OFF TOPIC!!Quote:
Originally Posted by Meyaleleth
Printable View
OFF TOPIC!!Quote:
Originally Posted by Meyaleleth
αλλά και για όλες τις άλλες ενστάσεις που δέχτηκα (New dawn fades, Diamonds and rust, κλπ), μάλλον οι παραπάνω καλλιτέχνες δώσαν άλλη μορφή στο ορίτζιναλ τραγούδι. Μήπως καλύτερα είναι να το υποκειμενοποιήσουμε κάπως το θέμα;Quote:
Originally Posted by cloud
Γιατί υπάρχουν και διασκευές που στην κυριολεξία αλλάζουν τα φώτα (με την καλή έννοια) στο κομμάτι και το αποτέλεσμα είναι πάλι γαμάτο, πχ snowblind από SOAD, Havana affair από Peppers, ΚΚΚ... από Manson, Hells Bells νομίζω από Dandy Warhols, κλπ, κλπ και φυσικά αυτό το κομμάτι της Madonna που λένε οι Talisman (δεν θυμάμαι τον τίτλο) το οποίο φυσικά δεν θα το έδινα ποτέ σημασία στην ορίτζιναλ εκδοχή.
και τελικά, συνήθως μας φαίνεται καλύτερο , αυτό που, είτε το ακούσαμε πρώτο, είτε το έχουμε ακούσει περισσότερες φορές.
to frozen einai
Your loss, γιατί η αυθεντική εκτέλεση το Frozen είναι απλά τέλεια. Άσε που όλο το Ray of Light είναι καταπληκτικό album.Quote:
Originally Posted by Candiru
pollla thumbsup ston kveld
xalaraQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
go kveld go
Οντως το οριτζιναλ Φροζεν ειναι καλο.
Κι απο Ταλισμαν μ αρεσε, αλλα δεν κολλαει καλα η διασκευη. Αυτα.
eixa dei ston upno mou once, oti vriskomoun se sunaulia twn Cradle of Filth se vraxonhsida fash, k oti eixan diaskeuasei to "Frozen". 8umamai goustara. alla mallon epeidh ston upno mou dn eimai kai polu eklektikos.
to prwtotupo einai kataplhktiko tragoudi pantws.
H Madonna exei arketa kala kommatia genikotera.
On topic:
Therion - Children of the Damned
Twra mporeite na kraksete eleuthera.
Δύσκολο να μου αρέσει μια διασκευή περισσότερο από το αυθεντικό(γι'αυτά που ακούω).
Μια πολύ ωραία διασκευή και καλύτερη από το αυθεντικό(κυρίως γιατί μου αρέσει ο ήχος τους περισσότερο από το πρωτότυπο) είναι το Nadsokor από Doomsword(όχι πως η Cirith Ungol εκτέλεση δε μ'αρέσει, αλλά άλλη φάση είναι από Doomsword).
Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
provata tou Kveld!!!
Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
ti off topic re vlaka??? h diaskeuh sas xynei
το κουράζετε λίγο. τόσοδα.Quote:
Originally Posted by Kalki