Originally Posted by
KoiliaSamprela
Σήμερα ψήφισα , ψήφισα όχι . Δεν ψήφισα για τον συριζα τον τσιπρα ή το μνημόνιο. Δεν είμαι τόσο αγαθός , ψήφισα οχι στην τρομοκρατία των μμε . Ψήφισα όχι στον νεοφιλελευθερισμό και στον κάθε μπούλη που μένει Ευρώπη.
Δεν είναι ιδεολογική η ψήφος μου όταν δεν υπάρχει πολιτική κάλυψη είναι καθαρά ρεβανσιστική. Είναι τελείως ποδοσφαιρική η ψήφος μου, θέλω να βγει το όχι και να βγω να κάνω κωλοδάχτυλα. Όσοι με ξέρετε από κοντά ξέρετε ότι δεν είμαι άνθρωπος που βγάζει μίσος ή εκδικητικότητα , αλλά εδώ έφτασε ο κόμπος (και το θράσος ) στο χτένι. Είμαι οριακά να βγω στον δρόμο και να αρχίσω να σπάω μούρες και δόντια σε κάθε νεοφιλελεύθερο σκουπίδι, θέλω να σπάσω στα 4 κυπρίνους και πέστροφες. είμαι ακόμα έξω φρενών με αυτά που έχω δει και ευτυχώς που έχω φάει και το facebook. Το βασικό μου πρόβλημα με αυτά τα μουνάκια είναι ότι σε κοιτάνε με ύφος "εσύ δεν τα ξέρεις, και δεν τα έχεις σκεφτεί αυτά, και είναι έτσι". Τα απολιτικ σκουπίδια που μάζεψε ο μπόμπολας ρε πούστη μου.
Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή ξεβρακώθηκε πολύς κόσμος, και όσοι απέχουν ιδεολογικά εγώ πάω πάσο (για το ΚΚΕ σε λίγο) αλλά οι ΝΕ ΤΙ δεν μπορούν να είναι φίλοι μου , απορώ βασικά πως ήταν.
Το ΚΚΕ σεβαστό εν μέρη για την αποχή και το άκυρο, αλλά για άλλη μια φορά δείχνει το πόσο λίγο είναι πλέον , ενώ έπρεπε να ρίξω σκαμπιλάκι στον ΚΚΕ βλάκα έξω από σχολείο στο Περιστέρι που έδινε σε μπαρμπάδι ψηφοδέλτιο το δικό τους και να του λέει "αυτό είναι το όχι, αυτό να ρίξεις".
Σε άλλα νέα αύριο μια από τα ίδια για μένα, ίσως με λιγότερους νεοφιλελέδες