mallon nai.
edit: kai epaiksa ola ta ETUDES pou paizoun ta 4xrona kai ton HANON pou sou prizei ta paparia aniera.
Printable View
mallon nai.
edit: kai epaiksa ola ta ETUDES pou paizoun ta 4xrona kai ton HANON pou sou prizei ta paparia aniera.
nai alla sou lune ta daxtula :thumbsup:
η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα αρκετές φορές ότι ίσως να έκανα λάθος που σταμάτησα, και πως θα ήταν τώρα αν είχα συνεχίσει κλπ , αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα για την τότε επιλογή μου. (μιλάμε για 5 χρόνια πριν)
όπως λοιπόν και συ ξέρεις τα μαθήματα πιάνου είναι αρκέτα δύσκολα και ανιαρά κάποιες φορές, ειδίκα εάν είσαι παιδί ακόμα. ε,είχα και κάτι λεξιλόγια τότε να μάθω στα αγγλικά και στα γερμανικά, συν τα μαθήματα του σχολείου και γενικά βαρύ πρόγραμμα. αν έφευγε το πιάνο θα είχα πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για άλλα πράγματα (πχ μπάσκετ) και πολύ λιγότερη πίεση και άγχος, έτσι το έβλεπα τότε.
τώρα τελευταία, που άρχισα να έχω νέα και πολλά ακούσματα(κυρίως λόγω του ίντερνετ) και να ασχολούμαι γενικά περισσότερο με τη μουσική ξεκίνησα να παίζω πάλι. σκέφτομαι μάλιστα να ξεκινήσω και κιθάρα :) που πάντα με γοήτευε σαν μουσικό όργανο, τώρα που ξεμπέρδεψα με πανελλαδικές και έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
oxi kithara. piano na ksekiniseis kai na kaneis upomonh.
right.
Hello guys!
me lene Kosta k eimai kala!
Eimai apo Thessaloniki kai paizw basso stous Room Gardener, episis ehw k ena prosopiko project me to onoma Kappa.
Genika kitharistas eimai alla o krifos mou erwtas einai to basso.
Agapimenes mousikes ola ta classic stuff apo Zappa mehri Abba.. kolimata elahista stis mousikes arkei na iparthei melwdia kai ohi "parwdia"
Afta ta oliga, den benw sihna edw alla opws k na hei harika gia ti gnwrimia.
parepiptwntws me tous Room Gardener paizoume stin Aigli (Thessaloniki) tin Pempti 4 Martiou.
Γειααα
Ξένε, έχε το εξάσφαιρό σου πάντα έτοιμο εδώ που επέλεξες να έρθεις.
Γιατί ωρέ, τί ειν' εδώ;
γαμάμε αυτούς που λένε ξερό γεια.
Βαράτε κιόλας ή πάει ξεροκόμματο το πράμα;
Τα κάνουμε όλα και σε πολύ καλές τιμές.
Δεν έχω ούτε έναν γκασμά να σκάψω το λάκκο μου.