαν στο σέξιον
http://static.tumblr.com/zsvxup4/NgO..._something.png
ότι προλαβαίνουμε παιδιά, τώρα με τις περικοπές έχει πέσει θέμα!
εγω δε καταλαβαινωπως κανουν ρετζιστερ τα μποτακια. ξερουν ολα το πληρες ονομα του τσαβες ξερω γω?
το γκουγκλάρουν
Είναι λίγο αργό σήμερα ή μου φαίνεται;
down tune traffic!
εν βλέπω κάτι :(
τπτ κάτι μποτάκια μας την είχαν πέσει χθες
Ενώ κάθε φορά που άνοιγα τον browser ήμουν κανονικά συνδεδεμένος, τώρα θέλει να συνδέομαι κάθε φορά που κλείνω καρτέλα με er.
Όταν συνδέομαι βγάζει αυτό
Invalid Redirect URL (http://electricrequiem.com/forum/)
αντί για το κανονικό.
μήπως σου λέει με τον τρόπο του να την πουλέψεις;
Εντωμεταξύ, αν δεν συνδεθώ χειροκίνητα και πατήσω να μπω π.χ. στο πικτσουρ θρεντ, στη νέα σελίδα με βγάζει συνδεδεμένο κανονικά. Χμ.
Τις αγάπες μου λαδυκιλλερ <3
κάτι με τα μπισκοτάκια γίνεται
άμα τα σβήσεις επανέρχεσαι
paparia. esvhsa ola ta cookies kai pali ta idia. ston teleutaio firefox. gia kante kana magiko na oume. thanx
εμένα πάντως έτσι έφκιαξε, σβήσε και το cache μήπως γίνεται εκεί η δουλειά
Δεν ξέρω τι παίζει με το redirect απλά και σε εμένα γινόταν όταν έμπαινα στο http://electricrequiem.com/forum/ , μετά όταν πατάς κάποιο link στην αρχική (πχ General Discussion) και το url γυρναει στο τυπικό www. σε κάνει αυτόματα και login. Γενικά στη τυπική μορφή δουλεύει.
Οπότε βάλτε το αρχικό link σας να είναι www.electricrequiem.com/forum και problem solved.
κάνατε τίποτα αλλαγές στο αγαπημένο μας φόρουμ;
από χθες βράδυ στον Opera εμφανίστηκαν διάφορα bugs, όπως το chat δε φορτώνει, όταν πατάς πινκ/μούτζα σε πάει στην αρχική σελίδα του θρεντ, όταν πατάς reply σε πάει κατευθείαν στο advanced reply κι όλα τα κουμπάκια είναι εξαφανισμένα. και για να βάζω κενή γραμμή στο ποστ πρέπει να το κάνω με HTML. τι σκατά;
με Firefox λειτουργεί σύρμα.
Πουτσα στον Οπερα, μονο Μεταλ.
δεν ήταν τα μπισκοτάκια αλλά το ξαναεγκατέστησα και όλα καλά. ευχαριστώ υπερπολύτιμε χρήστη σουπερμάτσομαν =)
[έσβησα cookies/cache και συνεχίζει]Quote:
Danger: Malware Ahead!
Google Chrome has blocked access to this page on www.electricrequiem.com.
Content from dinmfhydjs.jetos.com, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
εντιτ: άκυρο